Tennis: Odds på vinderen af US Open her – Vinder Wozniacki endelig?

260x154_bet365Så er det blevet tid til årets fjerde og sidste Grand Slam turneringen, når tennisspillerne betræder hard-court underlaget til US Open.

Turneringen der bliver afholdt i New York City blev vundet af to af de absolut bedste tennisspillere på hhv. herre- og damesiden, hvor spanske Rafael Nadal vandt i herrernes turnering, mens hjemmebanefavoritter Serena Williams vandt kvindernes turnering.

 

Odds på US Open her —>

Turneringen starter d. 25. august og det er bl.a. med deltagelse af Danmarks tennisdarlig, Caroline Wozniacki, som langsomt er begyndt at komme tilbage i den tennisform, som vi danskere så godt kan lide at følge. Caroline Wozniacki har fået din bedste placering nogensinde ved en Grand-Slam turnering, da hun tabte i finalen til Kim Clijsters, og hun har derfor stadig en Grand Slam sejr til gode.

Det kan være den kommer i år, hvor hun har fået en noget overskuelig lodtrækning i første runde, hvor hun møder Magdalena Rybarikova. Wozniacki er storfavorit i denne kamp, hvor hun i øjeblikket kan spilles til odds 1.10.

 

Vinder Wozniacki sin første Grand Slam turnering

Caroline Wozniacki er som tidligere skrevet på vej tilbage til topform, efter at hendes forlovede, Rory Mcllroy brød med hende tidligere på året. Hun er kommet langt i hendes turneringer op til US Open, hvor hun dog i to omgange er blevet sendt ud af Serena Williams i tre sæt.

Wozniacki er da heller ikke favorit til at vinde US Open i år, hvor hun i øjeblikket kan spilles til odds 29.00. Det odds virker måske en anelse for højt, da Wozniacki som sagt er ved at være tilbage i hendes topform, hvor hun med lidt held kan slå alle.

 

Genvinder Serena turneringen i år?

Sidste år var det altså Serena Williams, der endte med at løbe med sejren, da hun slog Victoria Azarenka. Serena Williams har spillet ekstraordinært mange turneringer i år, så hun kunne være helt fit til dette års US Open. Hun er stor favorit til blot odds 2.50, men der er ingen tvivl om, at hvis hun bare holder nogenlunde niveau, så er der ingen, der kan komme i nærheden af hende.

 

Flere odds på spillerne:

Herrerne spiller ligeledes US Open, og her var det sidste år Rafael Nadal, der gik hen og vandt turneringen. Han er ikke favorit i år, da han slet ikke deltager, men det er derimod hans finalist fra 2013, Novak Djokovic, som lige nu giver 2.37 gange pengene igen. Bet365 er overbeviste om, at Rodger Federer går i finalen, men hvis han kan vinde US Open, så giver det 3.50 igen.

Tredjefavoritten til turneringen er britiske Andy Murray, som kan fås til odds 7.00.