Spil på Nations League og vind 10.000 kroner PLUS din drømmefodboldrejse

Vind 10.000 kroner og din drømmefodboldrejse hos Unibet

UEFA Nations League ligger og lurer lige rundt om hjørnet, og hvis du vil tilføje ekstra spænding til de kommende kampe, så har Unibet den helt perfekte konkurrence til dig. Her handler det om at ramme det højeste odds, og hvis du lykkedes med den mission, så vinder du intet mindre end 10.000 kroner i kolde kontanter OG din drømmefodboldrejse til en valgfri destination! Der er dog også en præmiepulje på 75.000 kroner til de 50 spillere, som rammer det højeste odds, så der er absolut ingen grund til ikke at prøve lykken og placere et odds på UEFA Nations League.

 

Deltag i konkurrencen hos Unibet

 

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i denne konkurrence skal du selvfølgelig først og fremmet have en bookmakerkonto hos Unibet. Hvis ikke du har det allerede, så skal du bare følge disse fire simple trin. Har du allerede en konto hos dem, kan du springe trin to over.

  1. Gå til konkurrencesiden hos Unibet
  2. Tryk på opret konto
  3. Tilmeld dig konkurrencen
  4. Spil minimum 10 kroner på et Nations League-odds

Vores links og grønne knapper sender dig direkte videre til konkurrencesiden hos Unibet. Derved skal du ikke selv sidde og bruge tid på at lede efter den. Derinde trykker du enten på opret konto (hvis du ikke har en) eller tilmeld dig konkurrencen (hvis du har en konto). Det er vigtigt, at du tilmelder dig, før du placerer dit odds, da det ellers ikke vil tælle med i konkurrencen.

Når du har en konto og har tilmeldt dig, så er du klar til at oddse. Du skal minimum spille 10 kroner på din kupon, hvor samtlige væddemål giver mindst odds 1,40, men jo højere oddset er desto bedre. Det handler jo som skrevet før, om at ramme det højeste odds, hvis du vil have en del af præmiepuljen. Derfor anbefaler vi, at du spiller på en akkumulatorkupon med mange opgør og høje odds på. Det skal selvfølgelig stadig være en vinderkupon for at tælle med i konkurrencen, så der er ingen grund til at spille på San Marino eksempelvis slår Moldova fredag aften. Når oddset er placeret, så er det bare med at krydse fingre og håbe på kuponen går hjem.

 

Hvad skal jeg spille på?

Eksempel på en UEFA Nations League-oddskupon hos UnibetMed fem dage fyldt til bristepunktet med UEFA Nations League, er der i sandhed masser af odds at vælge imellem. Derfor kan det også være svært at finde den helt rigtige kupon. Her på redaktionen har vi taget et kig på torsdagens kampe og lavet et eksempel på en kupon, som godt kunne gå hen og vise sig at være en vinder.

Her starter vi med en udesejr til Skotland mod Israel, hvorefter vi forventer, at Færøerne spiller uafgjort med Aserbajdsjan. I opgøret mellem Litauen og Rumænien tror vi på tre point til gæsterne. Det samme er tilfældet i kampen mellem Montenegro og Serbien. Vores sidste to opgør er begge krydser. Vi tror ikke, at der bliver fundet en vinder imellem Polen og Portugal eller Rusland og Sverige. Disse syv kampe giver sammenlagt odds 281,10. Hvis du for eksempel spiller ti kroner på kuponen, og den går hjem, så vil du stå med en gevinst på 2810 kroner og en god chance for at vinde en præmie.

 

Regler og vilkår hos Unibet

Du kan tilmelde dig denne konkurrence fra onsdag den 10. oktober til og med tirsdag den 16. oktober. Der er ingen begrænsning for, hvor mange væddemål du kan placere i konkurrenceperioden. Vinderen får lov til at vælge sin drømmefodboldrejse og modtager også 10.000 kroner i kontanter til fly, hotel og så videre. Eneste krav er, at der er tilgængelig billetter til det opgør, som vinderen gerne vil se. Unibet deler derudover 75.000 kroner ligeligt imellem de 50 spillere, som har de kuponer med det højeste vinderodds. Er der flere spillere med samme odds, så er det positionen på leaderboardet, som afgør hvem der vinder.

Det er kun væddemål, som er placeret på UEFA Nations League, der tæller med i konkurrencen. Der skal minimum være spillet for 10 kroner på kuponen og alle væddemål skal mindst være på odds 1,40. Du må endvidere ikke benytte dig af cash out-funktionen. Systemspil er heller ikke tilladt.

 

Deltag i konkurrencen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund