Vind en fodboldrejse til London hos NordicBet

Hos NordicBet elsker de engelsk fodbold, og derfor har de lige lanceret en ny konkurrence, hvor du kan vinde en fodboldtur til London, hvor ti heldige vindere kommer til at se to topkampe på tre dage. Der er to forskellige måder at vinde på. Enten skal du ramme det højeste odds eller optjene lodder ved at omsætte på deres sportsbook.

Konkurrencen kører fra mandag den 18. februar til og med søndag den 17. marts. Præmien inkluderer fly fra Kastrup til London og retur samt billetter til to Premier League-kampe, overnatning på hotel inklusiv morgenmad og et besøg på en restaurant/pub før opgørerne.

 

Deltag i konkurrencen hos NordicBet

 

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen og have en chance for at vinde turen til London, skal du følge disse fire trin.

  1. Gå til kampagnesiden hos NordicBet
  2. Tryk på “Tilmeld”
  3. Ram det højeste odds med en indsats på mindst 25 kroner
  4. Omsæt for 1.000 kr. på sportsbook og optjen lodder

Først og fremmest skal du ind på kampagnesiden hos NordicBet og tilmelde dig. Det kan du gøre via vores grønne knapper og links. Har du endnu ikke oprettet en bookmakerkonto hos dem, får du rent faktisk op til 600 kroner i risikofrie spil, når du indbetaler penge på siden for første gang. Har du allerede en konto, logger du selvfølgelig bare ind på den.

Herefter handler det om enten at ramme det højeste odds eller omsætte på deres sportsbook og optjene lodder. Hvis du vil vinde via højeste odds, så skal du lave en kupon til mindst 25 kroner, hvor alle væddemålene bliver afgjort indenfor kampagneperioden. Rammer du det højeste odds i en af ugerne, så snupper du præmien. Det er muligt både at spille fra computer og mobiltelefon. Der findes en vinder hver uge med det højeste odds.

Vil du derimod hellere gå efter omsætning, skal du omsætte for 1.000 kroner på deres sportsbook for at få et lod i lodtrækningen. Samtlige odds du spiller skal være på 1,50 eller højere. Det er muligt at optjene op til ti lodder hver eneste uge, og der findes én vinder de første to uger, mens der findes to vindere de sidste to uger.

 

Regler og vilkår hos NordicBet

Samtlige danske NordicBet-spillere kan deltage i denne kampagne, hvis de ikke er ekskluderet fra at få bonusser. Kampagnen kører fra mandag den 18. februar klokken 10:00 til og med søndag den 17. marts klokken 23:59. Du behøver kun at tilmelde dig en enkelt gang for at være med. Der kan vindes to pakker om ugen de første to uger, mens der findes tre vindere ugentligt de sidste to uger. Deres leaderboard bliver opdateret samtlige hverdage efter klokken 12:00. Alle vinderne bliver kontaktet senest den efterfølgende mandag klokken 15:00. Hvis ikke vinderen bekræfter sin gave indenfor tre dage, så vil den blive sendt videre til en anden.

Turen til London finder sted mellem fredag den 12. april og mandag den 15. april. Her vil der blive betalt for flybilletter, kampbilletter samt tre nætter på et hotel. Opgørerne bliver offentliggjort så snart, at Premier League-programmet er på plads. Det er kun muligt at vinde en enkelt pakke i kampagneperioden.

 

Deltag i konkurrencen hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund