I første spillerunde viste både City og Spurs på hver sin måde, at de skal regnes for topkandidater til Premier League titlen i år. Manchester City sejrede som ventet, selvom det nok ikke var ventet, at de ville vinde så stort som tilfældet var. Hele 5-0 lød snitteren, som West Ham hjemmefansene måtte være vidner til. City var dog ikke alene om, at imponere med en sejr i første runde. Således vandt Spurs med 3-1 hjemme over oprykkerne fra Aston Villa. I en kamp hvor specielt danske Christian Eriksen imponerede.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan få hele odds 20 på en Tottenham Hotspur sejr. Opret dig som ny kunde og spil på, at Spurs vinder kampen. Så får du dit risikofrie spil til odds 20 på Spurs-sejren. Du kan maksimalt spille for 50 kroner, som i så fald vil give dig 1.000 kroner igen. Det er i øvrigt værd, at bemærke at man her får sin indsats tilbage, hvis bettet ikke går hjem. Dermed spiller man altså risikofrit og er sikker på enten, at vinde eller gå i nul.

Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Mr Green Spil risikofrit på Tottenham Hotspur sejr til odds 20 her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil op til 50 kroner på Tottenham Hotspur sejr til odds 20
  3. Vind op til 1.000 kroner når Tottenham Hotspur har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

 

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Herefter spiller du 50 kroner på, at Tottenham Hotspur slår Manchester City til det forhøjede odds 20.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske TV kanal TV3 + fra kl.18:30.

 

Derfor vinder Tottenham Hotspur

Tottenham har haft det svært mod City over de seneste sæsoner. I sidste sæson viste Spurs dog, at det måske snart er fortid. Hele fire gange mødtes de to mandskaber sidste sæson, to gange i Premier League og ligeledes to gange i Champions League. I deres opgør i den hjemlige liga sejrede City med to gange 1-0, imens de hver fik en sejr i Champions League. Her vandt Spurs 1-0 hjemme, og tabte 3-4 på udebanen som dog betød, at Spurs gik videre til semifinalen. I alle disse opgør har Spurs haft stor andel af kampene. Med lidt mere held kunne sidste sæson, nemt have givet en sejr mere til Spurs.

De fleste kender nok efterhånden alt til Guardiolas City mandskab. Der er dog et par skader på holdet, som kan hjælpe Spurs til sejr. Fernandinho er stadig ikke i topform, og det er uvist om han tages i brug, det samme gælder i øvrigt Mendy. Derudover led City et stort tab i den forgangne uge, da Sane blev skadet og er ude i op mod et halvt år. Imod West Ham imponerede Sterling stort, og lavede et hattrick, men hvis han ikke lever op til samme standard kan Spurs udnytte det. Mahrez, Silva og Jesus spillede ikke fantastisk, og Bernardo Silva kom slet ikke i spil. Måske er City ikke helt i topform fra starten af denne sæson, og det skal Spurs lukrere på.

Hos Spurs fik de vendt 0-1 til en flot 3-1 sejr over Aston Villa. Især da Eriksen blev skiftet ind, lignede Spurs et ustoppeligt hold. Hvis Spurs skal have en chance for, at slå City vil det derfor kræve at Eriksen får chancen fra start. Det kan vi også godt regne med, idet Alli og Son stadig er ukampdygtige, grundet en skade og karantæne. Målene skal måske ikke komme fra danskeren, men oppe foran har Tottenham også den måske bedste angriber i engelsk fodbold i Harry Kane. Med to mål mod Villa er han allerede godt på vej mod, at lægge sidste sæsons skuffende 17 ligamål bag sig. Han ser super skarp ud, og City vil få svært ved at stoppe målmageren!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil lørdag den 17. august klokken 18:30 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Tottenham Hotspur kampen, modtager du 1.000 kroner, hvis du har spillet for 50 kroner til det forhøjede odds 20. Vinder Spurs ikke kampen, får du som skrevet din indsats tilbage. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Spil risikofrit på Tottenham Hotspur sejr til odds 20 her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green