Portugal – Spanien spilforslag: Det lugter af kryds i lokalbrag

Spilforslag hver dag

Spilforslag: Uafgjort
Odds: 3,25
Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget her

 

Det er et vaskeægte lokalbrag, når Portugal og Spanien tørner sammen i Gruppe B. De to nabonationer hører begge blandt VM’s favoritter, og der er derfor lagt op til en fantastisk fodboldkamp. Den store historie op til opgøret har været Spaniens fyring af landstræner Julen Lopetegui, men opgøret imod Portugal giver spillerne muligheden for at få fokus tilbage på fodbolden, hvor den hører til. Husk i øvrigt at alle spil på VM-kampe over 50 kroner hos Unibet giver lodder til deres VM Jackpot-konkurrence.

 

Begge hold kan leve med kryds

Medmindre noget sensationelt sker, går både Portugal og Spanien videre fra Gruppe B. Hverken Iran eller Marokko har niveauet til at drille de iberiske mastodonter, og denne kamp er derfor formentlig en direkte kamp om førstepladsen i gruppen.

Derfor må man forvente, at begge hold lægger lidt afventende fra land. Ingen af dem har lyst til at starte slutrunden med et nederlag, og de vil derfor begge være tilfredse med uafgjort. Det vil ikke være et fantastisk resultat, men det giver en fin start på turneringen.

Især for Spanien bør uafgjort være et godt resultat. Fyringen af Lopetegui har bragt landet i en tilstand af kaos, så de skal nok bare gennem denne kamp med skinnet på næsen, så de kan fokusere på resten af turneringen.

 

Altid tætte kampe

Det er altid tæt og intenst, når Spanien og Portugal mødes. Seks af deres seneste ti indbyrdes opgør er endt uafgjort. Det seneste opgør ligger dog helt tilbage ved EM i 2012, hvor Spanien endte med at vinde efter straffesparkskonkurrence og senere vinde hele turneringen.

Muligheden for uafgjort bliver forøget af, at hverken Spanien eller Portugal kommer til VM i perfekt form. Spanierne har blot vundet to af deres seneste fem kampe, hvoraf de resterende tre er endt uafgjort. De har haft store problemer med at score på det seneste, og deres trup mangler desperat en klasseangriber. Derfor har spanierne svært ved at konvertere deres chancer til mål, og de har spillet en del målfattige kampe i 2018.

Hos Portugal tegner der sig et lignende billede. De har blot vundet en af deres seneste fire kampe, og i disse er det kun blevet til sølle fem mål. Imod både Holland og Belgien måtte Cristiano Ronaldo og resten af holdet endda forlade banen uden mål. I disse kampe har Portugal haft svært ved at skabe chancer, og de er ofte afhængige af individuelle genialiteter.

Læs den fulde optakt til Portugal – Spanien her

 

 

Følg spilforslaget her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund