Danmark har fået en godkendt start på VM i ishockey, men står nu overfor en række svære kampe mod både forhåndsfavoritterne og værterne. Du kan se alle Danmarks kampe og resten af VM i ishockey på TV2 Sport, men hvis du ikke har adgang til den kanal, kan du streame alle kampe hos LeoVegas.

Alt, det kræver, er en konto med penge på, men der er ingen krav om, at man skal oddse på kampene. Dermed kan man nemt finde et livestream af Danmarks kampe og nyde VM i ishockey, uanset hvor man befinder sig.

I maj har LeoVegas i øvrigt Danmarks bedste velkomstbonus med op til 1000 kroner og otte ekstra bonusser til nye spillere. Derudover har bookmakeren nogle af de højeste odds og bedste spilmuligheder på VM i ishockey.

 

Livestream Danmarks kampe hos LeoVegas

 

Livestream Danmarks kampe ved VM i ishockey

Hvis du ikke lige er hjemme under Danmarks sidste kampe ved VM i ishockey, eller hvis du ikke har adgang til TV2 Sport, er det stadig muligt for dig at se Finland – Danmark, Danmark – USA og de andre kampe. Du kan nemlig livestreame samtlige af Danmarks kampe ved slutrunden hos LeoVegas. Dermed er du garanteret et VM i ishockey-stream i topkvalitet. Det eneste, det kræver, er en konto med penge på hos bookmakeren. Derefter skal du ikke have pungen op af lommen, hvis du vil streame Danmarks kampe ved VM i ishockey og kan i bund og grund se slutrunden gratis.

Har du ikke allerede en bruger hos LeoVegas, bliver du forkælet i løbet af maj. Her får alle nye spillere nemlig, udover den normale bonus på 100 % op til 1.000 kroner, også yderligere otte bonusser oveni. De består af fire freebets uden omsætningskrav samt fire profitboosts på 100 %. Alt dette får du, når du opretter din konto og indbetaler penge for første gang.

Udover den rigtig flotte odds bonus, og livestreaming af VM i ishockey, får du hos LeoVegas også adgang til tårnhøje odds og masser af forskellige spilmuligheder på VM i ishockey.

LeoVegas Sports frontfigurer, Thomas Gravesen, Nadia Nadim og Uffe Holm, foran et dansk flag. LeoVegas Sport livestreamer alle Danmarks kampe ved VM i ishockey.

 

Guide til VM i ishockey livestream

Alt det kræver for at livestreame Danmarks kampe ved VM i ishockey online er en konto hos LeoVegas. Det er i sig selv gratis at oprette denne konto, men du skal have penge på den før, at du kan livestreame sport. Hvis du bare har én krone stående på kontoen, kan du til gengæld streame alt den sport du har lyst til gratis, heriblandt VM i ishockey.

LeoVegas Sport streamer samtlige VM-kampe, og derfor kan du altså følge de danske drenge med et Danmark stream i topkvalitet med en konto.

Sådan livestreamer du Danmarks kampe ved VM i ishockey

  1. Lav konto hos LeoVegas Sport og hent din bonus
  2. Gå til VM i ishockey
  3. Find Danmarks næste kamp
  4. Livestream kampen gratis, når kampen starter

Du kan livestreame kampen på både mobil, tablet og computer.

 

Stor bonus hos LeoVegas Sport

LeoVegas Sport lancerede i starten af maj en eksklusiv bonus til nye spillere, der løber indtil den 2. juni. Som ny spiller hos LeoVegas Sport får man matchet sit første indskud i form af et freebet. Her kan man altså få op til 1.000 kroner i bonus. Dette er dog ikke alt.

I løbet af ens næste måned hos bookmakeren venter nemlig hele otte ekstra bonusser. Disse har form af henholdsvis fire freebets uden omsætningskrav og fire profitboosts på 100 %. Der er ingen andre bookmakers på det danske marked, der kan matche denne bonus, så det er en god mulighed for at få oprettet en ny bookmakerkonto.

At der intet omsætningskrav er på dine ekstra bonusser betyder, at du kan hæve dine gevinster lige med det samme. Det er en kæmpe fordel, hvis du livestreamer Danmarks kampe ved slutrunden og så henter en gevinst samtidig.

 

LeoVegas giver ekstra gevinstboosts på ishockey

Udover den flotte velkomstbonus giver LeoVegas Sport også alle spillere to profitboosts på 20 %, der kan bruges på enten ishockey eller basketball hver uge. Det vil sige, at bookmakeren kvit og frit giver dig 20 % oveni dine gevinster. Det ene er til prematch og det andet er til live. Du bestemmer helt selv, hvordan du bruger disse profitboosts, men det er naturligvis oplagt at bruge dem, når du livestreamer Danmarks kampe ved VM i ishockey.

Du kan maksimalt spille 300 kroner på kuponer med profitboostet aktiveret og ikke få mere end 5.000 kroner i boost.

Prematch-boostet skal bruges på minimum en double, hvor begge valg skal være til odds 1,35 eller højere. Live-boostet kan bruges på både singler eller kombinationsvæddemål.

Der er ingen omsætningskrav på gevinster af profitboost, så dine gevinster kan udbetales til bankkontoen med det samme.

Odds på Danmark i VM i ishockey

Det danske ishockeylandshold har været blandt de 16 bedste nationer siden 2003, og det er også overordentlig sandsynligt, at det er tilfældet efter VM-slutrunden i Slovakiet i år. Det er i hvert fald konklusionen, når man kigger på bookmakernes odds på Danmark. LeoVegas Sport giver odds 2,40 på, at Danmark kvalificerer sig til kvartfinalen og dermed kommer blandt de bedste otte hold.

Er man endnu mere optimistisk på Danmarks vegne, får man hos bookmakeren odds 14 på, at vi kommer i semifinalen og odds 38 på, at vi når hele vejen til finalen.

Et par af de store profiler fra NHL er desværre ikke med, når Heinz Ehlers’ gutter tørner ud i rødhvidt. Nikolaj Ehlers, der til daglig spiller for Winnipeg Jets, er ude med en skade, mens Oliver Bjorkstrand blandt andet af private årsager har meldt fra. Der er dog flere andre, der kan løfte det tunge læs på holdet og scorer de mål, der skal til, for at holde Danmark blandt de øverste i Eliten. NHL-spillerne Nicklas Jensen, Lars Eller og Mikkel Bødker er alle i truppen, og det er da også de tre, der er LeoVegas’ favoritter til at blive topscorer for Danmark.

Nicklas Jensen giver odds 3,00, Lars Eller giver odds 4,00, mens Mikkel Bødker giver odds 5,00.

 

Odds på Danmark ved VM i ishockey

 

LeoVegas Sports logo