Få odds 14 på Man Utd og odds 8 på Barça hos betfair

Manchester United byder FC Barcelona op til dans på Old Trafford i et brag af en Champions League-kvartfinale onsdag klokken 21:00. Hos betfair varmer de op til opgøret ved at forhøje oddset på de røde djævle til 18, mens Barça giver pengene otte gange igen. Du kan spille 100 kroner på ét af de to mandskaber, hvilket vil sige, at der er tale om en gevinst på enten 1.400 eller 800 kroner.

 

Få forhøjede odds hos betfair nu

 

Sådan får du dit forhøjede odds

Hvis du gerne vil tage imod dette tilbud, skal du sådan set bare følge denne simple fire-trins-guide.

  1. Gå til kampagnesiden hos betfair
  2. Tryk på “TILMELD DIG NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden ZFBJ8H
  4. Spil op til 100 kroner på, at Barcelona slår Manchester United.

Når du klikker på ovenstående link, føres du til Betfairs kampagneside. Derinde skal du trykke på “TILMELD DIG NU” og udfylde dine personlige oplysninger for at oprette en ny konto hos bookmakeren. Herefter indbetaler du mindst 100 kroner og bruger bonuskoden ZFBJ8H. Du behøver dog ikke taste koden ind, hvis du benytter dig af vores links, da det sker helt automatisk. Sidste skridt på vejen er selvfølgelig at spille op til 100 kroner på, at Barcelona slår Manchester United.

Kampen bliver vist i fjernsynet på TV3+, hvor der er optakt fra klokken 20:00 og kampstart en time senere.

Regler og vilkår hos betfair

Det er kun muligt at få et forhøjet odds på Man Utd eller Barça, hvis du ikke allerede har oprettet en bookmakerkonto hos betfair. Hvis du vinder, så skal din gevinst gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor tre måneder. Herefter kan du bruge pengene præcis som det passer dig.

Du kan ikke få et forhøjet odds, hvis du indbetaler penge med NETELLER eller Skrill. Derudover er det ikke muligt at benytte cash out-funktionen, mens Manchester United og FC Barcelona spiller mod hinanden.

 

Få forhøjede odds hos betfair nu

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund