betfair er på den igen: Giver odds 6 på dansk sejr over Kosovo

Torsdag den 21. marts klokken 19:00 skal vi se Kong Christian og co. duellere med Besar Halimi og Kosovo i en venskabskamp. Hos betfair glæder de sig så meget til opgøret, at alle deres nye kunder kan få odds 6 på dansk sejr.

Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, så der er tale om en eventuel gevinst på 600 kroner. Gevinsten skal endda kun gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Det må siges at være mere end overkommeligt hos en af de førende bookmakere på markedet.

 

Få odds 6 på dansk sejr over Kosovo

 

Sådan får du odds 6 på Danmark slår Kosovo

For at få odds seks på dansk sejr skal du bare følge denne simple og hurtige fire-trins-guide.

  1. Gå til kampagnesiden hos betfair
  2. Tryk på “TILMELD DIG NU”
  3. Opret en konto med koden ZFBJ7Z
  4. Spil 100 kroner på Danmark til odds 6

Du bliver sendt direkte videre til betfairs kampagneside med et enkelt klik på enten linket eller knappen foroven. Herinde kan du læse meget mere om tilbuddet. Når du er klar, skal du klikke på “TILMELD DIG NU”. Herefter handler det sådan set bare om at udfylde dine personlige oplysninger, oprette bookmakerkontoen og indsætte mindst 100 kroner med promokoden ZFBJ7Z. Benytter du dig af vores links, bliver koden i øvrigt helt automatisk tastet ind. Det skal du altså slet ikke spekulere på. Når det er gjort, smider du bare hundrede kroner på dansk sejr til odds seks og læner dig tilbage i sofaen.

Du kan se Kosovo mod Danmark på Kanal 5 tirsdag den 26. marts med optakt fra klokken 18:00. Der er kampstart en time senere.

 

Derfor vinder de danske drenge

Der er bred enighed blandt bookmakerne om, at Danmark er kæmpestore favoritter med Kosovo og med god grund. Åge Hareide har virkelig fået styr på den danske defensiv, og de rød-hvide spillere har rent faktisk ikke prøvet at tabe i ordinær spilletid siden november måned 2016 mod Montenegro. Vores offensive omdrejningspunkt Christian Eriksen er virkelig blomstret op, og Tottenham-stjernen scorer mål på samlebånd samtidig med at han også noterer sig for en hel del oplæg.

Bundesliga-bomberen Yussuf Poulsen er endda også begyndt at vise sig fornemt frem for både klub- og landshold, hvilket er yderst kærkomment, da vi virkelig mangler en iskold skarpretter på toppen. Kasper Schmeichel burde kunne holde Besar Halimi og co. fra fadet, mens enten Kong Christian eller RB Leipzig-målmageren kommer på tavlen.

Derfor anbefaler vi at spille hundrede kroner på, Danmark vinder over Kosovo til odds seks hos betfair.

 

Regler og vilkår hos betfair

Dette tilbud er kun tilgængeligt for folk som endnu ikke har oprettet en bookmakerkonto hos betfair. Eksisterende kunder må altså nøjes med de normale odds på opgøret. Hvis de danske drenge snupper sejren, så vinder du 600 kroner, og de bliver udbetalt som en bonus, der skal gennemspilles en enkelt gang til mindst odds 1,50 indenfor tre måneder. Herefter kan de kvit og frit udbetales direkte til din bankkonto. Du kan selvfølgelig også spille videre med dem, hvis det passer dig bedre.

Indbetalinger foretaget med Skrill eller NETELLER giver ikke adgang til dette forhøjede odds på dansk sejr. Du kan i øvrigt ikke benytte dig af cash out-funktionen, mens Danmark og Kosovo spiller mod hinanden.

 

Få odds 6 på dansk sejr over Kosovo

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund