Optakt: Odds på Tottenham vs Arsenal

Indlæser..

Leicester snublede senest med 2-2 hjemme mod West Bromwich, og dermed var førstepladsen under reel beskydning. Men både Tottenham, Arsenal og Manchester City tabte deres efterfølgende kampe, og sådan gik det til, at Leicester udbyggede forspringet i toppen trods kun ét point hjemme mod West Brom.

Nu mødes Tottenham og Arsenal lørdag kl. 13.45 på White Hart Lane, og her er begge klubber reelt pisket til sejr, hvis man vil holde sig inde i kampen om årets mesterskab i England. Tottenham har tre point op til Leicester, mens Arsenal nu er seks point efter førerholdet.

Hos bookmakeren Bet365, hvor der er odds på Tottenham vs Arsenal, er der odds 2.50 på Tottenham, mens Arsenal-sejr giver odds 2.70. Til gengæld vurderer bookmakeren at der er lille sandsynlighed for uafgjort, og hvis du tror holdene må dele pointene i porten, er der odds 3.40 på uafgjort.

Se flere odds på Tottenham vs Arsenal herunder hos Bet365, og læs vores optakt til Spurs vs Gunners i et direkte opgør om at holde sig inde i kampen om mesterskabet.

Odds på Tottenham vs Arsenal >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: Tottenham vs Arsenal

Tottenham er kun tre point efter Leicester, så dette er en kærkommen lejlighed for Christian Eriksen og co. at få lukket hullet op til Kasper Schmeichel og Leicester City.

Tottenham har da også alle gode grunde til at gå ind til mødet mod Arsenal med masser af selvtillid, for Spurs har været inde i en imponerende stime siden d. 16. januar, hvor man slog Sunderland med 4-1 hjemme på White Hart Lane. Siden da har det nærmest stået på lutter sejre på tværs af alle turneringer. I F Cup’en slog man både Leicester og Colchester sikkert ude med 0-2 og 1-4 inden et skuffende blev til exit efter 0-1 hjemme mod Crystal Palace d. 21. februar.

Derudover har Spurs været sprudlende, og har vundet de seks af de syv seneste kampe i Premier League og samtidig slået Serie A-topholdet Fiorentina ud af Europa League på overbevisende maner. Her blev det nemlig 1-1 i Firenze, hvorefter Spurs vandt suverænt med 3-0 hjemme på White Hart Lane.

Alt i alt er der god grund til optimisme i Tottenham-lejren, selvom man tabte lokalopgøret til West Ham onsdag aften med 1-0. Anderledes dystert ser det ud hos Arsenal.

Arsenal er inde i en dårlig stime, hvor man nu ikke har vundet i de fire seneste kampe. Først spillede med 0-0 hjemme mod Hull i FA Cup’en, og derefter tabte The Gunners hjemme til Barcelona med 0-2 i Champions League, hvor der nu skal et mirakel til, hvis Arsenal skal gå videre. Derudover har Arsenal været en tur i Manchester, hvor man tabte 3-2 til United, og så sent som onsdag aften tabte Arsenal så igen, da man tog imod Swansea hjemme på Emirates.

Arsenal lignede længe en seriøs kandidat til mesterskabet i år, men i de seneste uger er gassen gået af ballonen hos Arsene Wengers drenge, som har vundet blot to af de seneste otte Premier League-opgør. Hvis Arsenal ikke snart finder tilbage til “winning ways”, vil Leicester og Tottenham snart være trukket så meget fri i toppen, at det formentlig er for sent for Arsenal at indhente dem igen i år.

Kravet til Arsenals dyre drenge er derfor klart: der skal tre point på tavlen mod Tottenham. Det er bare svært at se, hvor det skal komme fra, når man kigger på Tottenhams imponerende præstationer på hjemmebane i denne sæson, hvor Spurs kun har tabt to ud af 14 kampe.

 

Spilforslaget: Sejr til Christian Eriksen og co.

I vores spilforslag til Tottenham vs Arsenal denne lørdag i marts, har vi god fidus til Christian Eriksen og resten af Tottenham Hotspur. Presset er også i høj grad på Arsenal, som er tvunget frem ad banen i jagten på tre vigtige point, og man må erkende, at det ikke har set godt ud rent offensivt for Arsenal på det seneste. I den seneste måneds tid har Arsenals angrebsspil været helt til rotterne, og man skaber ganske enkelt ikke nok chancer i øjeblikket. Tottenham er et stærk hjemmehold, som kun lukker få mål ind, og samtidigt gerne scorer mindst én gang i hver hjemmekamp. En målscore på 25-10 i 14 hjemmekampe vidner om en vis Spurs-dominans på eget græs, og Tottenham er ikke favoritter her uden grund.

Odds 2.50 netop nu på Tottenham er godkendt, og vi sætter pengene på en hjemmesejr her hos Bet365.

Odds på Tottenham vs Arsenal >>

 

bet365-580x330