EM 2016 Håndbold Odds – Kvinder

em_2016_logo

Det danske landshold er med ved EM 2016 i Håndbold for kvinder, som afvikles fra d. 4. – 18. december i Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Kristiansand og Helsingborg danner rammen om EM-kampene, som du selvfølgelig kan følge på TV eller på livestream. Mere info om livestream følger her på Odds.dk, når EM rykker nærmere i kalenderen.

Indtil da kan du se odds på EM 2016 i håndbold hos bet365, hvor man har Norge og Rusland som de største favoritter. Her kan du få odds 2.50 på Norge eller odds 3.75 på Rusland som vindere af EM i Sverige. De danske håndboldkvinder har ikke leveret de største resultater i de seneste år, og det smitter af på oddsene.

Hos bet365 er der et flot odds 18.00 på Danmark som kommende europamestre i håndbold for kvinder, og måske kan de danske håndboldpiger overraske hinsidan?

Spil på EM hos bet365.dk >>

 

Odds på EM 2016 for kvinder

Spil på EM hos bet365.dk >>

Spil på EM nu hos bet365, som tilbyder odds på samtlige kampe ved slutrunden, og allerede nu er klar med vinderodds på samtlige 16 deltagende nationer i Sverige.

Norge har vundet fem af de seks seneste EM-slutrunder, og sidder således solidt som dronningerne på den europæiske håndboldtrone. Montenegro afbrød sejrsrækken i 2012, men ellers har der stået Norge på det hele siden 2004.

Spørgsmålet er om Norge kan genvinde trofæet i år, eller om de nykronede OL-mestre fra Rusland kan spænde ben for de stærke nordmænd. Der er odds 2.50 på Norge og 3.75 på Rusland, mens også de svenske værter og OL-finalisterne fra Frankrig er inde i favoritbilledet til odds 9.00. Frankrig tabte trods alt kun med tre mål i finalen ved OL til russerne, og har generelt en superstærk defensiv, som bør gør holdet til én af de stærkeste outsidere.

 

Danmarks chancer ved EM 2016

Danmark er ikke blandt odds-favoritterne, og giver altså et højt odds 18.00 til at vinde guld, hvilket nok er en rimelig vurdering. Ser vi på det danske kvindelandsholds resultater i de seneste år, er der ikke meget der peger på, at vi skal kunne besejre lande som Norge og Rusland i øjeblikket.

Norge tog bronze og Rusland guld i sommerens OL i Brasilien, og hamrede igennem deres respektive kvalifikationsgrupper som 1’ere i puljen. Her var Rusland i gruppe med Danmark, hvor vi tabte begge indbyrdes kampe til russerne. Til gengæld slog vi de nykronede OL-mestre ved Golden League i efteråret, men tabte derefter stort til både Frankrig og Norge.

Danmarks bedste placering ved et EM siden sølvmedaljerne i 2004, er fra 2010 hvor vi tog en fjerdeplads. Derudover har de seneste fem slutrunder budt på to 11. pladser, en femteplads og senest en ottendeplads i 2014.

Man skal være optimist for at tro på Danmark som Europamestre, specielt set i lyset af den ballade der har verseret omkring holdet i det seneste år. Landstræner Klavs Bruun Jørgensen er tilsyneladende ikke synderligt populær blandt sine spillere, hvilket har været genstand for debat i spalterne i landets sportsmedier.

Intet kan sætte pres på et anstrengt træner/spiller-forhold som en slutrunde, og det skal blive spændende at se, om det danske hold har arbejdet sig gennem krisen, eller om vi bliver vidner til mere fnidder mellem træner og spillere under slutrunden.

Danmark er kommet i pulje med Tjekkiet, Montenegro og Ungarn, og her venter der svære kampe mod særligt Ungarn og Montenegro.

 

Sådan kvalificerede landene sig til EM

 Sverige  Værter
 Norge  Vinder af kval.-gruppe 1
 Rumænien  Nr. 2 i kval.-gruppe 1
 Serbien  Vinder af kval.-gruppe 2
 Tjekkiet  Nr. 2 i kval.-gruppe 2
 Holland  Vinder af kval.-gruppe 3
 Spanien  Nr. 2 i kval.-gruppe 3
 Montenegro  Vinder af kval.-gruppe 4
 Kroatien  Nr. 2 i kval.-gruppe 4
 Ungarn  Vinder af kval.-gruppe 5
 Polen  Nr. 2 i kval.-gruppe 5
 Rusland  Vinder af kval.-gruppe 6
 Danmark  Nr. 2 i kval.-gruppe 6
 Frankrig  Vinder af kval.-gruppe 7
 Tyskland  Nr. 2 i kval.-gruppe 7
 Slovenien  Nr. 3 i en kval.-gruppe