Caroline_W_Betfair_Promo

Nu kommer dagen snart, som alle tennisfans kloden over, har ventet spændt på. French Open 2015 skydes i gang på søndag på de berømte Roland Garros-baner i Paris, og Betfair er klar med et godt odds-tilbud til alle kunder.

Spil op til 250 kr. på vinderen af 1. sæt i en French Open kamp og få pengene retur som et freebet, hvis dit valg vinder 1. sæt, men alligevel taber kampen*.

Du kan frit vælge mellem alle kampe i French Open – herrer eller kvinder – men du skal huske at spille før kampen starter. Husk at have dette tilbud in mente, hvis du f.eks. skal se Caroline Wozniackis første kamp ved årets French Open.

 

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Vinderodds på French Open

Søndag d. 24 maj starter French Open endelig ud med 1. runde i herre- og kvindesinglerne, og det store spørgsmål er selvfølgelig ’hvem vinder i år?’.

Vi vil her tage et lille kig på dette års favoritter både hos herrerne og kvinderne og give dig et overblik over odds på French Opens favoritter hos Betfair.

 

Djokovic den nye favorit

På herresiden er favoritterne, ifølge Betfair, Djokovic, Nadal, Murray, Nishikori og Federer. Verdensetteren Djokovic har været i stærk form i år, og vandt så sent som i søndags optaktsturneringen i Rom, med cifrene 6-4, 6-3, hvor han mødte Federer i finalen. Denne turnering spilles på grus, ligesom French Open, og det må derfor forventes at Djokovic kommer til Roland Garros med en forrygende selvtillid.

Djokovic er favorit til odds 1.83 hos Betfair, men spørgsmålet er om han kan løfte favoritrollen mod den mest dominerende spiller i French Open gennem det seneste årti.

Det kan nemlig virke besynderligt, at alle bookmakere har Nadal på en andenplads, når man tænker på, at han i 2014 vandt sin 9. titel i French Open, på blot 10 år. En dårlig start på året, med 5 tabte kampe på grus, har dog villet det således. Nadal måtte se sig eksekveret ud i kvartfinalerne i Rom, hvor han tabte til Stanislas Wawrinka. Dette kan betyde, at Nadal får en sværere lodtrækning til French Open.

Skulle Nadals selvtillid vige en smule, kan han rette sit blik mod Federer. Federer har nemlig rost Nadals spil, og sagt at han må anses som værende favorit til titlen.

Rafael Nadal giver netop nu 4.50 gange pengene igen, hvis man vælger at tro på, at ’Kongen af grus’ kan vinde dette års French Open.

Murray nåede til semifinalen i sidste års French Open, men har det sædvanligvis svært på det røde underlag. Han kommer dog til Frankrig med en sejr i bagagen fra Madrid Open, hvor han vandt finalen 6-3, 6-2 over Nadal.

Murray giver på nuværende tidspunkt odds 11.00, skulle han gå hen at vinde.

De næste to på listen, er den lynhurtige, aggressive japaner Nishikori, og Federer. Nishikori har virket til at være godt kørende på gruset i år, med flere positive takter, og kan sagtens gå hen at drille de tre topfavoritter. Nishikori kan spilles til odds 13.00 på Betfair.

Federer har haft en flakkende start på sæsonen, men grus er dog hans favoritunderlag, og med hans altid stabile spil, skal han ikke afskrives. Federer kan også spilles til odds 13.00 i skrivende stund.

 

Tæt løb om favoritrollen hos kvinderne

På kvindesiden er de tre største favoritter Serena Williams, Halep og Sharapova. Williams er synonym for stabilitet, og hun er umådeligt stærk. En faktor der taler imod hende er dog, at grus ikke er hendes favoritunderlag.

Med det sagt, er det dog svært at se, hvem der rigtigt skulle kunne true Williams, som ikke er langt fra rekorden på 22 Grand Slams. Williams har 19, og hvis man tror på, at hun henter sin 20. ved French Open, kan man spille på Serena Williams som vinder til odds 3.75.

De to finalister fra sidste års French Open, Halep og Sharapova er Betfairs næste bud på favoritterne til årets titel. Sidste år trak Sharapova det længste strå, og endte med at løfte pokalen, efter en 6-4, 6-7, 6-4 sejr, men må i år se sig henvist til en 2. plads under Betfair favoritter. Sharapova giver 5.00 gange pengene igen.

Halep har det, historisk set, svært mod de store spillere. Hendes spil er dog skarpt, og meget aggressivt og intelligent. Halep kan spilles til odds 5.50.

Der er på nuværende tidspunkt ikke blevet trukket lod om kampene, og dette har selvfølgelig meget at sige. Derfor er det vigtigt at holde øje med disse, da de kan have stor indflydelse på de senere kampes udfald.

Caroline Wozniacki giver pengene 21.00 gange igen som vinder af dette års French Open.

 

Odds på French Open hos Betfair >>

 

betfair-580x330