Spiltip på Nations League

Spilforslag: Uafgjort – (Kroatien intet væddemål)

Odds: 1,96

Spilstop: 22. september kl. 20:45

Bookmaker: Nordicbet

Hjulmands tropper på svær opgave i Zagreb

Landstræner Kasper Hjulmand står foran et større puslespil og skal have fundet den rette taktik til at forsvare førstepladsen i Nations League-gruppen. Flere af de bærende stjernespillere kommer med begrænset spilletid fra deres klubber. Andreas Christensen har fået få minutter hos Barcelona, Simon Kjær er på vej tilbage efter en længere skadespause, Thomas Delaney har det svært i Sevilla, og Joakim Mæhle har heller ikke imponeret i Atalanta.

Selv Kasper Schmeichel er havnet i problemer i Nice, og kigger vi på den anden ende af banen, så er hele den danske offensiv faktisk ét stort spørgsmålstegn. Hvem kommer med mål i støvlerne? På den positive side har vi Højbjerg og Eriksen, der holder niveau og skal strikke det hele sammen, men rammer kroaterne dagen, så er det svært at se, hvordan det skal lykkes at hente tre point i Zagreb.

Der er gevinst på dette odds 1,96 hos Nordicbet for Uafgjort (Kroatien – Intet væddemål), hvis kampen ender uafgjort, mens vi får vores indskud tilbage, hvis Kroatien vinder kampen. Kroatien spiller ofte tætte kampe, og der vil være fokus på slaget på midtbanen, hvor danskerne skal forsøge at bremse Modric, Brozovic og Kovacic.

Med uafgjort vil Danmark forsvare førstepladsen, og det vil Kasper Hjulmand sikkert være fint tilfreds med.