Der er fart over feltet og masser af spænding, når de bedste italienske fodboldklubber mødes i støvelandets førstedivision. Der er mange danskere, der ynder at følge med i kampene om Coppa Campiono d’Italia og scudettoen, og som gerne giver spændingen et ekstra nøk opad ved samtidig at oddse på Serie A.

Her på siden forsøger vi at hjælpe dig med at danne dig et overblik over de mange Serie A-odds. Derudover får du også et par gode betting tips med på vejen, samt en guide til, hvordan du oddser på den italienske førstedivision.

Serie A odds på vinderen

Indlæser…

Odds på vinderen af Serie A

Som du kan læse i vores introduktion til Serie A, er det klart Juventus, der har vundet flest mesterskaber i den italienske førstedivision. Faktisk har de vundet dobbelt så mange, som Inter Milan, der ligger på andenpladsen.

Trods dette, har der været rigeligt med drama i toppen i senere år. Faktisk er der fire forskellige klubber, der har vundet Serie A i løbet af de seneste fire sæsoner. Spørgsmålet er så bare, hvem der kommer til at løbe med titlen i 2023/24. Vores bedste bud er, at SSC Napoli snupper den for anden sæson i streg, men begge Milano-hold er også gode kandidater til topplaceringer.

Læs også: Optakt til Serie A 2023/24

Uanset om du er enig med vores forudsigelser for sæsonens udfald eller ej, så kan du overveje om du vil oddse på vinderen af Serie A. Gætter du rigtigt, får du ikke bare en (forhåbentligt) klækkelig gevinst, når sæsonen er slut, men også et ubestrideligt bevis på, at du er en sand Serie A-ekspert.

Odds på nedrykning fra Serie A

Ligesom der kan være drama om topplaceringerne, så kan der i den grad også være det om nedrykningspladserne. Hver sæson får de tre værst placerede hold i Serie A nemlig den kedelige besked, at de skal spille næste sæson i Italiens andendivision, Serie B.

Udover, at det rammer klubberne på æren, så har det også afgørende betydning for deres økonomi, da TV-pengene er noget mindre i Serie B end i Serie A. Derfor kæmper de typisk med næb og klør for at undgå nedrykning. Det resulterer ofte i spændende fodboldkampe og gode odds på Serie A-nedrykning.

Læs også: Hvem står til nedrykning i Serie A 2023/24?

Når det så er sagt, vil det ofte være oprykkerne fra sidste sæson, der rykker ned i den kommende sæson. De har nemlig som regel svært ved at tilpasse sig det højere niveau i førstedivisionen. Det er såmænd ikke anderledes i 2023/24, om end Gorneo, en af oprykkerne, måske har styrket truppen nok til lige akkurat at undslippe nedrykningen.

bet365 Odds på nedrykning fra Serie A hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på Serie A-topscorere

Når du oddser på Serie A, behøver det ikke nødvendigvis at være på top- eller bundplaceringer til de enkelte klubber. Det er også en mulighed at oddse på ligaens topscorer. Det er den spiller, der scorer flest mål i løbet af sæsonen og dermed bliver Capocannoiere.

Det kan være noget sværere at udpege en topscorer end en vinder af Serie A. For mens der kun er 20 klubber at vælge mellem, så er der hundredvis af spillere, der i teorien kunne blive topscorere. Listen er naturligvis lidt kortere i praksis, da det som regel kun er angrebsspillere fra de mest scorende hold, der reelt set har en chance.

Læs også: Hvem bliver topscorer i Serie A 2023/24?

Det betyder til gengæld, at hvis du formår at udpege den rigtige topscorer, så bliver du belønnet med gode odds. Det gælder særligt, hvis du spiller tidligt i sæsonen, hvor det endnu står uklart, hvem der kommer til at blive den mest scorende spiller.

bet365 Odds på Serie A-topscoreren hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære Serie A-odds

Ovenfor har vi præsenteret dig for de mest populære Serie A-odds, men det er langt fra de eneste muligheder du har for at oddse på den italienske førstedivision. Vinderspillene hos diverse bookmakere dækker nemlig over mere end bare sæsonens vinder, nedrykkere og topscorer.

Det er eksempelvis også muligt at oddse på følgende:

 • Top-4: Odds på et hold, som ender sæsonen i top-4 og dermed kvalificerer sig til Champions League.
 • Slutter sidst: Odds på det hold, som ender sæsonen på sidstepladsen.
 • Spiller – Antal mål: Odds på om en specifik spiller scorer over et givent antal mål.
 • Hold – Vinder: Odds på om et hold vinder både Serie A og en eller flere andre ligaer.

Dertil kommer naturligvis muligheden for at oddse på udfaldet af enkeltstående kampe i Serie A. Har det din interesse, kan du med fordel følge med i vores kampoptakter og daglige spilforslag. I disse forsøger vi at forberede dig på enkeltstående kampe i Serie A (og andre ligaer), så du kan tage en oplyst beslutning om, hvad du vil oddse på.

