Kæmpe NordicBet konkurrence: Få gratis billetter og vind vilde præmier

Konkurrence fra bookmakeren NordicBet, hvor deltagerne kan få gratis billetter til kampe i 1. division og vinde sæsonkort samt to VIP-billetter til Old Trafford

NordicBet Ligaen, den danske første division, er endelig vendt tilbage, og der er lagt op til et brag af en sæson. Turneringens sponsor, bookmakeren NordicBet, gør den nu endnu mere spændende med en kæmpe konkurrence.

Bookmakeren tilbyder først og fremmest, at SAMTLIGE spillere kan få gratis adgang til ALLE deres yndlingsklubs udekampe i denne sæson. Derudover er der også fire sæsonkort til hver klub på højkant samt to VIP-billetter til en Manchester United kamp på Old Trafford. Alt du skal gøre for at være med er at spille mindst 50 kroner på NordicBet inden den 21. august, og så fortælle bookmakeren, hvilken klub du holder med.

 

Hent dine udebanebilletter nu

 

Få gratis billetter til alle udekampe

NordicBet er selvfølgelig stolt sponsor af 1. division, og derfor vil bookmakeren også forkæle de mange danske fans, der følger holdene i den næstbedste række. Dette gør de altså ved at tilbyde dig gratis billetter til samtlige af din yndlingsklubs udekampe i denne sæson. Det gælder selvfølgelig om at deltage så hurtigt som muligt, så du ikke går glip af nogle udekampe.

Sådan får du dine billetter: 

  1. Gå til NordicBet.dk
  2. Spil 50 kroner
  3. Udfyld navn, NordicBet-emailadresse og yndlingsklub
  4. Få billetter umiddelbart bagefter

Dette fremragende tilbud fra NordicBet kan udnyttes af både eksisterende og nye spillere. Har du ikke allerede en NordicBet-konto, bør du altså få oprettet en hurtigst muligt. Som ny spiller hos NordicBet kan du få op til 600 kroner i bonus. Denne gives i form af to risikofrie væddemål, hvor eventuelle tab altså bliver refunderet. Størrelsen af de risikofrie væddemål bestemmes af, hvor mange penge, du sætter ind på dit første indskud. Den maksimale bonus får du ved at sætte mindst 500 kroner ind, men selv et indskud på 100 kroner giver en stor bonus. Du skal dermed blot finde et beløb, der passer din spillelyst og din pengepung.

Du skal verificere din konto med NemID før, at du kan få billetterne. Dette gøres dog blot ved at logge ind på NordicBet med NemID, og det tager altså ikke mere end et øjeblik at gennemføre.

Screenshot fra Nordicbet, der viser, hvordan spillerne deltager i en konkurrence om sæsonkort, gratis udebanebilletter og en tur til Old Trafford

De tre felter du skal udfylde for at få gratis udebanebilletter og deltage i NordicBets konkurrence.

 

Vind sæsonkort og VIP-billetter til Old Trafford

Så snart du har udfyldt ovenstående krav, deltager du også i konkurrencen om et sæsonkort til din yndlingsklubs hjemmekampe. NordicBet har sat fire sæsonkort på højkant ved hver eneste klub, så uanset om du er Lyngby, Viborg eller Thisted-fan, har du muligheden for at vinde et sæsonkort.

Blandt fansene hos den klub, der får flest deltagere i denne kampagne, trækker NordicBet derudover også lod om to VIP-billetter til en kamp på Old Trafford, Manchester Uniteds hjemmebane. Dermed bør du straks få fat i dine venner, og få dem til at tilmelde sig også, så du kan vinde turen til England.

Vinderne af konkurrencerne trækkes den 22. august klokken 12.

Vigtigt: Din tilmelding til konkurrencen er ugyldig, hvis ikke din e-mailadresse er tilknyttet en NemID-verificeret NordicBet-konto. Det er altså vigtigt, at du skriver den samme e-mail på tilmeldingen, som da du oprettede din konto.

 

Deltag i lodtrækningen nu

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund