Det går strygende for både Holger Rune og Clara Tauson i Roland Garros, hvor Tauson netop i går vandt tredje runde og hvor Holger Rune (ATP #13) i dag skal møde slovakiske Jozef Kovalik (ATP #145) i sin tredje runde af French Open.

Der er forventet kampstart lørdag den 1. juni 2024 klokken 18:15 og kampen kan streames gratis på bet365.

bet365 Gratis livestream af Holger Rune – Jozef Kovalik

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Holger Rune tæt på kollaps

Holger Rune har vist sig som en stærk udfordrer indtil videre i French Open, hvor han har vundet over Daniel Evans og Flavio Cobolli.

Sidstnævnte møde han i anden runde, og selvom han vandt de to første sæt med 6:4 og 6:3 endte kampen i fem sæt. Det lignede et kollaps for den danske stjerne, der tabte de næste to sæt med 3:6 og 3:6.

I et nervepirrende femte sæt, hvor begge spillere holdt serv, endte kampen i en tiebreak, som Rune vandt med 10:7.

Dette dramatiske comeback må have givet Rune et stort selvtillidsboost, især efter en længere periode med ustabile præstationer og tidlige exits.

Jozef Kovalik i storform

Jozef Kovalik har haft en bemærkelsesværdig vej til tredje runde. Han begyndte året uden nogen ATP-sejre og har primært kun spillet i Challenger-turneringer, hvor han har nået tre finaler og vundet to af dem i Zadar og Split.

Kovalik skulle gennem kvalifikationen til French Open, hvor han slog to franskmænd, men tabte i kvalifikationsfinalen. Han kom dog ind i hovedturneringen som Lucky Loser grundet en spillers afbud, men har grebet chancen med begge hænder.

I første runde besejrede han overraskende Marcos Giron (ATP #50) og i anden runde gjorde han rent bord igen ved uventet at slå den 18.-rangerede Karen Khachanov over fem sæt med hele 49 partier.

Vores forventning til kampen

Holger Rune går ind i kampen med stor motivation og en forventning om at nå næste runde.

Han har tidligere nået kvartfinalerne i French Open og håber at gentage succesen i årets turnering. Jozef Kovalik, på den anden side, har allerede overgået sine tidligere Grand Slam-præstationer ved at nå tredje runde, og han spiller uden det samme forventningspres som Rune.

Mens Kovalik har overrasket i sine første to runder, er Rune den klart bedre spiller på papiret og grusunderlaget. Hvis den unge dansker kan formå at holde sit topniveau og undgå de udfald, der har plaget ham tidligere, bør han kunne vinde denne kamp overbevisende.

Mit spilforslag til dagens kamp er, at Holger Rune vinder i tre sæt til odds 2,00 ved NordicBet og fortsætter sin rejse i French Open.

NordicBet Holger Rune vinder 3:0 til odds 2,00

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Thomas Nielsen
Thomas Nielsen Odds.dk skribent

Håndbold, Fodbold (Superliga, Bundesliga, Premier League, m.fl.), NFL, Tennis