Her på siden kan du til hver en tid få overblikket over den aktuelle stilling i Serie A. Det sker takket være vores stillingstabel, der opdateres automatisk efter hver kamp. I tabellen finder du klubbernes rangering i forhold til hinanden, point optjent, mål scoret og meget mere.

bet365 Odds på stillingen i Serie A

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Stillingstabel for Serie A 2023/24

Indlæser…

Stillingstabellen for Serie A 2023/24 opdateres automatisk efter hver kamp.

Sådan læser du vores Serie A-tabel

Tabellen ovenfor er forsøgt opsat på en letlæselig måde, så du hurtigt kan få et overblik over stillingen i Serie A. For en god ordens skyld får du alligevel her en kort gennemgang af kolonnernes betydning:

  • ”#” viser klubbens aktuelle rangering i Serie A
  • ”Klub” viser klubbens navn og logo
  • ”K” viser, hvor mange kampe klubben har spillet indtil videre i sæsonen
  • ”V” viser, hvor mange kampe klubben har vundet indtil videre i sæsonen
  • ”U” viser, hvor mange kampe, der er endt uafgjort for klubben indtil videre i sæsonen
  • ”T” viser, hvor mange kampe klubben har vundet indtil videre i sæsonen
  • ”Mål” viser, hvor mange mål klubben har scoret og lukket ind indtil videre i sæsonen
  • ”Point” viser, hvor mange point klubben har optjent indtil videre i sæsonen

Som du kan læse i vores gennemgang af Serie A, optjener klubberne 3 point ved en sejr og 1 point ved en uafgjort kamp. Dette er afgørende, fordi pointene bestemmer klubbernes placering i stillingstabellen – og i sidste ende også, hvem der vinder ligaen.

Bemærk: Stillingstabellen viser ikke alle kolonnerne på mobil. Besøger du hjemmesiden fra din telefon, vil du derfor ikke kunne se resultaterne af kampe eller antal mål scoret.

Sammenhængen mellem Serie A-stillinger og europæiske pladser

Du har givetvis bemærket, at de øverste og nederste rækker i vores Serie A-tabel er farvede. Disse farver bruges til at indikere de placeringer i tabellen, der har betydning for klubberne i den næste sæson.

Grønne rækker viser de placeringer, der sikrer adgang til Champions League, mens den blå farve viser det samme – bare for Europa League. Som du kan se, er det de første fire pladser, der giver adgang til førstnævnte og den femte plads, der giver adgang til sidstnævnte.

De klubber, der ligger på enten 18.-, 19.- eller 20.-pladsen, når sæsonen slutter, bliver ikke belønnet med europæiske pladser, men derimod med nedrykning til Italiens andendivision; Serie B. Derfor er tabellens tre nederste rækker farvet røde.

Odds på stillingen i Serie A

Har du styr på, hvordan den endelige stilling kommer til at se ud i Serie A? Så kan du overveje, om du vil satse penge på din forudsigelse. Det er i hvert fald en mulighed, som flere af Danmarks bedste bookmakere tilbyder i form af de såkaldte vinderspilskuponer.

Mest almindeligt er det at oddse på den klub, som du tror kommer til at vinde, men der er også mulighed for både at oddse på nedrykning og topplaceringer. Vil du vide mere, kan du med fordel læse vores separate guide til Serie A-odds.

Ofte stillede spørgsmål om Serie A-stillingen

Hvordan ser jeg stillingen i Serie A?

Du kan se den aktuelle Serie A-stilling øverst på siden i vores live-opdaterede stillingstabel. Her finder du alle nødvendige informationer om rangeringer, point, mål og så videre. Alternativt kan du følge stillingen på den officielle Serie A-hjemmeside.

Hvilke Serie A-stillinger giver adgang til Champions League?

De fire bedst placerede klubber i Serie A går automatisk videre til gruppespillet i Champions League i den efterfølgende sæson. Derudover får 5.-pladsen adgang til Europa League og 6.-pladsen til kvalifikationen til Conference League.

Hvilke Serie A-stillinger fører til nedrykning?

De tre værst placerede klubber i Serie A rykker automatisk ned til Serie B (Italiens andendivision) i den efterfølgende sæson. Til gengæld rykker der tre klubber op fra Serie B.