Odds på Manchester City vs Manchester United: – Se det høje odds på United

Indlæser..

Søndag d. 20. marts er der Manchester-derby mellem City og United, og selv om ingen af klubberne har mesterskabstrofæet indenfor rækkevidde, er der som altid masser på spil, når der står Manchester City vs Manchester United på spisesedlen.

City er nu hele 12 point efter Leicester i toppen af rækken, men har dog spillet én kamp færre. Alligevel ligner det Premier League-bussen er kørt for City-spillerne, som dog måske kan melde sig ind i mesterskabskampen igen med en sejr her. United knokler for at hænge på feltet der skal i Europa i næste sæson, da United p.t. indtager sjettepladsen i tabellen, og Van Gaals tropper går ind til opgøret med en dugfrisk Europa League-skuffelse i erindringen.

bet365 er klar med odds på Manchester City vs Manchester United, og her er der netop nu odds 1.83 på City. Uafgjort i et tæt derby som dette, er ikke utænkeligt, og x’et kan spilles til odds 3.75.

Fans af Manchester United kan glæde sig over, at der er et flot odds 4.75 på United-sejr. Se alle odds hos bet365 herunder, hvor du også kan læse vores odds-optakt til kampen mellem Man City og Man United på Etihad Stadium.

Odds på Man City vs Man United >>

 

Indlæser..

 

 

Hvem vinder slaget om Manchester?

Manchester City er stadig meget svingende i deres præstationer, hvilket også har ført til en række blandet resultater på det seneste.

På den positive side kan man først og fremmest glæde sig over at have vundet Capital One Cuppen efter en tæt finale mod Liverpool på Wembley, og dernæst kan man glæde sig over at være videre i Champions League. Her slog City Dynamo Kiev i Ukraine med 1-3 og spillede i midtugen 0-0 i returkampen på Etihad. Til gengæld blev det også 0-0 i den seneste Premier League kamp mod Norwich, og City har dermed ikke scoret i de to seneste kampe. Det gjorde man til gengæld i den seneste Premier League-hjemmekamp, hvor notorisk ringe Aston Villa lagde vejen forbi Manchester. Her sejrede City nemt med 4-0.

Hvorvidt City kan få hul på bylden igen mod Man United, vil tiden vise, men tager man Uniteds resultater på udebane på det seneste i betragtning, lader der til at være gode chancer for hjemmeholdet.

Man United er som dag og nat, når holdet spiller ude og hjemme, for mens man er ubesejret i de sidste seks hjemmekampe, har man ikke vundet på udebane i de sidste tre forsøg. Blandt andet tabte United 2-0 til Liverpool i den vigtige Europa League 1/8-finale, og få dage forinden havde United tabt 1-0 ude til West Bromwich.

Uniteds form på hjemme- og udebane illustreres meget godt ved kampene mod FC Midtjylland, hvor United var helt væk i det første opgør i Herning, som FCM også vandt med 2-1. Hjemme på Old Trafford var der dog ingen slinger i valsen, da FCM blev sendt hjem med læsterlige klø. Måske kan United få vendt den dårlige stime af udebane-resultater her, hvor man trods alt spiller på udebane i sin egen by.

 

Spilforslag på Man City vs Man United

Man forstår godt det høje odds på Man United, når man kigger på klubbens seneste præstationer på udebane, og vi tror da også mest på Manchester City i dette opgør. Dog forventer vi en tæt kamp som kan være spændende helt til det sidste, og derfor spiller vi Manchester City til at vinde med præcist ét mål.

Vi spiller Uafgjort (Man United +1) til odds 3.60 hos bet365.

Odds på Man City vs Man United >>

 

bet365-580x330