NordicBet udlodder VIP-billetter til CL-kampen mellem Man Utd og Barca

Champions League-lodtrækningen har sat Manchester United op mod FC Barcelona i kvartfinalen, og du har én chance for at vinde to VIP-billetter til opgøret på Old Trafford hos NordicBet. For at deltage i konkurrencen skal du trykke på den grønne knap nedenfor, tilmelde dig kampagnen og derefter optjene point til leaderboardet ved at lave vinderkuponer fra fredag den 15. marts til og med søndag den 24. marts.

VIP-billetterne bliver givet til dem, som slutter i top to. Der er dog også præmier til alle i top ti, så der er god grund til at prøve lykken.

 

Tilmeld dig kampagnen hos NordicBet

 

Sådan vinder du VIP-billetterne

Du skal følge disse fem trin for at deltage i konkurrencen om den eksklusive CL-tur til Old Trafford.

  1. Besøg NordicBets kampagneside
  2. Opret en konto/log ind på din konto
  3. Tilmeld dig kampagnen
  4. Lav vinderkuponer og optjen point
  5. Præmier til alle spillere i top ti

Vores links og grønne knapper sender dig direkte videre til kampagnesiden hos NordicBet. Har du endnu ikke oprettet en konto hos dem, skal du naturligvis gøre det først. Hvis du allerede har en konto, skal du huske at tilmelde dig konkurrencen, før du giver dig i kast med at lave vinderkuponer.

Når du er tilmeldt, skal der optjenes point til leaderboardet. Det fungerer på den måde, at bookmakeren tager dit indskud og ganger det med dit odds på vinderkuponen. Hvis du for eksempel har spillet hundrede kroner til odds ti, og din kupon går hjem, optjener du 1.000 point til leaderboardet. De to personer som optjener flest point fra fredag den 14. marts klokken 13:00 til og med søndag den 24. marts klokken 23:59 vinder VIP-billetterne. Nummer tre til ti bliver dog også belønnet med free bets og risikofrie spil. Du kan se samtlige præmier i det næste afsnit.

 

Det er der på højkant

Første- og andenpladsen løber afsted med to VIP-billetter til kampen mellem Manchester United og FC Barcelona på Old Trafford den 10. april. Derudover får de betalt fly tur-retur fra Kastrup til Manchester samt én overnatning på et fire-stjernet hotel. Sidst men ikke mindst er der endda også tre retters menu og fri bar tre timer før opgøret starter og en halv time efter det er slut.

Skulle du ende på tredje- eller fjerdepladsen, kan du se frem til at modtage et free bet på 2.500 kroner. Femte- og sjettepladsen får et risikofrit spil på 2.000 kroner. De resterende spillere i top ti bliver belønnet med et free bet på en plovmand.

 

NordicBets regler og vilkår

Konkurrencen er tilgængelig for samtlige danske NordicBet-kunder, som ikke er ekskluderet fra at modtage bonusser. Du skal tilmelde dig kampagnen for at kunne deltage. Kampagneperioden kører fra fredag den 14. marts klokken 13:00 til og med søndag den 24. marts klokken 23:59. Point til leaderboardet bliver udregnet ud fra følgende formel; indsats på vinderkuponen x samlet odds på vinderkupon (eksempelvis 100 kroner x odds 10 = 1.000 point). Hvis du spiller med et free bet og eller et risikofrit spil, vil der ikke blive optjent point til leaderboardet.

NordicBets leaderboard bliver opdateret samtlige hverdage inden klokken 18:00. Det er kun muligt at vinde én gevinst, og gevinsten kan ikke gives videre eller ombyttes til kontanter. Vinderne bliver kontaktet telefonisk eller på e-mail mandag den 25. marts. Er præmien ikke accepteret indenfor et døgn, vil den blive givet videre til næste spiller på leaderboardet. Skulle man være så heldig at vinde et free bet eller et risikofrit spil, vil de blive krediteret til ens konto inden mandag den 25. marts klokken 18:00.

 

Tilmeld dig kampagnen hos NordicBet

 

NordicBet logo