Håndbold EM 2016 for kvinder startede i går i Sverige, hvor der blev afviklet fire kampe. Det samme bliver der i aften, hvor Danmark skal i ilden mod Montenegro kl. 20.45, og den kamp kan du selvfølgelig se direkte på TV2.

Ser man på odds på Danmark mod Montenegro hos Nordicbet, er Danmark store favoritter til odds 1.18, mens Montenegro giver odds 6.75 for en sejr. Det sjældne uafgjorte resultat kan spilles til odds 13.00.

Tror man, som os, på de danske piger vinder kampen, er det nok derfor mest interessant at kigge på handicap-odds, hvor Danmark -5 mål handicap-sejr giver odds 1.80.

Udover at spille på kampen hos Nordicbet, kan du også se kampen på livestream hos bookmakeren.

Se og spil på kampen hos Nordicbet.dk >>

 

Optakt: Montenegro vs Danmark

Montenegro befinder sig midt i et generationsskifte på holdet, og er derfor uden mange af de spillere, som har ført holdet frem til pæne resultater i de senere år. 2012 var det helt store år for Montenegro, som vandt EM i Serbien og sølv ved OL i London samme år.

Montenegro er et hold, som sjældent scorer 30 mål i en kamp, og som mest er kendt for at spille hårdt og stå godt defensivt på banen. Derfor venter der selvfølgelig Danmark en hård opgave i aften, selv om Montenegro altså må undvære flere af deres normalt stærke spillere.

I den danske lejr er det også værd at huske på, at det kun er et år siden landstræner Klavs Bruun Jørgensen stod bag landsholdet for første gang i en slutrunde. Det var ved VM i Danmark sidste år, hvor de danske håndboldpiger skuffende måtte nøjes med en sjetteplads. Kun tre måneder senere kiksede Danmark så kvalifikationen til OL, og det gav anledning til en del ballade på det danske hold – også mellem spillere og træneren.

Klavs Bruun har dog skiftet meget ud i truppen i det seneste år, og i den aktuelle EM-trup er der faktisk kun fem spillere, som har været med hele vejen i de seneste 12 måneder. Det drejer sig om Sandra Toft, Trine Østergaard, Kristina Kristiansen, Anne Mette-Hansen og Stine Jørgensen.

Line Jørgensen og Rikke Poulsen sidder EM over pga. skader, mens Rikke Skov og Pernille Holst Holmsgaard har stoppet deres karriere på landsholdet.

Det danske hold er altså heller ikke nogen hårdt sammentømret gruppe af spillere, men forhåbentligt kan Klavs Bruun lynhurtigt få banket et stærkt fællesskab på benene i truppen, og så bør der være kvalitet nok i dette hold til at gå lang ved denne slutrunde.

Se også: Odds på vinderen af EM i håndbold

En sejr bliver det nok ikke ved EM, hvis vi skal være realistiske, men hvis vi skal bide skeer med favoritterne som Norge og Rusland, skal vi i hvert fald kunne slå et hold som Montenegro.

Spil på kampen hos Nordicbet.dk >>

 

danmark-montenegro-flag