NordicBets odds-bonus bliver nemmere at spille fri

Her på odds.dk har vi for flere end 10.000 kr. i bonuspenge til dig, hvis du åbner en konto hos alle de danske bookmakere i vores bonusliste, men nogle af vores læsere har helt sikkert valgt NordicBets odds-bonus fra, fordi den tidligere kun kunne spilles fri via mobil-telefonen.

Nu er der godt nyt fra NordicBet til de spillere, som foretrækker at placere sine bets fra en computer. NordicBets odds-bonus bliver nemlig nemmere at spille fri, fordi du i fremtiden kan klare omsætningskravet ved at spille odds på både PC/computer, mobil eller tablet.

Fik vi nævnt at NordicBets odds-bonus er på hele 2000 kr., og så er den tilmed forbundet med et lempeligt gennemspilskrav, som du kan læse mere om forneden eller hos NordicBet.dk.

Hent din 2000 kr. bonus her >>

 

Mere om NordicBets bonus

Den helt store nyhed er altså ift. denne bonus, at du ikke længere er begrænset til kun at spille fra mobile platforme, hvilket gør bonussen langt mere attraktiv for mange seriøse oddsere.

Selve bonussens størrelse, og måden du aktiverer den på, er altså den samme som før, hvilket er dejligt, for der er forbundet lempelige krav med denne bonus.

Bonussen skal således kun omsættes seks gange, men dog til odds 2.00 eller højere på valgfrie odds i NordicBets væddemålssektion. Her er der masser af markeder at vælge imellem, da bookmakeren tilbyder odds på stort set alt mellem himmel og jord, inkl. dansk fodbold helt ned på serieniveau.

NordicBet er på mange måder en bookmaker, som appellerer kraftigt til danske betting-kunder, fordi du også finder odds på forskellige væddemål, som har særlig interesse for vi danskere. Det kunne f.eks. være kommende folketingsvalg eller særlige Superliga-specials, som altid er værd at spille på, hvis man følger en klub i den bedste danske række.

Tag dog ikke vores ord for det, men besøg selv NordicBet, og se det store udvalg af odds på kommende kampe, inden du evt. sætter penge ind og aktiverer din bonus. Dette kræver et mindste indskud på 100 kr., men du kan altså indbetale 2000 kr. og få 2000 kr. ekstra at spille for fra starten.

Hent din 2000 kr. bonus her >>

 

NordicBets odds-bonus kan nu spilles fri både på computer, mobil eller tablet. Prøv bookmakerens fantastiske betting-app, når du har oprettet og aktiveret din konto med NemID på computeren.