Som dansker er det nemt at se Serie A i TV. Den italienske liga bliver nemlig vist i fjernsynet på TV Sport X og TV2 Sport. Hver eneste uge kan man se Cristiano Ronaldo og de andre stjerner boltre sig i Serie A i TV. Det er dog ikke ret mange kampe TV2 sender hver uge, og der er derfor ingen garanti for, at man kan se sit yndlingshold fra Serie A i TV uge efter uge. Der er heldigvis råd for det, da man hos bookmakeren bet365 kan livestreame samtlige kampe fra ligaen gratis og lovligt.

bet365 Livestream Serie A hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Livestream program for Serie A

Indlæser…

Serie A TV-guide

I nedenstående oversigt kan du se alle de kommende Serie A-kampe i dansk tv. Derudover kan du også se, hvilke kampe der vises på TV2 Sport og andre streaming services. Du får altså det fulde overblik over Serie A i TV.

Som det kan ses i tabellen, er det TV2 Sport, der sidder på rettighederne til at vise Serie A i fjernsynet. Du kan se Serie A i TV på begge TV2s sportskanaler, men det er altså ikke alle kampe, der bliver vist. Det er muligt at se endnu flere kampe, hvis du har TV2 Play, men det er som bekendt også en  halvdyr fornøjelse.

TV2 er som regel gode til at prioritere kampene med Inter, AC Milan og Juventus. Det er straks sværere at få lov til at se for eksempel AS Roma eller Napoli i fjernsynet, hvis de ikke møder de største klubber. Derudover er det også sjældent, at TV2 vælger Atalantas ellers målrige kampe, hvilket jo er en skam.

Sådan dækker TV2 Serie A

Selvom Serie A i TV næppe er TV2’s helt store salgspakke, så dækker kanalerne faktisk ligaen seriøst. Til alle de store kampe er der et studie før og efter kampen, hvor kampen diskuteres. Derudover får man også en smule analyse i pausen, hvilket gør det til en fornøjelse at se Serie A i TV hos TV2.

Eksperterne er dygtige, og det er tydeligt, at de går op i ligaen. Man får blandt andet ofte den dygtige Kasper Lorentzen i studiet, hvor han analyserer kampene i dybden sammen med resten af eksperterne.

Hvis man ser Serie A kampe på TV2 Play, er kvaliteten straks mere svingende. Her er dækningen bestemt ikke lige så intens, og man får ikke studie eller de samme dygtige kommentatorer. Dermed er TV2 Play til Serie A også en dyr luksus i forhold til, at man kan få det samme produkt med endnu flere kampe gratis hos bet365.

Udover dækningen af Serie A i TV dækker TV2 selvfølgelig også ligaen tæt på Sport.tv2.dk, hvor man kan finde alle de seneste nyheder fra ligaen. Her er det især den danske vinkel med Mikkel Damsgaard, Andreas Skov Olsen og Simon Kjær, der vælges, men man finder også relevante nyheder om de resterende store hold og interessante begivenheder.

Sådan livestreamer du Serie A hos bet365

  1. Gå ind på bet365.dk
  2. Lav en konto hos bet365
  3. Indsæt penge på din bookmakerkonto
  4. Livestream lige hvad du har lyst til

Som skrevet før så kræver det blot en bookmakerkonto med penge på hos bet365. Har du det, så er der rig mulighed for livestreame Serie A. Hvis du endnu ikke har oprettet en konto hos bookmakeren, så kan du komme direkte til deres oprettelsesside ved at trykke på en af vores grønne knapper. Når den nye konto er blevet oprettet, så er det eneste der mangler sådan set bare at indsætte et minimumsbeløb.

Så længe du har penge på din konto, kan du altid gøre brug af deres Serie A livestream. Derfor anbefaler vi, at du hele tiden har mindst en krone stående på din bookmakerkonto. Det er endda muligt både at følge med fra din computer, din mobil og din tablet. Du kan altså sagtens følge med i kampene, mens du er på farten. Derudover er det også altid en hel del lettere at gøre brug af livebetting, når man rent faktisk kan se, hvad det er der sker ude på banen.

Hvis du ligesom os er en stor fan af den bedste italienske række, og du rigtig gerne vil følge med i hvad der sker, når dit favorithold spiller, så er den nemmeste og hurtigste løsning helt sikkert at livestreame Serie A hos bet365. Det er i øvrigt muligt at læse meget mere om, hvordan det hele fungerer på vores Serie A livestream-side.

Se Serie A på TV2 Play

TV2 Sport X har sikret sig rettighederne til Serie A. I januar 2020 sikrede man sig Strives rettigheder til Serie A, La Liga og MLS, da Strive lukkede i Danmark. Indtil da tillod TV2s aftale kun, at de sendte fire kampe om ugen fra Spanien og Italien samt én af el Clasico-kampene. Hvis man gerne vil se med hos dem, så koster det minimum 149 kroner om måneden. Det er også muligt at købe en pakke med reklamer til 179 pr måned. Her får man samtidig adgang til TV2 Sport samt deres øvrige kanaler.

Ønsker man ikke at betale for alle disse TV2-kanaler, anbefaler var dog helt klart, at man skal gøre brug af alternativet i stedet for. Det er nemlig i princippet ganske gratis at livestreame Serie A hos bet365. Som skrevet før så kan man se alt det man vil, hvis man bare har en bookmakerkonto med penge på hos dem. Det er således ikke et krav, at man skal bruge pengene på ens konto hos bet365. Du kan altså bare indbetale minimumsbeløbet og så ellers lade pengene stå. Bare du har en krone på siden, så er du berettiget til at gøre brug af deres Serie A livestream.

bet365 Livestream Serie A hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365