Lige siden FC København trak Atletico Madrid i Europa League 1/16-finalen i december, har hele fodbold-Danmark glædet sig til de to opgør. Lodtrækningen betyder, at verdensstjerner som Jan Oblak, Diego Godin, Koke, Saul, Diego Costa og selvfølgelig Antoine Griezmann alle kommer til Danmark. Desværre betyder de mange stjerner også, at FC København har skudt billetprisen helt i vejret. Hele 395 kroner koster en billet til C-tribunen, og selv den billigste plads på stadion koster 315 kroner. Dermed kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at invitere familien med til fodbold.

Det er der heldigvis råd for. Man kan nemlig vinde to billetter til opgøret helt kvit og frit. Alt man skal gøre er blot at følge linket forneden og spille mindst 100 kroner på kampen mellem FC København og Atletico Madrid hos Unibet.

 

Unibet Vind billetter til FCK-Atletico her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan vinder du

Der er to gange to billetter på højkant til FCK – Atletico Madrid. For at vinde skal man simpelthen blot tilmelde sig kampagnen. Dette gør man via et af de grønne links på denne side, der fører direkte til tilmeldingssiden. Herefter skal man spille mindst 100 kroner på FCK – Atletico-kampen inden tirsdag klokken 15.00. Man bestemmer helt selv, hvad man vil oddse på, og der er dermed ingen krav om minimumsodds eller lignende.

For at deltage skal man naturligvis have en konto hos Unibet. Hvis man ikke har sådan en, er der dog ingen grund til panik. Man kan nemlig sagtens nå at oprette en konto hos Unibet. Faktisk kan det være en decideret god forretning, da man som ny kunde hos bookmakeren får op til hele 1.000 kroner i bonus. Bonussen størrelse afhænger af, hvor mange penge man sætter ind på sin konto. Unibet fordobler nemlig alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner.

Læs mere om Unibets bonus i vores bookmakernameldelse.

Lige så snart man har oddset på kampen, deltager man i konkurrencen om billetterne. Vinderne får direkte besked senest tirsdag klokken 20.00. Vinderne findes ved lodtrækning. Man kan kun få et lod til lodtrækningen, så alle har lige store chancer for at vinde. Det giver derfor heller ingen fordel at spille for et større beløb end de 100 kroner.

 

Det skal du spille på

Når man oddser på braget i Parken for at vinde sine billetter, kan man også lige så godt forsøge at vinde på sit spil. Dette kan gøre aftenen ekstra sjov, og måske give råd til en ekstra fadøl eller to i løbet af kampen.

I denne optakt til FCK – Atletico kan man læse alt det vigtigste om kampen. Her findes alle de informationer, man skal bruge for at placere et spil på et godt grundlag inden tirsdag eftermiddag. Vores spilforslag til opgøret er, desværre, et spil på Atletico. Med FCK’s nuværende form in mente samt holdets defensive problemer, er det simpelthen på udeholdet, at værdien skal findes.

Kan man ikke få sig selv til at spille på FC Københavns modstander, kan det også anbefales at spille på under 2,5 mål i kampen. Ståle Solbakken sender formentlig sine spillere på banen med et defensivt udgangspunkt, da FCK’s håb er at holde Atletico fra fadet. Man skal dermed ikke forvente at københavnerne kommer til at satse noget som helst, og de bør være tilfredse med et smalt nederlag eller uafgjort. Uafgjort vil Atletico formentlig også stille sig tilfredse med. I så fald kan de afgøre sagerne på hjemmebane i næste uge.

 

Unibet Odds på FCK - Atletico her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Unibet officielt logo