Super Bowl 50: Odds på Carolina Panthers vs Denver Broncos

super_bowl_50_odds_top

Super Bowl 50 står mellem Carolina Panthers og Denver Broncos og bookmakeren Bet365 er klar med et hav af odds på Super Bowl 50. Årets Super Bowl potentiale til at blive en af historiens bedste Super Bowls, og du kan se Carolina Panthers vs Denver Broncos på TV3+ eller Viaplay med start fra kl. 00.30 natten til mandag.

Super Bowl 50 er mødet mellem NFLs bedste angreb og forsvar, for ingen har scoret flere point end Carolina Panthers i denne sæson, og ingen hold har tilladt færre point imod sig end Denver Broncos. Hvem vinder denne styrkeprøve mellem angreb og forsvar og hvem kan tage Vince Lombardi-trofæet med hjem fra Santa Clara i Californien?

Bet365 har op mod 300 væddemål på Panthers vs Broncos, og her er Carolina Panthers er favoritter til odds 1.43. Denver Broncos-sejr giver pengene 2.90 igen, og med hundredvis af andre Super Bowl-odds på listen, findes der stort set ikke de odds på Super Bowl, du ikke kan spille på. Spil på touchdowns, sacks, safety, rushing yards og et hav af andre odds-specials på Super Bowl 50 hos Bet365.

 

Odds på Super Bowl 50 hos Bet365 >>

* Få op til 1000 kr. bonus – perfekt til Super Bowl bets

 

Odds på Super Bowl 50

Amerikansk Fodbold er et spil, hvor der føres statistik med alt der sker i kampene, og det åbner op for et hav af betting-muligheder. Særligt når det er Super Bowl på NFL-plakaten.

Odds f.eks. på hvor langt det længste touchdown bliver, eller i hvilket quarter der scores flest point. Du kan også spille på antallet at touchdowns, hvem der scorer dem og hundredvis af andre væddemål. Det er nærmest kun din fantasi som sætter grænsen for hvad du vil spille på i årets Super Bowl. Herunder kan du se de mest populære væddemål på matchkuponen, og et screenshot af et større udpluk af markeder fra Bet365s sportsbook.

 

Super Bowl 50 odds:

Carolina Panthers: 1.43

Denver Broncos: 2.90

Carolina Panthers -5.5 point: 1.90

Denver Broncos: +5.5 point: 1.90

Over/Under 44.5 point: 1.90/1.90

Se op mod 300 Super Bowl odds her >>

 

Se et udpluk af odds-markeder på Super Bowl 50 hos Bet365:

odds_super_bowl_50

 

Super Bowl Optakt: Panthers vs Broncos

carolina_panthers_odds_logoCarolina Panthers er ikke favoritter uden grund i Super Bowl 50 mod Denver Broncos. Panthers var 15-1 i sæsonen, hvilket for NFL-rookies betyder kun ét nederlag inden playoffs, og i NFC-finalen mod Arizona Cardinals fik vi den seneste smagsprøve på, hvor vanvittigt dette Carolina Panthers offense i virkeligheden er. Her kastede Cam Newton for over 300 yards, og Corey Brown og Greg Olsen greb for over 100 yards hver.

Denne magtdemonstration har gjort Panthers til store favoritter mod Broncos, som besejrede Patriots i AFC-finalen med 20-18. Her var Tom Brady og Patriots kun en misset 2-point conversion fra at sende kampen i OT, men den holdt hjem fra Peyton Mannings Broncos, som nu er klar til holdets ottende Super Bowl i historien. Sidst Broncos kunne hive Vince Lombardi-trofæet hjem til Denver var i 1998 og 1999, hvor Broncos vandt back to back mod Green Bay Packers og Atlanta Falcons. Senest Broncos befandt sig i en Super Bowl var i 2014, hvor Denver blev udraderet af Seattle Seahawks med hele 43-8.

Panthers har derimod stadig franchisets første Super Bowl-sejr til gode. Én gang tidligere har Panthers været i Super Bowl, i 2004 mod New England Patriots, men dengang måtte Panthers se sig slået i et spændende 29-32 nederlag. 12 år senere står man nu igen i Super Bowl, og alle eksperter peger på en sejr til Carolina. Særligt efter den blow out-sejr mod Cardinals i Conference finalen, har eksperternes ros af Panthers for alvor fået vind i sejlene.

Men er Carolina så fuldstændigt ustoppelige i år? Bliver vi vidner til endnu en storsejr til Panthers i Super Bowl? Vi siger nej, og du kan læse hvorfor i vores spilforslag på Super Bowl herunder.

 

Super Bowl Spilforslag: Broncos forsvar vinder kampen

denver_broncos_odds_logoMens Carolina Panthers, ført an af QB Cam Newton, har knaldet flere point ind på tavlen end noget andet NFL-hold i denne sæson, har Denver Broncos defense tilladt færrest yards imod sig i sæsonen. Broncos jerndefensiv, bestående af profiler som Danny Trevathan, Brandon Marshall, Chris Harris, Aqib Talib og Von Miller, har været imponerende gennem hele sæsonen, og vi tror ikke, det bliver lige så nemt for Panthers at score point mod Broncos, som odds-sætterne tilsyneladende tror.

Mens Panthers ganske rigtigt scorede et hav af point i en sikker sejr mod Cardinals i NFC-finalen, skal man huske på, at Cardinals primære våben er deres offensiv, hvorimod forsvaret ikke er tæt på at være på samme niveau som Denver Broncos. Det så dog meget overbevisende ud for Panthers, som det har gjort hele sæsonen, og hvis Cam Newton finder nøglen til at åbne Broncos’ defense, ender det selvfølgelig også i en Super Bowl-sejr til Carolina. Men i en Super Bowl kan alt ske, og hvis Broncos’ forsvar kan komme godt fra land og sikre at Denver måske endda kommer foran med et par scoringer tidligt i kampen, kan der snige sig nervøsitet ind hos Panthers’ offense, jo mindre tid der er tilbage på uret.

Det bliver dog formentlig ingen storsejr til Broncos, og kampen kan selvfølgelig også svinge den anden vej. Derfor garderer vi os – som du kan se herunder – med et lille handicap, så vi kan tåle et spinkelt nederlag til Broncos uden at ryge af på spillet.

Spilforslag:

Vi spiller Denver Broncos +5.5 point til odds 1.90. Dermed er der gevinst, hvis Panthers ikke vinder med flere end 5 point.

Odds på Super Bowl 50 hos Bet365 >>

 

 

super_bowl_50_odds