Få odds 8 på FC København tager tre point mod Vejle

Før landskampspausen blev Randers FC udraderet i Telia Parken mod FC København, da løverne snuppede en stensikker 4-0-sejr. Nu går turen så til Nørreskoven, hvor de skal møde oprykkerne fra Vejle BK, og det kunne sagtens ende med tre sikre point igen. Bookmakeren betfair giver alle nye kunder odds 8 på, at FCK snupper sejren mod vejlenserne, og det er bestemt anbefalesværdigt. Ståle Solbakkens spillere er nemlig pisket til at vinde, hvis de vil følge med de danske mestre fra FC Midtjylland i toppen af tabellen. Du kan spille 50 kroner til odds 8, hvilket vil sige en potentiel gevinst på 400 kroner.

 

Få odds 8 på FCK hos betfair

 

Hvordan får jeg odds 8 på FCK?

Hvis du godt kunne tænke dig at gøre brug af dette tilbud hos betfair, så skal du ikke bruge meget mere end et par minutter af din tid. Det kan rent faktisk klares med fire meget simple trin.

  1. Besøg kampagnesiden hos betfair
  2. Klik på TILMELD DIG NU-knappen
  3. Lav en bookmakerkonto med promokoden ZFBJ5F
  4. Spil 50 kroner på FCK til odds 8

Få odds 8 på FCK tager tre point mod Vejle hos betfair

Vores links og grønne knapper sender dig direkte til kampagnesiden på betfair. Her finder du en stor TILMELD DIG NU-knap, som du skal trykke på. Den sender dig videre til en side, hvor du kan oprette en bookmakerkonto ved at udfylde dine personlige oplysninger. Benytter du dig af vores links eller grønne knappe, så bliver promokoden i øvrigt tastet helt automatisk ind. Det behøver du altså ikke at være bange for ikke kommer til at ske. Når bookmakerkontoen er oprettet, så mangler du sådan set bare at sætte 50 kroner ind på siden og spille dem på FCK-sejr til odds 8.

Nu er du klar til at heppe på FC København, når de møder Vejle i Nørreskoven søndag klokken 16:00 på Canal 9. Hvis holdet fra hovedstanden vinder, så snupper du en gevinst på 400 kroner. Når de er gennemspillet én gang til odds 1,50 eller højere, så kan de udbetales.

 

Hvorfor vinder FCK?

Som skrevet før så er Ståle Solbakkens spillere tvunget til at tage tre point, hvis de vil holde trit med FCM. Lige pt. ligger de midtjyske ulve og de københavnske løver á point på Superligaens førsteplads. Ulvene spiller lørdag mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum, så der er en sandsynlighed for, at de smider to point. Eller måske endda alle tre. Uanset om de vinder eller ej, så skal FC København simpelthen være i stand til at slå en oprykker. Også selvom det er på udebane. De tabte nemlig oppe i Hjørring til Vendsyssel FF med 2-1, og der er ikke råd til at underpræstere mod flere oprykkere.

Både Dame N’Doye og Viktor Fischer har endvidere været fuldstændig forrygende indtil videre denne sæson. Den senegalesiske striker har scoret ti gange og lavet to assists, mens den tidligere Ajax-angriber har noteret sig for vanvittige otte mål og tretten oplæg. De kommer med meget stor sandsynlighed begge til at starte på toppen i Nørreskoven, og der bliver nok at se til for Pavol Bajza og resten af Vejle-forsvaret. Vi kan simpelthen ikke se dem holde buret rent, og da vi samtidig har meget svært ved at se vejlenserne score, så lugter det her langt væk en sejr til københavnerne.

 

Bookmakerens regler og vilkår

Det er kun nye kunder hos betfair, som kan få dette forhøjede odds. Som skrevet før kan du spille op til 50 kroner på FCK-sejr til odds 8, hvilket vil udløse en potentiel gevinst på 400 kroner, som skal gennemspilles én gang til odds 1,50 eller højere. Så snart det er gjort, kan pengene kvit og frit udbetales til din bankkonto. Du kan selvfølgelig også spille videre for dem.

Det er kun muligt at spille det forhøjede odds på en singlekupon. Du vil ikke have mulighed for at trykke på cash out-knappen, mens opgøret bliver afviklet. Laver du en indbetaling med enten NETELLER eller Skrill, er det ikke muligt at gøre brug af dette tilbud.

 

Få odds 8 på FCK hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund