Em 2016 sparkes i gang d. 10. juni, og her er det værterne fra Frankrig som på forhånd er udråbt som vindere af bookmakerne. Frankrig har fået en – på papiret – let gruppe, og bør være selvskrevet til en plads i knockout-fasen, men hvor langt de franske værter kan gå, må tiden vise. Konkurrencen er hård ved dette EM, hvor også Tyskland, de regerende mestre fra Spanien samt England, Belgien, Italien og Portugal forventes at kunne udfordre til titlen ved EM 2016 i Frankrig, og i denne optakt ser vi nærmere på odds på vinderen af EM 2016.

Bookmakeren bet365 tilbyder en række lukrative odds på vinderen af EM i Frankrig, hvor du også kan kombinere vinder og topscorer odds. Læs vores EM-optakt eller spring direkte til bet365.dk nu og se alle odds på vinderen af EM 2016.

Spil på vinderen af EM 2016 på bet365.dk >>

 

bet365 odds på vinderen af EM 2016

Indlæser…

 

Kan de franske værter løfte favoritrollen?

frankrigTre gange i historien har EM-værterne vundet mesterskabet, hvilket skete første gang i 1964, hvor Spanien agerede vært og vandt EM-finalen med 2-1 over Sovjetunionen. Samme historie gentog sig ved det efterfølgende EM i 1968, hvor Italien var værter, og i finalen slog Jugoslavien i to kampe (dengang spillede man omkamp i tilfælde af uafgjort efter forlænget spilletid). Første kamp sluttede dengang 1-1, hvorefter Italien vandt omkampen 2-0. Tredje – og sidste gang – værterne vandt EM på eget græs, skrev vi 1984 i kalenderen, og dengang var det såmænd også Frankrig, som lagde græs til EM og vandt turneringen med en finalesejr på 2-0 over Spanien. Siden er det ikke lykkedes for værterne at udnytte hjemmebanen til at vinde europamesterskabet, men nu – 32 år senere – får Frankrig chancen for at gentage bedriften fra ’84.

Frankrig er udråbt til favoritter, men bookmakerne har naturligvis også et godt øje til særdeles Tyskland og Spanien. Frankrig er i optakten til EM blevet svækket, da Karim Benzema er blevet vraget ovenpå en vaskeægte skandale.

“Desværre for mig og alle dem der støtter mig. Jeg bliver ikke udtaget til EM i Frankrig”, skrev Benzema på Twitter. Årsagen er selvfølgelig, at Benzema har været involveret i en afpresningssag, hvor han forsøgte at afkræve penge fra landsholdskollegaen Mathieu Valbuena, som Benzemas ven angiveligt lå inde med en sexoptagelse af. Den slags er ikke befordrende for kammeratskabet, og den franske træner Didier Deschamps har nu valgt den målfarlige Benzema fra. Uden tvivl et stort tab for det franske landshold, som dog stadig råder over et stærkt mandskab, og naturligvis drager fordel af hjemmebane ved slutrunden.

Da Frankrig automatisk er kvalificeret til slutrunden som vært, har franskmændene ikke været ude i betydningsfulde kvalifikationskampe i de seneste par år, og derfor skal vi tilbage til VM i 2014, for at finde smagsprøver på Frankrigs kunnen, når det virkeligt gælder. I træningskampene har Frankrig gjort det godt med sejre over bl.a. Portugal, Danmark, Tyskland, Holland og Rusland og har kun tabt én kamp siden sommeren 2015 – nemlig et 2-0 nederlag til England.

At Frankrig er udråbt til de største favoritter, er vi en smule uforstående overfor på Odds.dk-redaktionen. Selvfølgelig er Frankrig blandt favoritterne, men at Frankrig skulle være større favoritter end f.eks. Tyskland, Spanien og til dels England er vi skeptiske overfor.

Frankrig kan netop nu spilles til odds 4.00 som vindere af EM, og hvis Antoine Griezmann – som velnok er franskmændenes farligste våben – samtidigt bliver topscorer, kan det spilles på “Vinder & Topscorer” til odds 17.00 hos bet365.

 

Kan verdensmestrene også vinde EM?

tysklandDet er igennem mange år blevet postuleret, at EM er sværere at vinde end VM, fordi koncentrationen af gode hold er større ved EM, hvor VM favner bredere og bl.a. omfatter hold fra traditionelt svagere verdensdele som Asien, Afrika og Nordamerika. Tyskland tog sig af det seneste VM i Brasilien, hvor det bl.a. blev til en knusende overlegen 7-1 sejr over Brasilien i semifinalen, inden Argentina blev besejret med 1-0 i finalen. Kan de tyske verdensmestre gentage bedriften ved EM i Frankrig?

Bookmakeren bet365 peger naturligvis også på de regerende verdensmestre som en af storfavoritterne til odds 4.33 som EM-vindere netop nu, og Tyskland viste da også storform igennem kvalifikationen ligesom truppen bugner af kvalitetsspillere fra nogle af Europas bedste klubber. En af Tysklands absolut største profiler er Bayern Münchens Thomas Müller, som står noteret for ni mål i ni kvalkampe, og han er også favorit til at blive topscorer i turneringen (sammen med Cristiano Ronaldo).

Spiller man Tyskland & Müller som “Vinder & Topscorer” hos bet365, er der flotte odds 15.00 at hente på dét væddemål.

 

De spanske mestre er klar til titelforsvaret

spanienVed det sidste EM i Polen/Ukraine i 2012 blev det Spanien som stak af med trofæet efter en sikker 4-0 sejr over Italien i finalen, og de regerende europamestre er da også klar til titelforsvaret i Frankrig. I hvert fald at bedømme på Spaniens præstationer i EM-kvalifikationen. Her lukkede spanierne kun tre mål ind i de 10 kampe, og lukkede og slukkede med 9 sejre og ét nederlag og en målscore på 23-3.

