I sidste spillerunde kom den engelske Premier League endelig i gang, efter en lang sommer uden fantastisk fodbold fra hold som Wolves og United. Lige præcis de to hold skal mødes i et brag af kamp, allerede i anden spillerunde. Wolverhampton er på hjemmebane, men det er United som er smalle favoritter til, at vinde kampen. Med Ole Gunnar Solskjær ved roret, er der kommet nye boller på suppen hos de røde djævle. Hvilket Chelsea fik at føle i 0-4 nederlaget, hvor United fik vist hvor gode de kan være, hvilket resulterede i en storsejr.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan få hele odds 4 på en Manchester United sejr. Opret dig som ny kunde og spil på, at Manchester United vinder kampen. Så får du dit risikofrie spil til odds 4 på United-sejren. Du kan maksimalt spille for 100 kroner, som i så fald vil give dig 400 kroner igen. Det er i øvrigt værd, at bemærke at man her får sin indsats tilbage, hvis bettet ikke går hjem. Dermed spiller man altså risikofrit og er sikker på enten, at vinde eller gå i nul.

Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Mr Green Spil risikofrit på Manchester United sejr til odds 4 her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil op til 100 kroner på Manchester United sejr til odds 4
  3. Vind op til 400 kroner når Manchester United har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

 

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Herefter spiller du 100 kroner på, at Manchester United slår Wolverhampton til det forhøjede odds 4.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske TV kanal TV3 Max fra kl.21:00.

 

Derfor vinder Manchester United

Modsat Manchester United, som kun har spillet en betydende kamp indtil nu i sæsonen, hvor de slog Chelsea hele 4-0. Så har Wolverhampton allerede spillet fem kampe, idet de er med i Europa League kvalifikationen. I deres første runde spillede de en flot kamp ude mod Leicester, og sikrede sig uafgjort med resultatet 0-0. De kunne med lidt held have vundet kampen, men måtte nøjes med et point. Nu gælder det så mægtige United, og Wolves har da også en pæn statistik imod dem over de seneste kampe, der har budt på to sejre. Men vi kommer ikke udenom, at Wolves har spillet en del kampe på det sidste så træthed kan spille en rolle.

Hos United er der ikke de samme problemer, da de som skrevet kun har spillet en kamp indtil videre i sæsonen. De kan stille med noget nær stærkeste opstilling endnu engang, som tilfældet også var mod Chelsea. Det kan tænkes, at den eneste ændring fra premierekampen kan blive unge Daniel James. Han står på spring til en startplads efter en flot optakt i træningskampene, samt indhoppet mod Chelsea hvor han endda fik vist målnæsen med 4-0 målet. I offensiven så United da også giftige ud, hvor Rashford nettede to gange, imens Martial stod for det sidste mål. Længere nede på banen styrede Pogba midtbanen, som en træner kun kan ønske sig sin spiller kan, samt han assisterede til et mål hele to gange.

I forsvaret så Manchester også rigtigt solide ud, David de Gea havde masser af gode redninger, og Maguire ligner den brik United forsvaret har manglet. United har selvtilliden, og er helt sikkert sultne efter hævn mod det hold, som slog dem 2-1 to gange i forrige sæson!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil mandag den 19. august klokken 21:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Manchester United kampen, modtager du 400 kroner, hvis du har spillet for 100 kroner til det forhøjede odds 4. Vinder Manchester United ikke kampen, får du som skrevet din indsats tilbage. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Spil risikofrit på Manchester United sejr til odds 4 her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green