Dannebrog
Billede: Akedesign/Shutterstock

VM i fodbold er lige rundt om hjørnet, og i næste uge spiller Danmark årets første to træningskampe. Her møder de rød-hvide Panama og Chile, og det er Åge Hareides sidste chance for at teste spillere af inden, han skal udtage sin VM-bruttotrup i maj. Dermed må man antage, at de spillere, der bliver udtaget, alle har gode chancer for at komme med til VM. Hareide lider dog under, at både Jannik Vestergaard og Andreas Bjelland sidder ude med skader, hvorfor han nok må hive en kanin eller to op ad hatten. Hos Danske Spil kan man oddse på, hvilke spillere, der kommer med i truppen, og der er høje odds at hente.

 

Bookmaker is inactive

 

Odds på landsholdstruppen

Størstedelen af Danmarks trup er naturligvis selvskreven. Der er ingen tvivl om, at Åge Hareide udtager folk som Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Simon Kjær, Christian Eriksen og Nicolai Jørgensen. Tvivl er der til gengæld om de yderste mandater i truppen. Her er der nemlig rigtig mange dygtige spillere, der byder sig til. Der er dog ikke plads til dem alle, så man skal tænke sig om, før man oddser.

I alt har Danske Spil sat odds på, hvorvidt otte forskellige spillere bliver udtaget til Hareides trup.

Navn Odds på udtagelse: Ja/Nej
Christian Nørgaard 3,00/1,33
Marc Dal Hende 11,00/1,01
Jakob Poulsen 6,00/1,09
Michael Krohn-Dehli 4,00/1,20
Erik Sviatchenko 4,00/1,20
Nicolai Boilesen 4,00/1,20
Jores Okore 7,00/1,07
Lasse Vibe 6,00/1,09
Jens Martin Gammelby 7,00/1,07
Daniel Wass 3,00/1,33

 

Her er de bedste spil

Danske Spils odds er en interessant blanding af gamle kendinge samt et par unge bobler. Størst chancer for at komme med vurderes Christian Nørgaard og Daniel Wass at have. Duoen har begge været fremragende og konsistente over længere perioder, og fodboldfans over hele landet skriger derfor på, at de udtages. Førstnævnte var endda med ved ligalandsholdets tur i januar, hvor han imponerede.

Netop derfor er det heller ikke til at komme udenom Christian Nørgaard, når man snakker landsholdet. Brøndby-stjernen fortjener simpelthen den udtagelse mere end nogle andre. Samtidig passer Nørgaard fremragende ind i Danmarks spillestil med sin aggressive og tekniske spillestil. Han vil være den perfekte makker til Delaney på midtbanen, og han ligner en oplagt afløser for William Kvist.

At Daniel Wass skal komme med i truppen virker derimod urealistisk. Han er ganske vist en fremragende fodboldspiller, men han har aldrig slået i gennem på landsholdet. Wass fik faktisk chancen i starten af VM-kvalifikationen, men han kom i unåde, da han meldte afbud til en landskamp med en skade, hvorefter han kom i kamp for Celta Vigo få dage efter. Siden da har han ikke været udtaget, og det er svært at se, Hareide tage ham til nåde så tæt på VM-slutrunden. Odds 1,33 på, at han ikke udtages er derfor godkendt.

 

Langskudene

Udover de to førnævnte odds, er der også flot værdi i både Jens Martin Gammelby og Erik Sviatchenko. Førstnævnte kan komme med i truppen på bekostning af Peter Ankersen, der har været en skygge af sig selv i foråret. FCK-backen har faktisk set håbløs ud gang på gang, og det er ikke utænkeligt, at Hareide endelig har tabt tålmodigheden med ham. Gør Hareide det, virker det oplagt at udtage Silkeborg-stjernen Gammelby. Han var med på ligalandsholdets tur i januar, hvor han virkelig imponerede.

Gammelby er en fremragende offensiv back, og det virker blot som et spørgsmål om tid før, han tager skridtet videre til en større klub. Hans offensive spillestil betyder desuden, at han passer perfekt ind i landsholdets spillestil, hvor backerne som bekendt skal stå for bredden.

Erik Sviatchenko har ikke været med på landsholdet i lang tid, men han er endelig begyndt at få fast spilletid igen. Han spiller på et af Danmarks bedste hold i FC Midtjylland, og han har bestemt landsholdsklasse. Samtidig taler det til Sviatchenkos fordel, at hverken Vestergaard eller Bjelland kan udtages.

Skaderne i centerforsvaret efterlader Hareide med blot Andreas Christensen og Simon Kjær tilbage i truppen. Der er derfor åben kamp om de resterende to pladser. Her må man forvente, at den ene går til Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, hvilket efterlader en enkelt plads i truppen. Odds 4,00 på Sviatchenko kommer med er bestemt godkendt.

 

Odds på landsholdstruppen hos Danske Spil

Det er udelukkende Danske Spil, der udbyder odds på Danmarks landsholdstrup. For at kunne oddse på landsholdstruppen skal man have en konto hos Danske Spil. Denne opretter man ved at følge et af de grønne links på denne side, der fører direkte til opretningssiden. Det tager ikke mere end et øjeblik at oprette en konto. Så snart dette er gjort, og man har sat penge ind, kan man oddse på den danske landsholdstrup.

Når man opretter sig som ny kunde, får man desuden hele 500 kroner i odds bonus. Denne bonus får man ved at indbetale mindst 500 kroner, hvorefter Danske Spil lægger yderligere 500 kroner oven i hatten. Dermed kan man starte med hele 1.000 kroner på sin bookmakerkonto.

Man finder spillet på landsholdstruppen således: fodbold > International > Vinderspil >Udtages til kampene mod Panama eller Chile.

Bookmaker is inactive

 

Danske Spil