Vicente del Bosque råder over et stærkt mandskab, hvor gennemsnitsalderen i startelleveren er “deroppe af”. De fleste af Spaniens største profiler er rundt de 30 år, men der er naturligvis også ungt blod i truppen.

Spanien kan spilles til odds 6.50 netop nu som vindere af EM 2016, og hvis man kombinerer med et topscorerspil, er der f.eks. odds 41.00 på Spanien og Diego Costa på “Vinder & Topscorer”-markedet. Her kan du også få odds 51.00 på Spanien og Alvaro Morata.

 

Leverer England endelig varen?

England-FootballDer er ingen tvivl om, at England har skuffet ved de sidste mange slutrunder. Til trods for hver gang at kunne stille med et højt-profileret mandskab, bestående af nogle af fodboldens allerstørste stjerner, har England ikke vundet en titel siden VM i England i 1966. Også denne gang er forventninger til England skruet helt i vejret, og måske bliver dette slutrunden, hvor englænderne går hele vejen?

Med 10 sejre i 10 kampe i EM-kvalifikationen, har England sat barren højt forud for slutrunden, og truppen består af en lang række talentfulde og erfarne spillere, som har gjort det godt på deres respektive klubhold i sæsonen. Således er Chelsea, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham og Manchester United stærkt repræsenteret i den engelske trup med spillere, og det skal blive spændende at se, om de udvalgte kan efterkomme det enorme forventningspres, der altid hviler på England i slutrunderne.

bet365 tilbyder et flot odds 51.00 på England og Harry Kane på “Vinder & Topscorer”-markedet, hvor England også kan kombineres med Wayne Rooney, Jamie Vardy, Daniel Sturridge, Danny Welbeck og Dele Alli som topscorer ved EM – alle til odds fra 67.00 og op til odds 126.

Tror man på England som EM-vindere, og at en ikke-engelsk spiller bliver topscorer ved EM, kan England spilles som vindere af EM 2016 til odds 9.00.

 

Outsiderne Belgien, Italien og Portugal

belgienBelgien er netop nu nr. 2 på FIFAs rangliste over landshold i verden, og besidder en super stærk trup med adskillige store navne i startopstillingen. Vi nævner i flæng; Thibaut Courtois (Chelsea), Vincent Kompany (Man City), Alderweireld og Vertonghen (begge Tottenham), Kevin De Bruyne (Man City), Fellaini (Man United), Eden Hazard (Chelsea), Dries Mertens (Napoli), Radja Nainggolan (Roma), Divock Origi og Christian Benteke (begge Liverpool) og selvfølgelig Romelu Lukaku (Everton).

Belgien er heller ikke lutter store navne, men har bevist at man fungerer som et kollektiv, ved at vinde kvalifikationsgruppen i overlegen stil. Belgiens bedste resultat ved EM er en andenplads i 1980, hvor kun 8 nationer deltog. Siden 1984 har Belgien dog kun kvalificeret sig én gang til en EM-slutrunde, hvor holdet ikke kom videre fra de indledende grupper. Det var ved slutrunden i år 2000. Ved de seneste tre slutrunder kvalificerede belgierne sig ikke, og det belgiske landshold har derfor alle muligheder for at skrive historie ved dette EM med den stærkeste trup landet har kunnet mønstre i mange år – hvis ikke nogensinde.

Belgien giver odds 12.00 som vindere af EM 2016, og hvis man vil kombinere med en belgisk EM-topscorer, er der f.eks. odds 41.00 på Belgien og Romelu Lukaku på “Vinder & Topscorer”-markedet.

italienItalien er som regel altid med fremme, hvor det gælder, men er denne gang langtfra tildelt en favoritrolle ved EM. Odds 17.00 som EM-vindere vidner om lave forventninger til det italienske landshold, som ellers stiller med et kompetent og rutineret mandskab, hvoraf størstedelen begår sig i Serie A til dagligt. Italien spillede sig også i finalen ved det seneste EM i 2012, hvor det dog blev til en syngende lussing på 4-0 mod Spanien i finalen. Ved VM i 2014 røg Italien ud allerede i gruppespillet, hvilket naturligvis ikke blev modtaget med klapsalver i det fodboldglade land. Træner Cesare Prandelli blev udskiftet med Antonio Conte, som sidenhen har gjort det godt med de azurblå italienere. Forventninger er tårnhøje i støvlelandet, og Antonio Conte er om nogen manden, som kan indfri dem.

Italien kan spilles til odds 17.00 som EM-vindere, og på “Vinder & Topscorer”-markedet er der vanvittige odds 101.00 at hente på Italien & Graziano Pelle.

portugalSidst, men ikke mindst, er Portugal bestemt også blandt de outsidere, som potentielt kan tage fusen på alt og alle. Med en mand som Cristiano Ronaldo i truppen, er Portugal et hold der skal regnes med, men Ronaldo er langtfra den eneste profil i truppen. Holdets profiler tæller foruden Ronaldo også forsvarsspillerne Pepe (Real Madrid), Ricardo Carvalho og Coentrao (begge Monaco), midtbanespillerne Danny (Zenit), Moutinho (Monaco), Tiago (Atletico Madrid) og William Carvalho (Sporting Lissabon) samt Nani (Fenerbahce) og Qaresma (Besiktas) i angrebet. Portugal kan overraske ved denne slutrunde, men det kræver formentlig en pragtpræstation af specielt Ronaldo.

Portugal som EM-vindere kan spilles til odds 23.00, og på “Vinder & Topscorer”-markedet er Portugal & Cristiano Ronaldo til odds 51.00 bestemt et lukrativt odds.

//