oplev_french_open_live

French Open aka Roland-Garros 2016 løber af stablen i Paris fra d. 16. maj – 5. juni, og hvis du kunne tænke dig at se nogle af verdens bedste tennisspillere “live in action” i Paris, er det nu, du skal pudse læsebrillen.

Danske Spil sender nemlig to heldige vindere (+ en ledsager) til Paris d. 23.-24. maj, hvor der står Grand Slam på programmet i den franske hovedstad. Inkluderet i præmien er selvfølgelig både fly og hotel.

For at være med i konkurrencen om 2 x 2 billetter til denne unikke tennis-oplevelse, skal du selvfølgelig være tennis-fan og klar til at oddse på det. Danske Spil har nemlig en rangliste, hvor det gælder om at skrabe point sammen ved at spille på tennis i perioden fra d. 1.-15. maj, og de to spillere med flest rangliste-point, når konkurrencen slutter, får lov at indtage Roland-Garros sammen med en rejsekompagnon på Danske Spils regning.

Der er masser af tennis at oddse på i maj, hvor ATP Masters-turneringerne Mutua Madrid Open (1.-8. maj) og Internazionali BNL d’italia (8.-15. maj) afvikles.

Deltag i konkurrencen hos Danske Spil >>

 

Mere om ranglisten og konkurrencen

For at optjene point til ranglisten, skal du skal mindst spille for 300 kr. pr. kupon, og du kan højest spille for 1500 kr. pr. dag. Alle væddemål på på tenniskampe tæller med; 1X2, specials, live-odds etc. Der er altså ingen begrænsninger udover loftet på 1500 kr. om dagen.

Point-formular: Odds x indsats per væddemål = dagens point (kun gevinstgivende kuponer tæller med).

Pointlighed: Hvis flere spillere har lige mange point på de gevinstgivende pladser, findes vinderen ved lodtrækning.

Om præmien: Præmien/rejsen er personlig, og præmien kan ikke videregives/sælges eller ombyttes til kontanter.

Vigtigt: Du kan ikke “Tage pengene” ved at lukke væddemålet før tid, hvis væddemålet er med i konkurrencen.

 

danske-spil-oddset-580x330