BetXpert i gavehumør: Vind en signeret Marcus Rashford-trøje

Hos vores venner BetXpert har de gang i en gratis konkurrence, hvor vinderen løber afsted med en signeret Marcus Rashford-trøje. Alt det kræver for at vinde er sådan set bare, at du opretter en konto hos både BetXpert og 888sport. Herefter gætter du på vinderen af Champions League inden torsdag den 28. marts klokken 12:00 på denne side (kommenter indlægget). Sidste skridt på vejen er at sende en e-mail med dit 888sport-brugernavn til konkurrencer@betxpert.com

Nu er du med i konkurrencen om den svedige gave. Vinderen bliver tilfældigt udvalgt fredag den 29. marts.

 

Deltag lige her!

 

Her er alt du skal gøre for at vinde

Som nævnt i indledningen skal du oprette en bookmakerkonto hos 888sport for at deltage i konkurrencen. Det er altså ikke muligt at være med, hvis du allerede har oprettet sådan en.

Som ny kunde hos 888sport bliver du endda budt velkommen af en odds bonus på 100 procent på op til 1.000 kroner, når du indbetaler penge på siden første gang. Der er derfor absolut ingen grund til ikke at være kunde hos dem. Denne velkomstbonus skal godt nok gennemspilles seks gange til odds 1,50 eller højere, men det er ganske overkommeligt, da 888sport har tonsvis af fodboldmarkeder og specialvæddemål. Det er endda ikke et krav fra BetXpert, at du skal indbetale penge på siden, så det er rent faktisk ganske gratis at deltage!

Når bookmakerkontoen hos 888sport er oprettet, skal du i gang med at gætte på vinderen af Champions League. Da trøjen allerede finder sin ejermand i næste uge, er det altså heller ikke et krav, at du gætter rigtig. Du skal således bare skrive navnet på ét af de resterende otte mandskaber i kommentarfeltet, og så har du en ganske god chance for at snuppe præmien. Det er derimod et krav, at du har oprettet en konto hos BetXpert for at kommentere indlægget, så det skal du lige være opmærksom på. Husk også at sende dit 888sport-brugernavn til konkurrencer@betxpert.com

Når disse ting er klaret, kan du læne dig tilbage i sofaen og krydse fingre for, at du ender med at vinde en signeret Marcus Rashford-trøje fredag den 29. marts. Vinderen har en uge til at vende tilbage til BetXpert med sine leveringsinformationer. Sker dette ikke, vil en ny tilfældig vinder blive udtrukket.

 

Regler og vilkår hos BetXpert

Når du deltager i denne konkurrence accepterer du reglerne og BetXperts generelle vilkår, retningslinjer, privatlivspolitik samt cookiepolitik. Derudover giver du også tilladelse til, at BetXpert kommunikerer med 888sport for at være sikker på, vinderen har opfyldt betingelserne for konkurrencen og oprettet en bookmakerkonto i den givne tidsperiode. Disse informationer bruges kun til at bekræfte vinderen og bliver ikke formidlet videre til tredjepart. Så snart konkurrencen er afsluttet, bliver disse oplysninger slettet med det samme.

 

Deltag lige her!

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund