X Factor betting

Fredag betyder at weekenden er lige om hjørnet, men det er ikke det eneste, som man skal glæde sig til. I aften klokken 20:00 går det nemlig løs på DR1, når X-Factor vender tilbage på skærmen. Syv deltagere skal skæres ned til seks. Det bliver super spændende at se, hvem der må lade livet i aftenens liveshow. De helt store favoritter til at blive sendt hjem i aften er det århusianske ægtepar Anne Mette og Tomas. Man skal dog aldrig sige aldrig, når det kommer til X-Factor odds.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan gik det sidst og sådan går det i aften

I sidste uges liveshow var der drama for alle pengene, da Anne Mette og Tomas havnede i farezonen sammen med den 15-årige sanger Oliver. Årets yngste X-Factor deltager måtte pakke sine tasker og tage den tunge tur hjem. Han gik nemlig totalt i stå i slutningen af sin optræden, fordi han blev overvældet af følelser. Han var også i farezonen i det første liveshow, men her trak 27-årige Anja Nynne det kortest strå, hvilket gav ham en uventet livlinje. At være i farezonen to gange i træk var dog nok for dommeren Remee, som sendte den unge sanger ud af programmet med ordene: “Måske det er en postgang for tidligt for dig at være med her i X-Factor.”

Derfor er det århusianske ægtepar stadig i live. Det virker dog som om, at bookmakeren Danske Spil har besluttet sig for, at det bliver deres sidste liveshow i aften. Der er nemlig kun odds 1,30 på, at de må lade livet, når alle sangene er sunget, og dommerne har voteret. Aftenens tema er girl power, hvilket giver god mening, da det var kvindernes kampdag i går. Anne Mette og Tomas skal synge CHINAH med ‘If I Stay’. Det virker som et rigtig alternativt valg, der godt kan komme til at forvirre både publikum og TV-seerne. Det er da nok også en af hovedårsagerne til, at de er bookmakerens forhåndsfavorit til at blive sendt ud af programmet.

 

Odds på hvem der ryger ud

Selvom Anne Mette og Tomas er storfavoritter til at blive sendt hjem, så kan man selvfølgelig også spille på de øvrige deltagere. Har man på fornemmelsen, at det bliver til en gedigen overraskelse i aften, så kan man rent faktisk score sig en ganske god sum penge. Der er nemlig høje odds at hente på alle andre end det århusianske ægtepar. Nedenfor har vi samlet en liste over oddsene på de forskellige deltagere.

Hvem stemmes ud den 9. marts?

Anne Mette og Tomas 1,30 Sol og Christian 6,50
Sigmund 8,00 Vita 28,00
Jamie Talbot 40,00 Rasmus 40,00
Place on Earth 50,00

 

Der er altså ikke den store tvivl om, at 46-årige Tomas og 51-årige Anne Mette skal toppræstere, hvis de vil videre til næste uges liveshow. Hvis de ender med at måtte lade livet, så vil det være første gang, at en af Thomas Blachmans tre grupper ryger ud af programmet. Både Remee og Sanne Salomonsen har altså måtte vinke farvel til en deltager hver. Nu ligner det dog, at turen er kommet til Thomas.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Odds på hvem der vinder

Det er til gengæld ikke kun aftenens liveshow, som man kan oddse på. Man kan nemlig også spille på, hvem der ender med at vinde X-Factor i år. Her er det et tæt løb mellem fire af deltagerne. Både gruppen Place on Earth, de to voksne sangere Rasmus og James Talbot samt den unge sanger Vita ligger side om side på nuværende tidspunkt. Vi har samlet en liste over oddsene på de forskellige deltagere nedenfor.

Hvem vinder X-Factor?

Place on Earth 3,00 Rasmus 3,25
Jamie Talbot 3,25 Vita 5,50
Sigmund 15,00 Sol og Christian 22,00
Anne Mette og Tomas 75,00

 

Bookmaker is inactive

 

Hvordan oddser man på X-Factor?

Hvis man gerne vil tilføje lidt ekstra spænding til aftenens liveshow, så er det en god idé at oddse på, hvad der kommer til at ske. Er man dygtig nok til at forudse, hvem der ryger ud, eller hvem der vinder, så kan man endda lave lidt ekstra lommepenge.

For at oddse på X-Factor skal man dog først have en bruger hos en bookmaker. Det er dog ikke særlig svært at oprette en. Vi anbefaler helt klart, at man opretter sig hos Danske Spil. De har både de bedste odds på X-Factor samt en lækker lille velkomstbonus til nye kunder. Danske Spil fordobler nemlig ens første indskud, hvis man indsætter 500 kroner.

Når man har oprettet en bruger, lavet sin første indbetaling og modtaget sin velkomstbonus, så er man klar til at spille. Start med at trykke på ‘Oddset’ øverst i venstre hjørne på forsiden. Tryk derefter på ‘flere sportsgrene’ i bunden af siden til venstre. Herefter skal man vælge kategorien ‘underholdning’, underkategorien ‘Danmark’ og til sidst trykke på ‘X-Factor’. Herinde finder man alle de forskellige odds som vi har beskrevet i denne artikel. Så er det ellers bare med at slå sig løs. God fornøjelse!

 

Bookmaker is inactive