I mange år har det kun været muligt at se NBA på dansk TV gennem en TV-pakke der indeholder TV2 Sport, eller gennem TV2 Play som man kan købe. Begge muligheder i den meget dyre ende. Sådan er det heldigvis ikke længere. Nu er det nemlig muligt at finde gratis NBA livestream hos bookmakeren Unibet. Alt det kræver er en konto hos bookmakeren med mindst én krone på, og så kan du ellers streame samtlige NBA-kampe frem til NBA-finalen. Dette endda i ekstrem høj kvalitet uden, at skulle betale yderligere for det.

Unibet Livestream NBA hos Unibet her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

At Unibet samtidig har Danmarks laveste minimumsindbetaling på blot 40 kroner og accepterer indbetalinger fra MobilePay gør det blot endnu mere fordelagtigt for dig som NBA-fan.

Sådan fungerer Unibet NBA livestream

Det eneste adgangskrav til Unibets gratis NBA livestream er som sagt en konto med penge på. Ligeså snart du har den, kan du streame samtlige af sæsonens kampe uden at skulle have så meget som en krone op af lommen. Du skal blot følge trinene forneden, og så er du klar til at streame NBA natten lang. Husk i øvrigt, at du også kan få en bonus på op til 1.000 kroner. Længere nede i teksten bliver dette uddybet for, at gøre det endnu simplere.

  1. Gå til Unibet.dk
  2. Opret konto og indbetal mindst 40 kroner og helt op til 1.000 kroner
  3. Benyt bonuskoden ODDS-DK i bonuskode-feltet og accepter din bonus, når du opretter kontoen
  4. Vælg “Sport” i top menuen
  5. Vælg “Streaming” i undermenuen
  6. Find den NBA-kamp du vil streame

Unibet Bonus: 100% op til 1.000 kr.

Når man opretter en Unibet-konto bliver man tilbudt en 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner. Man skal tilkendegive, hvorvidt man ønsker bonussen, når registreringsformen udfyldes på Unibets hjemmeside. Herefter indbetaler man et valgfrit beløb (mindst 40 kroner), hvorefter Unibet fordobler indskuddet med op til 1.000 kroner. Indbetaler man 1.000 kroner, får man dermed 1.000 kroner oveni i bonus bonus. Derved har man 2.000 kr. at spille for.

Bonussens gennemspilskrav

Bonussen skal spilles igennem seks gange, før den kan hæves til banken. Her er det vigtigt at bemærke, at kun indsatser på minimum odds 1,40-væddemål tæller med i omsætningskravet. Ønsker man at spille lave odds (f.eks. odds 1,20), kan det derfor være en god idé, at kombinere dem med flere kampe, så man samlet får over odds 1,40.

Kombinerer man live-væddemål med prematch væddemål på samme kupon, tæller de ikke med i gennemspilskravet. Det er kun muligt at lave en indsats med de penge der er bundet til omsætningskravet på begivenheder, som bliver afgjort i den 60 dages periode bonussen er aktiv.

Live betting – spil når kampen er i gang

Du kan med Live Betting gøre NBA kampene endnu sjovere, og hos Unibet kan du oddse på lidt af hvert. Man kan spille på hvem som vinder kampen, eller man kan satse og spille på handicap. Man kan endda også spille på, hvorvidt man tror der kommer over eller under et vist antal point i kampene. Og det er også både muligt, at spille på om man tror kampen slutter i regulær tid, eller går i overtid. Man kan spille på spillerspecials, hvor man kan spille på over eller under de point man tror spilleren laver i kampen. Rebounds, assists, og hvilket hold der først når 10, 20 eller 50 point i kampen. Der er altså et stort udvalg af odds, og du kan helt sikkert finde et spil lige for dig.

Cash dine bets ud før tid

Unibet tilbyder muligheden for at ‘cash in’ sine bets, før kampen er slut. Det kan være en fordel, hvis man har spillet på et hold, som ser ud til at smide føringen i kampens sidste minutter. Her afslutter man så spillet her og nu imod at afgive en andel af den potentielle gevinst til Unibet. Dette betyder, at man vinder en anelse mindre men også, at man kan i stedet for at tabe sit væddemål får en lille gevinst.

