Mr Green giver alle nye kunder odds 10 på dansk sejr over Irland

En af de nyeste bookmakere på det danske marked er Mr Green, og de har et rigtig godt tilbud til lørdagens landskamp. Nye kunder kan nemlig få odds 10 på dansk sejr over Irland. Hvis du ikke allerede har oprettet en konto hos dem, så er det helt sikkert anbefalesværdigt. Det er muligt at spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket betyder, at du kan snuppe en gevinst på hele 500 kroner, hvis de danske drenge snupper endnu en sejr over irerne. Der er endda ikke noget omsætningskrav, så du kan kvit og frit hæve pengene til din bankkonto efter kampen!

 

Få odds 10 på dansk sejr over Irland

 

Sådan kan du få odds 10 på dansk sejr

Det kræver ikke meget mere end et par minutter at gøre brug af dette gode tilbud fra Mr Green. Bare følg vores fire-trins-guide som du finder forneden.

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en konto
  4. Spil 50 kroner på Danmark slår Irland

Med et enkelt klik på et af vores link så bliver du automatisk sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Derinde finder du en gul knap, hvor på der står “Tilmeld dig!”. Når du trykker på den, så bliver du sendt videre til en oprettelsesside, hvor du skal udfylde din personlige oplysninger. Når det er gjort, og kontoen er oprettet, så mangler du bare at indbetale 50 kroner og spille dem på dansk sejr til odds 10. Herefter er det bare med at tænde for landskampen lørdag aften klokken 20:45 på Kanal 5 og heppe på de danske drenge. Hvis Åge Hareides tropper snupper sejren, så vinder du 500 kroner, som du enten kan spille for hos Mr Green eller udbetale til din bankkonto og bruge på at forsøde tilværelsen en smule.

 

Derfor snupper Danmark sejren

Der er flere gode grunde til, at vi tror på Danmark vinder Irland. Hovedsageligt fordi vores forsvarsspil har været intet andet end eksemplarisk i hele 2018. Det er således kun Mile Jedinak og Luka Modrić, som har formået at få bolden forbi Kasper Schmeichel i det danske mål. Begge scoringer blev endda sat ind fra straffesparkspletten. Man skal altså stå ekstremt tidligt op for at score i åbent spil mod os, og det tror vi simpelthen ikke på, at irerne er i stand til. De har nemlig store offensive problemer, og der er kun to spillere i deres landsholdstrup, som har fået netmaskerne til at blafre i dette kalenderår.

Efter vores bedste overbevisning så holder Leicester-keeperen buret rent, og det betyder, at vi bare skal putte en enkelt pind ind i den anden ende for at tage tre point. Selv uden Christian Eriksen på holdkortet er det i vores optik en overkommelig opgave.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Du kan kun gøre brug af dette forhøjede odds på dansk sejr, hvis du er ny kunde hos Mr Green. Har du allerede oprettet en konto hos dem, må du altså nøjes med det normale odds. Tilbuddet gælder fra tirsdag den 10. oktober til og med kampstart lørdag den 13. oktober klokken 20:45. Den maksimale indsats er som skrevet før 50 kroner.

Hvis de danske drenge vinder kampen, så bliver din gevinst på 500 kroner udbetalt umiddelbart efter opgøret er slut. Gevinsten er ikke underlagt noget som helst omsætningskrav, hvilket betyder, at du kan bruge den, præcis som du har lyst til. Indbetalinger via Mastercard, VISA, PayPal, Skrill, NETELLER og ClickandBuy giver allesammen adgang til det forhøjede odds.

 

Få odds 10 på dansk sejr over Irland