ishockey vm

Klokken 16.15 i dag mødes Danmark og Sydkorea ved VM i ishockey. Danmark har haft en fremragende slutrunde indtil videre med imponerende sejre over Tyskland, Finland og senest Norge. Derfor står hjemmeholdet også med en god mulighed for at kvalificere sig videre til kvartfinalen. Det kræver dog, at vi slår Sydkorea og Letland i vores sidste to kampe i gruppespillet. Kampen kan livestreames i HD helt gratis hos bookmakeren Unibet, så længe man har en konto.

 

Unibet Opret konto hos Unibet her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Stream Danmark – Sydkorea

Alt det kræver at streame VM-kampen mellem Danmark og Sydkorea, samt turneringens andre kampe, er en konto hos bookmakeren Unibet. Det er helt gratis at streame sport hos Unibet, men man skal have penge på sin konto. Man kan dog sagtens nøjes med at sætte 80 kroner ind og så ellers få adgang til samtlige VM-kampe samt en masse andet sport. Der er ingen krav om, at man spiller for sine penge, så man kan sagtens bare have dem stående. Unibet er dog en af de bedste bookmakere på det danske marked, så hvis man vil spille, er det et oplagt sted.

Så snart man har oprettet sin konto, skal man gå til A-VM ishockey i topmenuen. Herefter vil man kunne se dagens kampe. Som det ses på screenshottet fra Unibet.dk forneden, vil man her kunne se et lille Unibet TV-logo, hvilket viser, at man kan streame kampen

Livestream vm ishockey

For at gøre dette, skal man simpelthen bare gå til kampen, når den starter, hvorefter man kan se den helt gratis. Unibets stream fungerer uden problemer, og man vil ofte opleve, at bookmakerens billeder faktisk er hurtigere end TV-signalet.

 

Få odds bonus hos Unibet

Når man opretter sig som ny spiller hos Unibet, kan man hente en odds bonus. Bookmakeren tilbyder nemlig at fordoble alle nye spilleres første indskud med op til 1.500 kroner. Dermed får man ekstra mange penge at spille for, hvis man vil det.

Man får selvfølgelig den maksimale bonus ved at indsætte 1.500 kroner, men Unibet fordobler indskud helt ned til 80 kroner. Man skal simpelthen bare finde et indskud, der passer ens budget og spillelyst, hvorefter man kan gå i gang.

 

20 % profitboost på Danmark

Unibet er officiel sponsor for VM i ishockey, og bookmakeren har derfor et hav af eksklusive odds tilbud til turneringen. Det bedste tilbud er, at Unibet giver 20 procent profitboost på alle Danmarks kampe. Alt man skal gøre for at få dette er at klikke på linket forneden og spille på kampen.

Unibet har et par få krav til ens kupon, men disse er både simple og nemme at opfylde. Man skal spille til mindst odds 1,50 og sætte flueben i “20 % Profit Boost” på spilkuponen. Hvis ens spil så går hjem, forøger Unibet gevinsten med hele 20 procent.

Det er værd at bemærke, at man højst kan spille 250 kroner, hvis man benytter sig af gevinstboostet og, at man højst kan få 20.000 kroner i boost.

Til gengæld kan man benytte sig af tilbuddet både før og under kampen. Man kan ligeledes udnytte det på både mobil, tablet og computer.

Unibet Få 20 % profitboost

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

bookmaker odds