Du kan streame på den måde der passer dig bedst

Når du streamer NBA hos Unibet, kan du gøre det via dit TV i fuld skærm, fra din computer, din tablet eller din telefon. Det er også muligt, at streame uanset dit valg af browser. Det kan dog kræve, at du finder et plugin der kan vise kampene. Men dette er forklaret forneden, så det er så simpelt for dig som muligt. En af de fantastiske ting der ved, at streame er at man ikke er afhængig af at være foran sit TV. Eller hvis man ikke har noget TV, for der er masser af muligheder for at se NBA via Unibets Livestream.

Livestream NBA i fuld skærm

Hos Unibet vil de rigtig gerne have dig til, at livebette på deres opgør. Derfor er det ikke umiddelbart muligt, at livestreame NBA i fuld skærm. Et gammelt ordsprog siger dog, at hvor der er en vilje, er der en vej. Det er også sandt i dette tilfælde. Rundt omkring på internettet er der nemlig et hav af forskellige plugins til diverse browsere. Disse sørger for, at du ikke behøver nøjes med den normale lille skærm. Uanset om du bruger Chrome, Firefox, Edge, Safari eller noget helt femte, så kan du finde et plugin, til at livestreame i fuld skærm.

Livestream NBA på mobil og tablet

Udover at have mulighed for, at benytte sig af gratis NBA livestream på PC, så kan du naturligvis også se med både fra mobil og tablet. Det er virkelig smart til de folk, som er på farten, mens kampen spilles. Du behøver altså ikke gå glip af et eneste minut, selvom du sidder fanget i et tog, en bus eller lignende, imens NBA kampene finder sted. Du kan både bruge deres NBA livestream i browseren eller appen – alt afhængig af hvad du foretrækker. Kravet er det samme som tidligere nævnt. Så længe du har en bookmakerkonto hos Unibet, med mindst en krone på, så kan du se alt den sport, som du har lyst til.

Chromecast NBA

Nu har vi både forklaret om at livestream NBA hos Unibet på både PC, mobil og tablet samt i fuld skærm. Det sidste skridt på vejen, er hvis du benytter dig af Chromecast og gerne vil have gratis NBA livestream på dit tv. Her har du to muligheder. Enten kan du gøre det via PC eller igennem din mobil/tablet. Begge måder er forholdsvis nemme og tager ikke meget mere end et par minutter at få sat op.

Chromecast NBA på PC

For at få dine NBA kampes livestream fra PC til TV via Chromecast skal du først og fremmest have browseren Google Chrome. Når den er installeret, så skal du klikke på de tre små prikker øverst i højre hjørne af browseren. Så kommer der en dropdown-menu, hvor du skal vælge “Cast…” (som på billedet). Dropdown menu fra browseren Google Chrome Når du trykket på “Cast…” skal du klikke på “Vælg kilde/Select source”. Find den ønskede Chromecast-enhed og vælg den ved at trykke på “Cast fanen/Cast tab”. Et par sekunder senere skulle NBAs livestream meget gerne komme frem på dit TV.

Chromecast NBA på mobil og tablet

Benytter du dig ikke af Chromecast på PC, men derimod mobil eller tablet så er der også rig mulighed for at se NBA på dit TV. Du skal bare hente disse to apps; Google Chrome og Google Home. Først skal du åbne Google Home, find menuen til venstre, tryk på “Cast skærm/lyd” (på dansk) eller “Cast screen/audio” (på engelsk) og vælg den rigtige enhed. Nu skal du bare åbne Google Chrome og logge ind på hjemmesiden hos Unibet. Sidste skridt på vejen er at finde NBA under events og så starte livestreamet. Derefter kommer det helt automatisk op på dit TV.

Unibet Livestream NBA hos Unibet her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund