Simon Kjær er ny ambassadør hos NordicBet – Det fejres med kæmpe bonus

Nordicbet velkomstbonus

I slutningen af 2017 annoncerede spiludbyderen NordicBet, at den havde indgået en aftale med Mikkel Kessler om at blive ny ambassadør for casinoet. Nu fortsætter NordicBet så oprustningen, da Simon Kjær er ny ambassadør for NordicBets sportsbetting. Sevilla-stjernen har skrevet under på en toårig aftale med NordicBet, og han kommer derfor til at blive bookmakerens ansigt udadtil. Nyheden fejrer NordicBet i øjeblikket med en stor bonus til alle nye kunder, der kan få 500 kroner i oddsbonus og et free bet på yderligere 500 kroner.

 

Få stor oddsbonus hos NordicBet

 

Derfor valgte NordicBet Kjær

NordicBet var naturligvis stolte, da de fredag præsenterede Simon Kjær som ny ambassadør.

– Simon Kjær er et af de allerstørste danske fodboldnavne. Han er landsholdets anfører og har spillet i nogle af de største klubber i verden. Endnu vigtigere personificerer han de dyder, vi ligeledes hylder som brand. Han er en fandenivoldsk indpisker, der går forrest og ofrer sig forholdet, siger Steen Madsen, direktør for NordicBets danske afdeling i en pressemeddelelse.

Indtil videre er det stadig uvidst, hvornår Kjær begynder at dukke frem i NordicBets danske reklamer. NordicBet har dog store planer for, hvordan landsholdsstjernen skal benyttes, og især ved VM i fodbold forventes det, at NordicBets markedsføring bliver aggressiv.

– Det er en ambassadør-rolle, hvor jeg bliver et af NordicBets ansigter udadtil. Som i alle andre situationer går jeg selvfølgelig ind til opgaven seriøst og professionelt. NordicBet er et brand, jeg kan stå inde for. Det er et seriøst firma, der har mange år på bagen, og jeg ser frem til et godt samarbejde, fortæller Simon Kjær.

 

Få stor oddsbonus

Det er dog ikke kun NordicBet, der får gavn af Simon Kjær. Det gør NordicBets mange spillere selvfølgelig også. Bookmakeren har netop igangsat en helt ny kampagne, hvor nye kunder kan få en stor oddsbonus ved at oprette en konto. NordicBet fordobler alle nye kunders første indskud med op til 500 kroner. Dermed bestemmer man selv størrelsen på sin bonus, da man kan indsætte helt ned til 100 kroner.

Udover den store indskudsbonus giver NordicBet også et free bet, altså et gratis spil, væk helt gratis. Dette free bet kan komme helt op på 500 kroner, men størrelsen af det afhænger af størrelsen på ens første indskud.

Første indskud Free bet
100 – 199,99 kr. 100 kr.
200 – 499,99 kr. 200 kr.
500 + kr. 500 kr.

 

NordicBet er en af Danmarks bedste bookmakere

Udover oddsbonus og free bet får man som ny kunde hos NordicBet også adgang til en af Danmarks allerbedste bookmakere. NordicBet fokuserer, som navnet formentlig afslører, primært på det nordiske marked. Derfor kan man som dansker altid finde odds på lokale sportskampe som for eksempel de lavere fodbold- og håndboldrækker. Derudover kan man hos NordicBet også oddse på ting, der ikke umiddelbart er relateret til sport. Det kan for eksempel være odds på X Factor, politiske valg og meget andet. Dermed kan alle også være med hos NordicBet, hvor der altså også er plads til de ikke-sportsinteresserede.

NordicBet er også berømte for deres mange tilbud og kampagner. Stort set hver eneste uge forkæler NordicBet kunderne med free bets, konkurrencer og meget andet. Dermed får man endnu mere værdi, når man oddser hos NordicBet. Dette er selvfølgelig en kæmpe fordel, når man skal ud og lave sig et stort overskud på odds.

Hos NordicBet kan man også læse en af Danmarks allerbedste sportsblogs, NordicBet Blog. Bloggen blev introduceret i 2017, og siden er den blevet mere og mere populær. I dag skriver nogle af Danmarks førende sportseksperter for NordicBet Blog, hvorfor man altid kan læse udførlige artikler om stort og småt indenfor sportens verden.

Sidst men ikke mindst er det et kæmpe plus, at man hos NordicBet selvfølgelig kan oddse på sin mobil. Dette gælder, hvad enten man vil oddse prematch eller live bette. Nordicbet har en fremragende app, der fungerer til både Android og iOS. Når man benytter sig af appen, slipper man i øvrigt for at bruge NemID, hvilket naturligvis er en fordel.

 

Regler og vilkår

Som altid anbefaler vi, at man bruger lidt tid på at læse regler og vilkår, når man benytter sig af en oddsbonus. Vi har dog taget et nærmere kig på betingelserne, så læserne slipper.

NordicBets bonus skal gennemspilles seks gange til odds 2,00 eller højere indenfor 60 dage. Så snart man har gennemspillet sin bonus, kan man frit udbetale den. Derudover skal man huske at bruge sit free bet indenfor 60 dage. Formår man ikke at opfylde disse krav vil free bet og/eller bonus forfalde.

Hvis man vinder på sit free bet, får man nettogevinsten udbetalt. Nettogevinster udregnes således: indskud gange odds minus indskud. Spiller man 500 kroner til odds 1,50, bliver det altså 500 x 1,50 – 500 = 250 kroner.

Nettogevinsten skal omsættes tre gange til odds 1,50 eller højere før, at den kan udbetales. Dette skal ske indenfor 60 dage.

NordicBets fulde regler og vilkår kan læses på kampagnesiden.

 

Få 500 kroner i bonus + 500 kroner free bet hos NordicBet

 

Nordicbet Randers FC odds