Livestream: Se hvordan du ser gratis sport på Bet365

Er du en af dem der der ofte sidder og søger nettet tyndt for at finde halvdårlige fodbold live-streams spækkede med reklamer, så er der godt nyt til dig. Bet365 har nemlig allerede løst problemet for dig.

På Bet365 kan du se hundredvis af live-kampe i fodbold. Du kan også livestream tennis, ishockey og mange flere sportsgrene, og billederne er i rigtig god kvalitet. Det er helt gratis at benytte dig af denne service, sålænge du har penge stående på din Bet365 konto. Du får vel at mærke adgang til flere af Europas største ligaer som Bundesligaen, La Liga og Serie A med bet365.

 

Livestream sport hos bet365 nu

 

Sådan ser du gratis sport hos bet365

Bet365 har heldigvis gjort det ganske enkelt for nye kunder at oprette en konto hos dem og komme i gang med at se sport. For at illustrere hvor let processen er, har vi kogt den ned til følgende punkter:

  1. Du indtaster dine oplysninger i formularen.
  2. Du sætter penge ind på din nye konto.
  3. Herefter vil du være klar til at livestreame sport fra hele verden.

Det eneste det kræver for at se livestream gratis er en konto på bet365 med penge på kontoen. Det er altså ikke noget krav, at du har nogen bets ude på den kamp du vil se, og der er heller ikke noget krav om, hvor mange penge du skal have på din konto. Du kan dog i visse tilfælde godt få lov til at se kampe live, selv om du ikke har nogen penge på din konto. Det kan du i de tilfælde, hvor du inden for 24 timer har oddset på bet365.

Livebetting

Vi synes dog, at det er en god idé altid at have tilstrækkeligt med penge på ens konto til, at man kan livebette. Det kan meget vel være, at den kamp, som man ser tager en drejning, som gøre, at et live odds ville være ideelt. I en sådan situation er det selvsagt med at smede, mens jernet er varmt. Hvis penge allerede er på kontoen, kan man slå til med det samme og undgå, at oddset når at falde drastisk, mens man fedter rundt med overførsel af penge.

Eneste minus er, at du ikke kan se kampe der bliver spillet i det land du bor i. Så du har desværre ikke mulighed for at se kampe fra den danske Superliga. Du har derimod mulighed for at se kampe fra alle andre ligaer, og det er ikke så ringe endda. Der er som nævnt nogle af de helt store ligaer blandt disse.

Rigtig god fornøjelse!

KMD Cup odds Danske Spil

 

bet365-580x330