Betting tips til Serie A

Hele essensen i betting er, at man satser penge på en fremtidig begivenhed, som ingen kender udfaldet af. Det betyder, at man umuligt kan undgå at tabe bare en gang i mellem, når man giver sig i kast med Serie A-betting.

Heldigvis kan man gøre sit for at reducere antallet af tabte væddemål. Den absolut bedste metode er at sætte sig ind i de udfald, som man vælger at oddse på. Jo mere viden du har om transfers, klubbernes form, skader, karantæner, spillestil og så videre, jo bedre vil du være stillet i forhold til at vurdere, hvorvidt dit væddemål kommer til at gå hjem.

Det er et stort overblik at skulle have, og det er de færreste, der har det. Hos Odds.dk forsøger vi at sikre, at du får så godt et overblik som muligt. Det gør vi med vores nyheder, kampoptakter, sæsonoptakter og des lige. Dertil kommer vores oversigter over de bedste odds på bestemte udfald, tabeller og lister over tidligere præstationer, samt diverse andet indhold, der har til formål at gøre dig knivskarp på situationen i Serie A.

I sidste ende skulle det gerne betyde, at du bliver rustet til succes med din Serie A-betting. Det er dog fortsat vigtigt at huske, at uanset hvor meget du forbereder dig, så kan du stadig ramme forbi med dine væddemål. Sørg derfor for, at du aldrig satser mere end du har råd til at tabe.

Sådan oddser du på Serie A

Hvis du gerne vil oddse på Serie A, så er det ganske enkelt at komme i gang.

For at hjælpe dig på vej, har vi sammensat nedenstående trin-for-trin-guide til, hvordan du griber det an:

01

Vælg en bookmaker

Opret en konto eller log ind på din foretrukne bettingside

02

Lav en indbetaling

Indsæt penge på din konto ved at klikke på ”Indbetaling”, ”Indsæt penge” eller lignende

03

Find kamp eller “Vinderspil”

Søg efter “Serie A” og vælg vinderspil eller en Serie A-kamp

04

Vælg udfald

Vælg de(t) udfald af sæsonen eller kampen, du vil satse på

05

Sats penge

Indtast det beløb, som du ønsker at oddse

06

Bekræft væddemålet

Gennemgå din kupon og bekræft væddemålet, hvis alt stemmer

Udbydere af Serie A-betting

Det der typisk tager længst tid, når man vil i gang med at oddse på Serie A, er valget af bookmaker eller bettingside. Der er nemlig efterhånden så mange forskellige at vælge i mellem, at det kan være svært at vurdere, hvilken man skal vælge.

Hos Odds.dk anmelder vi løbende bookmakere, der er godkendt af Spillemyndigheden i Danmark. Et udvalg af disse kan du se i oversigten nedenfor, hvor du også kan klikke dig videre til de enkelte anmeldelser, samt se hvilke bonusser, de tilbyder.

De tilbyder alle Serie A-betting, men der er forskel på, hvor mange udfald du kan oddse på hos de forskellige bettingsider. Det gælder særligt for deres vinderspil, som jo beskæftiger sig med de endelige stillinger, når sæsonen er afsluttet. Hvis det er disse udfald, du vil oddse på, vil det være på bet365, at du har flest valgmuligheder.

 • Officiel EM Håndbold-partner
 • Betal med MobilePay
 • Hurtig udbetaling
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Betal med MobilePay
 • Officiel Superliga-partner
Total bonus
1.000 DKK

Indbetal 100 – 1.000 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Maks. freebet op til 1.000 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Betal med MobilePay
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
1.000 DKK

Spil op til 1.000 kroner og få et freebet af samme værdi op til 1.000 kroner | Kun nye spillere | Min. indbetaling og indsats 100 kr. | Min. odds 1,8. | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 60 dage efter første indbetaling | Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Betal med Trustly
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 = 1.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Bredt udvalg af odds
Total bonus
1.000 DKK

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Bredt udvalg af odds
 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Mange sportsgrene
 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
Total bonus
1.000 DKK

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Ofte stillede spørgsmål om Serie A-odds

Hvordan oddser man på Serie A?

Hvis du vil oddse på Serie A, kræver det en konto med penge på hos en dansk bookmaker. Når en sådan er oprettet, vil du skulle fremsøge den kamp eller liga og det udfald, som du vil oddse på. Herefter vil bookmakeren bede dig om at indtaste, hvor meget du ønsker at satse og endelig om at bekræfte dit væddemål.

Hvor kan man oddse på Serie A?

Du kan oddse på Serie A hos langt de fleste bettingsider i Danmark. Der er dog forskel på, hvor mange og hvor gode odds de hver især tilbyder. I øjeblikket er det bet365, der har flest udfald, som man kan oddse på.

Hvilke Serie A-odds er mest populære?

Det er klart mest populært at oddse på vinderen, nedrykkerne og topscoreren i Serie A. Derudover er der også mange, der satser penge på top-4-placeringer til bestemte klubber, samt på enkeltstående Serie A-kampe.