Spilforslag: FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Kamp FC Nordsjælland – FC Midtjylland
Spilforslag FC Nordsjælland (FCN) vinder
Odds 1,82
Bookmaker Expekt
Spilstop 27. august 2023 kl. 18:00

 

FC Nordsjælland vinder til odds 1,82 på Expekt

 

To top-3 aspiranter

Både FC Nordsjælland og FC Midtjylland kommer direkte fra europæiske kampe, når de mødes i aften klokken 18:00 i Farum Park. Heldigvis var begge hold på hjemmebane, så de undgår den lange rejsetur og hviletiden er tiltrængt. Begge hold led nemlig et ledernag i sidste runde af Superligaen.

FC Nordsjælland sejrede 5-0 i den første af to kvalifikationskampe i ECL Play-off runden. Det betyder, at de kan rejse til Serbien næste uge og møde Partizan med stor selvtillid og et fantastisk resultat fra hjemmebanen.

FC Midtjylland spillede uafgjort i en intens og begivenhedsrig kamp mod Legia Warszawa. Dette betyder, at de tager til Polen uden en føring i bagagen på grund af en sen udligning fra Legia.

Grundet dette tab, er FCM nødt til at prioritere den kommende europæiske kamp, der skal spilles i næste uge, hvis de vil sikre sig en fortsat tilstedeværelse i Conference League. Når de møder FC Nordsjælland på udebane i aften, bliver det derfor sandsynligvis med et hold fyldt med reserver eller uhensigtsmæssige udskiftninger mod slutningen af kampen.

På den anden side skal deres modstander, FC Nordsjælland, spille på det underlag, de kender bedst, i Right to Dream Parken i Farum. De har mulighed for at bruge den ønskede startopstilling for at sikre, at de henter de vigtige point, der skal til for at være med i titelkampen i år. Nordsjællands reserver får med stor sandsynlighed spilletid mod Partizan med en føring på 5-0.

Derfor lyder dagens spilforslag på en sejr til FC Nordsjælland. Dette spil kan hentes hos Expekt til odds 1,82.

 

Følg dagens spilforslag hos Expekt