Her på siden får du det komplette overblik over samtlige kampe i Serie A 2023/24, takket være vores kampprogram nedenfor. I programmet finder du datoer, tidspunkter og TV-kanaler for kommende kampe, samt resultater for afsluttede kampe. Alle informationerne opdateres automatisk, og reflekterer således de officielle kamptidspunkter og -resultater.

bet365 Spil på Serie A

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Serie A-kampe i 2023/24

Indlæser…

Vigtige datoer for Serie A 2023/24

Udover at kende spilledagene for de mange kampe i Serie A, så er der også en række andre vigtige datoer, der er værd at stifte bekendtskab med i forhold til den engelske førstedivision i herrefodbold.

Disse datoer har vi samlet i nedenstående oversigt, der kan betragtes som en slags Serie A-kalender. Her finder du informationer om sæsonstarten og -afslutningen, vinterpausen og transfervinduerne. Særligt sidstnævnte er vigtig at kende, hvis du har planer om at oddse på topscoreren i Serie A. For hvem ved? Måske din favorit er på vej videre til en anden liga.

BegivenhedDato
Sæsonstart19. august 2023
Sæsonafslutning26. maj 2023
VinterpauseIngen vinterpause i 2023/24
Transfervindue (sommer)1. juli 2023 – 1. september 2023
Transfervindue (Vinter)2. januar 2024 – 31. januar 2024
Vigtige datoer for Serie A 2023/24

Vær opmærksom på ændringer i kampprogrammet

Hvis du for alvor dykker ned i programmet øverst på siden, vil du opdage, at de nøjagtige datoer og tidspunkter kun er planlagt for kampe i de kommende runder. Kampe, der ligger længere ude i fremtiden, er alle sat til at blive spillet samtidig på søndage.

Det er ikke en fejl, men skyldes derimod, at det italienske fodboldforbund først fastlægger de eksakte spilledage og -tidspunkter, når runden nærmer sig. På den måde kan de så vidt muligt planlægge uden om klubbernes øvrige kampe i Champions League, Europa League og Conference League, samt andre begivenheder der kan være til hinder for, at kampene kan afholdes på bestemte tidspunkter.

Alligevel sker det af og til, at der bliver lavet ændringer i kampprogrammet umiddelbart inden, at en kamp skal spilles. Derfor anbefaler vi, at du altid tjekker op på spilletiderne for rundens kampe i Serie A inden, at du reserverer TV’et og sofaen i hele weekenden. Du kan eventuelt overveje at tilføje denne side som bogmærke i din browser, for at du altid nemt kan finde tilbage til det live-opdaterede kampprogram.

Ofte stillede spørgsmål om Serie A’s kampprogram

Hvor mange kampe er der i Serie A?

Der bliver i alt spillet 380 kampe i løbet af en Serie A-sæson fordelt på 38 runder. I hver runde spiller ligaens 20 klubber én kamp hver. Det svarer til i alt 38 kampe per hold; 19 kampe på hjemmebane og 19 kampe på udebane.

Hvornår ligger Serie A’s transfervinduer?

Serie A har, som de fleste andre fodboldligaer, to transfervinduer; ét om sommeren og ét om vinteren. I 2023/24-sæsonen ligger førstnævnte fra 1. juli 2023 til 1. september 2023, mens sidstnævnte er åbent fra 2. januar 2024 til 31. januar 2024.

Hvornår starter Serie A?

Serie A startede i 2023/24-sæsonen lørdag den 19. august 2023. Datoen for starten af 2024/25-sæsonen er endnu ikke offentliggjort, men det bliver sandsynligvis også omkring tredje weekend i august.

Hvornår slutter Serie A?

Serie A 2023/24 slutter søndag den 26. maj 2024, når den sidste kamp i runde 38 er spillet. Herefter vil der være knap tre måneders pause inden, at den italienske førstedivision i herrefodbold igen fløjtes i gang.

Hvilke dage bliver kampe spillet i Serie A?

Serie A-kampe bliver som regel altid spillet på lørdage og søndage. Derudover bliver der også på skift planlagt kampe på fredage og mandage. Kampdagene for denne runde kan ses i kampprogrammet øverst på siden.