Livestream: Se hvordan du ser gratis TV på Bet365

Er du en af dem der der ofte sidder og søger nettet tyndt for at finde halvdårlige fodbold live-streams spækkede med reklamer, så er der godt nyt til dig. Bet365 har nemlig allerede løst problemet for dig.

På Bet365 kan du se hundredvis af live-kampe i fodbold. Du kan også livestream tennis, ishockey og mange flere sportsgrene, og billederne er i rigtig god kvalitet. Det er helt gratis at benytte dig af denne service, sålænge du har penge stående på din Bet365 konto.

 

Livestream sport hos bet365 nu

 

Sådan ser du gratis sport i TV hos bet365

Det eneste det kræver for at se live-stream gratis er en konto på bet365 med penge på kontoen. Det er altså ikke noget krav, at du har nogen bets ude på den kamp du vil se, og der er heller ikke noget krav om, hvor mange penge du skal have på din konto

Du kan dog i visse tilfælde godt få lov til at se kampe live, selv om du ikke har nogen penge på din konto. Det kan du i de tilfælde, hvor du inden for 24 timer har oddset på Bet365.

Eneste minus er, at du ikke kan se kampe der bliver spillet i det land du bor i. Så du har desværre ikke mulighed for at se kampe fra den danske Superliga. Du har derimod mulighed for at se kampe fra alle andre ligaer, og det er ikke så ringe endda.

Rigtig god fornøjelse!

KMD Cup odds Danske Spil

 

bet365-580x330