Skandaleramte Boris Johnson måtte trække sig som Englands premierminister og i september overtog Liz Truss posten som Storbritanniens nye premierminister, Men Liz Truss har fået en svær start og vi har kigget på bookmakernes odds for, hvornår Truss går af som premierminister.

Unibet Se odds for Liz Truss hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Taburetten vakler

Den 5. september vandt Liz Truss duellen mod Rishi Sunak og overtog posten som formand for Det Konservative Parti.
Den politiske situation i England var været kaotisk siden Brexit og hverken Therese May (2016-2019) eller Boris Johnson (2019-2022) formåede at samle det britiske folk. Det lader dog heller ikke til at Liz Truss lykkes med at skabe stabilitet og Premierministerens tid i Downing Street har mildest talt været turbulent og der er allerede pres på, at hun træder tilbage.

Liz Truss står over for kæmpemæssige opgaver og Storbritannien er midt i en økonomiske krise med høj inflation og ekstreme energiregninger. Den engelske presse har historier om at flere af partifællerne har tænkt sig at vælte Liz Truss fra posten inden for de kommende dage. Dette kan skyldes, at Truss fyrede sin finansminister, Kwasi Kwarteng og samtidig annoncerede, at hun ville skrotte sit løfte om ikke at hæve selskabsskatten fra 19 til 25 procent til næste år.

Ifølge en meningsmåling fra analyseinstituttet Ipsus er Truss yderst upopulære blandt den britiske befolkning. 67 procent af de adspurgte svarer nemlig, at de er utilfredse med hende, mens kun 16 procent er tilfredse.

Og nu spekuleres der i, at hun bliver den kortest siddende premierminister nogensinde.

Hvornår går Liz Truss af?

Ser vi på bookmakernes odds, så kan England se frem til at få en ny premierminister inden længe.

Går af i 2022: odds 1,53 hos Bet365
Går af i 2023: odds 3,00 hos Unibet
Går af i 2024: odds 19,00 hos Bet365
Går af i 2025: odds 34,00 hos Bet365

bet365 Spil på politik hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+