Mr Green giver odds boost på AGF-sejr mod Randers

Nye kunder hos bookamkeren Mr Green kan få odds boost ved spil på, at AGF slår Randers. Før gav AGF odds 2,15, men med odds boostet giver de hele 10 gange pengene igen. Gevinsten udbetales kontant og uden krav om gennemspil. Kampen mellem AGF og Randers er den første efter Superligaens lange pause. Der er stor rivalisering mellem de to østjyske klubber, så de vil naturligvis begge gøre alt for at vinde. AGF har gang i deres bedste sæson i årevis, så meget tyder på, at det endelig kan være året, hvor de får skovlen under Randers FC. Kampen spilles torsdag den 28. marts klokken 19.oo.

 

 

Mr Green campaign - AGF-Randers

 

 

Sådan får du boostede odds på AGF-sejr

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green
  2. Du skal bruge dit første spil på, at AGF vinder kampen mod Randers
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 28. maj klokken 19.00.
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner i forbindelse med denne kampagne
  5. Modtag boostet odds til 10,00
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav

 

 

Spil på AGF-sejr hos Mr Green

 

 

Derfor vinder AGF

AGF har gang i deres bedste sæson i årevis. Inden kampen mod Randers indtager århusianerne Superligaens tredjeplads. Kampen er et hængeparti fra før ligaen blev sat på pause. Hvis AGF vinder står de altså ret så stærkt forud for de to sidste spillerunder. Da vil de have sikret sig en plads i mesterskabsspillet samt et forspring på fire point ned til Brøndby, som ligger nummer fire. Først skal de dog slå Randers, hvilket ikke er noget, som AGF har haft let ved gennem de seneste par sæsoner. Der er dog flere ting, som gør, dette meget vel bliver kampen, hvor AGF får løst deres Randers-kompleks.

Den lange pause siden starten af marts kom måske ikke på det værste tidspunkt for AGF. Man havde netop for anden gang i denne sæson tabt til bundholdet Silkeborg. Inden da havde man ellers være ubesejret gennem otte kampe. Her vandt man seks af disse og spillede to uafgjort. AGF imponerede især med at slå FC Midtjylland med 3-1 i Herning. De er sammen med OB de seneste, som har formået at tage tre point mod FC Midtjylland i denne sæson, hvilket viser, hvor stærke AGF har været i denne sæson.

En af dem som virkelig har imponeret er sierraleonske Mustapha Bundu. Den 23-årige kantspiller har været direkte involveret i 18 af AGF’s 37 mål i Superligaen, hvilket naturligvis er helt pænt. Derudover har man også topscorer Patrick Mortensen, som med sine ti mål indtager tredjepladsen på Superligaens topscorerliste. Det er dog ikke kun angrebet, som har fungeret godt for AGF. I forsvaret er de også blandt de stærkeste i ligaen. Kun FC Midtjylland har lykket færre mål ind end århusianerne.

En stor kamp for begge mandskaber

Omkring 40 kilometer adskiller Århus og Randers. Derfor har kampene mellem de to hold ikke overraskende udviklet sig til et vigtigt slag om østjylland. Randers har været ganske succesfulde gennem de seneste par år, hvor de blandt andet har spillet i Europa. Samtidig har de haft godt tag i AGF, som ikke har slået Randers siden 2015. I år er tingene dog lidt anderledes, da AGF som nævnt er langt bedre år end i tidligere sæsoner. Derfor bør de bestemt stå med kode kort på hånden overfor et Randers-mandskab, som har været meget svingende gennem sæsonen. AGF kan desuden udnytte, at Randers skal jagte sejren, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at slutte i top seks. Vi tror derfor, at AGF endelig får brudt den lange stime af derbyer uden sejr mod Randers.

 

 

Spil på AGF-sejr hos Mr Green

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er eksklusivt gældende for nye danske kunder hos bookmakeren Mr Green. Et spil vil kun være kvalificeret i forbindelse med kampagnen, hvis dette er spillet på sejr til AGF i deres kamp mod Randers. Man vil kun kunne gøre brug af tilbuddet frem til kampstart, som er den 28. maj klokken 19.00. Der vil være mulighed for at spille maksimalt 50 kroner på sejr til AGF i forbindelse med kampagnen. Vinder man på sit kvalificerede væddemål vil man få sin gevinst udbetalt kontant og uden krav om gennemspil. Som ny kunde hos Mr Green kan man kun gøre brug af ét af deres tilbud for nye kunder, som er i udbud. Man skal være opmærksom på, at man i forbindelse med dette tilbud ikke kan gøre brug af cash-out-funtionen. I tilfælde af at man gør det, vil det pågældende væddemål ikke længere var kvalfiiceret i forbindelse med kampagnen.

Denne kampagne er kun tilgængelig frem til at der er nået et maksimalt antal af deltagre. I tilfælde af at dette skulle ske, kan Mr til enhver tid trække kampagnen tilbage. Det er kun muligt at benytte kampagnen én gang per pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Det er ikke muligt at gøre brug af Neteller eller Skrill (Moneybookers), når man skal foretage indbetalinger i forbindelse med tilbud. Skulle Mr Green have mistanke om, at tilbuddet udnyttes ved spil på begge udfald, vil ens spil ikke være kvalificeret. Få Mr Green mistanke om snyd, vil de til hver en tid kunne suspendere eller udelukke den pågældende spiller fra tilbuddet og suspendere dennes konto.

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund