Magdalena Rybarikova – Caroline Wozniacki optakt, odds og spilforslag

Tennisspiller Caroline Wozniacki

Fredag morgen spillede Caroline Wozniacki videre til Australian Opens ottendedelsfinale efter en flot sejr over Kiki Bertens. I ottendedelsfinalsfinalen venter den 19. seedede slovakiske stjerne Magdalena Rybarikova, og hun er ikke Umiddelbart en modstander, der bør skabe de store problemer for Caroline Wozniacki. De to har mødtes fire gange tidligere, hvor det er blevet til hele tre sejre til den danske tennisdronning. Wozniackis eneste nederlag til Rybarikova ligger faktisk helt tilbage i 2009, og hun er dermed stor favorit. Dette er også tydeligt på bookmakernes odds. Hos NordicBet ligger en sejr på Caroline Wozniacki i 1,22, imens der er odds 4,25 på Magdalena Rybarikova.

 

Odds på Rybarikova - Wozniacki her

 

Hvem er Magdalena Rybarikova?

29-årige Magdalena Rybarikova har været professionel siden 2005, og hun har i de seneste år udviklet sig til en dødbringende modstander. Dette beviste hun blandt andet ved Wimbledon i 2017, hvor hun nåede semifinalen som den første kvindelige slovak nogensinde. Undervejs til semifinalen smadrede hun blandt andet stjernen Karoline Pliskova, der på daværende tidspunkt lå nummer tre i verden. Dermed beviste Rybarikova, at hun sagtens kan spille op med verdenseneliten. Semifinalen ved Wimbledon er stadig Rybarikovas suverænt bedste resultat ved en grand slam-turnering.

Rybarikova kvalificerede sig til ottendedelsfinalen efter sejre over Taylor Townsend fra USA, belgiske Kirsten Flipkens og senest Kateryna Bondarenko fra Ukraine. Man kan altså roligt sige, at slovakken har haft en overkommelig vej til ottendedelsfinalerne.

Townsend, der er nummer 89 på verdensranglisten, blev besejret med 2-0 i sæt, 6-0, 7-5. Imod Flipkens var Rybarikova i større problemer, og efter at have vundet første sæson, fik hun et æg i andet sæt. 6-0 tabte hun, hvormed hun virkelig var i modgang. I tredje sæt viste Rybarikova dog stærk moral med en 6-2-sejr.

Sejren i tredje runde over Bondarenko fulgte samme opskrift. Her lagde Rybarikova også stærkt ud med at vinde første sæt, hvorefter hun kollapsede i andet sæt og tabte 6-3. Dermed måtte hun endnu en gang ud i tre sæt for at få sejren, go det sidder formentlig i benene. Australian Open er måske den allerhårdeste af de fire grand slam-turneringer på grund af varmen, og for mange lange kampe, går virkelig udover konkurrencedygtigheden, når de sene runder spilles.

 

Derfor vinder Wozniacki

Wozniacki har en fantastisk historik imod Rybarikova, og den danske stjerne er simpelthen bare en bedre spiller. Wozniackis spillestil står godt til Rybarikova, der til tider kan være meget monotom i sin spillestil. Slovakken er rigtig god, når hun får lov til at diktere kampene, men hun er for nem at slå ud af den. Wozniacki har i sine seneste mange kampe været god til at bryde modstandernes spil, og dette kan give Rybarikova store problemer.

I modsætning til Rybarikova, der har spillet to lange kampe i træk nu, kunne Wozniacki tage det relativt roligt imod hollandske Kiki Bertens. Wozniacki var i kontrol hele kampen i gennem, og hun tog sikkert sejren i to sæt. Dermed bør hun være friskere end sin slovakiske modstander. Dette kan meget vel komme til at spille en stor rolle i den australske varme, hvor restitution og udholdenhed er altafgørende.

 

Spilforslag til Rybarikova – Wozniacki

Wozniacki er kæmpe favorit til at snuppe kampens sejr og dermed booke en billet til ottendedelsfinalen. Danskeren er bedre end sin modstander på nærmest samtlige parametre, og vi har stor tiltro til Wozniacki. Det har bookmakerne dog desværre også, og derfor er oddset på en Wozniacki-sejr presset helt i bund. For at finde værdi på spillet, skal man derfor have fat i et af NordicBets mange specialspil. Hos bookmakeren kan man lige nu få hele odds 1,60 på, at Wozniacki  vinder kampen 2-0 i sæt. Hvis danskeren formår at spille sit spil, og ikke overlader initiativet til Rybarikova, så bør dette spil gå sikkert hjem.

 

Spil på kampen med free bet

Oddser du på Wozniackis kamp, kan du hos NordicBet gøre det helt gratis. Bookmakeren tilbyder simpelthen alle kunder et 100 kroner gratis free bet til Australian Open. Det eneste krav er, at man har en konto hos NordicBet. Har man ikke en konto hos bookmakeren, kan man sagtens nå at oprette en.

Gør man dette netop nu, kan man i øvrigt få hele 2.500 kroner i velkomstbonus. NordicBet fordobler alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner, og derefter giver de i de næste fem måneder hele 250 kroner i bonus hver måned, hvis man opfylder et omsætningskrav på små 1.000 kroner om måneden.

Så snart man har sin konto hos NordicBet klar, skal man blot tilmelde sig kampagnen. Dette kan man gøre via linket forneden, hvorefter der bliver indsat et 100 kroner risikofrit væddemål på ens konto.

 

Opret konto og få free bet her

 

Statistisk sammenligning af spillerne

Caroline Wozniacki Navn Magdalena Rybarikova
27 Alder 29
11. juli, 1990 Fødselsdag 4. oktober, 1988
Monte Carlo, Monaco Bopæl Bratislava, Slovakiet
177 cm Højde 180 cm
58 kg Vægt 65 kg
Højre Foretrukne hånd Højre
2005 Professionel debut 2005