Spil 200 kroner risikofrit på Danmark ved U21 EM i Polen

Danmark er røget i en hård Gruppe C med Italien, Tyskland og Tjekkiet ved U21 EM 2017, som starter d. 16. juni i Polen, og løber frem til og med d. 30., hvor der spilles EM-finale. Ved EM i 2015 kom Danmark i semifinalen, men tabte til Sverige, og i år er det et flot odds på Danmark til at vinde EM.

Hos NordicBet får du et tilbud om et risikofrit 200 kroner væddemål på én af Danmarks kampe under U21 EM i Polen. Du skal spille de 200 kroner fra din egen konto, og hvis du vinder får du gevinsten som normalt. Denne gevinst skal dog spilles igennem tre gange til odds 1.50 eller højere.

Taber du derimod på dit 200 kroner risikofrie væddemål, får du pengene tilbage uden gennemspilskrav. Dette kalder NordicBet for “RiskFree Bet”, og det må man sige det er. Du kan altså kun vinde med dette tilbud, så alt det gælder om, er at finde et godt odds på en af Danmarks kampe i Polen.

Spil risikofrit på Danmark her >>

 

Danmark åbner EM mod Italien

Danmark er som nævnt kommet i en svær gruppe med bl.a. Italien og Tyskland, som begge stiller med særdeles kompetente mandskaber til dette U21 EM. Italien kan f.eks. prale med at have AC Milans førstekeeper, Donnarumma, mellem stængerne, og derudover er der masser af faste Serie A-spillere blandt de unge italienere.

Danmark sender også en skarp trup til EM, men vi må dog indstille os på rollen som underdogs – også hos bookmakerne, hvor de danske U21-drenge er stærkt undertippede. Det giver selvfølgelig et højt U21 EM odds på Danmark, som du kan udnytte hos NordicBet med ovenstående tilbud om 200 kr. risikofrit væddemål.

Læs også: NordicBets bonus bliver nemmere at spille fri

Danmark giver pengene 4.20 gange igen for en sejr, så et 200 kr. væddemål herpå udløser altså en samlet gevinst på 840 kr. Ift. regler og vilkår for NordicBets RiskFree Bets, skal denne gevinst omsætte tre gange efterfølgende på odds højere end 1.50 og indenfor 60 dage.

Det er et fordelagtigt tilbud, hvor du altså kan spille på Danmark til et flot odds, og lukrere stort på en sejr. Taber Danmark kan du ærgre dig, men ikke over tabte penge, for dine 200 kroner bliver sat tilbage på kontoen uden nogle former for gennemspilskrav.

Bemærk at tilbuddet gælder til en valgfri Danmark-kamp ved U21 EM i Polen, og du kan altså også vente og se den første kamp an, inden du evt. benytter tilbuddet på en af Danmarks kampe senere i turneringen.

Læs mere om Danmark U21 vs Italien U21 i vores optakt