Danmark U21 – Italien U21 odds: Åbningskamp mod stærke italienere

Det danske U21 landshold gør sig i disse dage klar til U21 EM odds i Polen, hvor Danmark skal forsøge at gøre det ligeså godt – eller bedre – som ved det seneste U21 EM for to år siden, hvor det blev til en plads i semifinalen.

Danmark er dog endt i en hård Gruppe C, som også tæller Italien, Tyskland og Tjekkiet, og da det kun er gruppevinderen, samt den bedste 2’er i de tre grupper, som går videre til semifinalen, er presset altså på Danmark fra starten. Vi skal helst have et godt resultat mod Italien i Danmarks åbningskamp ved U21 EM i Polen, og kampen mod Italien spilles søndag d. 18. juni kl. 20.45 i Krakow.

Ser vi på Danmark vs Italien odds, er det dog italienerne som er store favoritter. I kampboksen foroven kan du se de bedste 1X2 odds på kampen, og her er det i skrivende stund bwin som tilbyder det bedste odds på Danmark. Få odds 4.40 på Danmark hos bwin, eller gå i fjendens lejr og sats på italienerne som kan spilles til odds 1.89 hos 888sport.

Spil på U21 EM hos bet365.dk >>

 

Optakt: Danmark vs Italien

Som vi har været inde på i vores U21 EM oddsoptakt, stiller Danmark ikke i stærkeste opstilling, men vi har dog stadig et voldsomt talentfuldt hold med i Polen med adskillige Superliga-spillere og udenlandske profiler i vores U21 EM-trup.

Italien kan også bryste sig af en stærk trup, som tæller masser af faste Serie A-spillere, og holdets helt store profil er nok den 18-årige Milan keeper Donnarumma, som er den yngste målmand til at få debut i Serie A, hvor han har været fast mand i Milans mål de sidste par sæsoner. Donnarumma har insisteret på at spille med ved dette U21 EM, og måske vidner det også om ambitioner i Italiens trup, som bugner med talenter med masser af Serie A rutine.

Danmark er uden tvivl underdogs til den første kamp mod Italien, men der skal dog helst mindst en uafgjort til, hvis det ikke allerede skal se besværligt ud for Danmark at avancere fra Gruppe C til semifinalerne d. 27. juni.

Spil på U21 EM hos bet365.dk >>