Spilforslag: Haaland bliver Årets Spiller i Premier League

Spiltip på Premier League 2022/23

Spilforslag: Erling Haaland bliver kåret til Årets Spiller i Premier League

Odds: 1,72

Spilstop: 1. oktober kl. 12:00

Bookmaker: Bet365

Se Premier League odds hos bet365 her

Pep har fundet sidste brik

Der er enorme ambitioner hos mægtige Manchester City, der til denne sæson har hentet den norske bomber Erling Haaland som ny 9´er i boksen. Dermed har manager Pep Guardiola fundet en afløser for Sergio Agüero og endelig igen har en giftig striker til at sende bolden i netmaskerne.

Og Haaland har taget Premier League med storm og har nettet 11 gange i de første 7 spillerunder og det er yderst vanskeligt for PL-forsvarerne at holde den brandvarme Haaland fra at komme på måltavlen.

Manchester City er storfavoritter til at vinde Premier League med odds 1,33 hos Bet365 viser, hvor stor tillid, der er til Pep Guardiola´s superhold. Og Erling Haaland er også massiv favorit til at blive ligatopscorer og her tilbyder Bet365 kun odds 1,25.

Det skyldes naturligvis den flotte start med de 11 fuldtræffere i de første 7 spillerunder. Hvis Manchester City tager endnu et mesterskab og Erling Haaland bliver topscorer i Premier League, så er det sandsynligt, at Haaland også løber med prisen for “PFA Årets Spiller” og her kan vi hente et fornemt odds 1,72 hos Bet365.

Se Premier League odds hos bet365 her

Se også vores store optakt med odds for Premier League 22/23 her.