Er du dansk fodboldfan, har du formentlig prøvet at sidde fanget i udlandet under en ferie, imens din yndlingsklub spiller i Superligaen. Du prøver desperat at finde en pub et sted, der viser kampen, men det fejler stort set altid. Det er et konstant problem, men der findes heldigvis en simpel og gratis løsning. Det kræver blot en bookmakerkonto hos bet365, og så kan du streame løs hele ferien.

 

Livestream Superligaen gratis

 

Oversigt over gratis Superliga livestream

Indlæser…

 

Sådan streamer du Superligaen

Vil du livestreame Superligaen gratis fra udlandet, skal du blot følge nedenstående skridt.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret konto
  3. Indsæt penge
  4. Gå til “livebilleder”
  5. Vælg den kamp du vil se

Det første trin er naturligvis at oprette en konto. Det kan gøres på få sekunder, da bet365 kun skal bruge meget få oplysninger. Du skal altså ikke have hverken pas eller kørekort frem. Faktisk skal du bare have dit NemID ved hånden, og så kan processen klares på ingen tid. Hvis du opretter dig på mobilen, kan du endda klare processen uden at skulle bruge NemID, hvilket naturligvis gør det hele endnu nemmere.

Før du kan streame Superligaen hos bet365, skal du dog have penge på kontoen. Der er dog ingen krav om, at du skal spille for dem, så du kan sagtens nøjes med at indsætte 100 kroner, og så hæve dit indskud igen, når du er tilbage i Danmark. På den måde får du gratis Superliga stream i udlandet uden noget besvær.

Når du har kontoen klar, skal du gå til livebilleder. Det finder du i øverste højre hjørne lige under din saldo. Når du trykker her, vil der blive åbnet et popup-vindue, hvor du får det fulde overblik over de begivenheder, der livestreames i løbet af dagen. Her kan du så sortere efter, hvilke sportsgrene vinduet skal vise og finde din Superliga-kamp. Når du har fundet din udvalgte kamp, trykker du simpelthen bare på den, hvorefter du gratis kan livestreame kampen.

Du kan også gå til bet365s livebetting-sektion. Her kan du se et lille symbol, der viser, hvilke begivenheder, der bliver livestreamet. Det smarte ved at gå til liveodds-sektionen er, at du på denne måde også kan livebette på kampen. Dermed kan du oddse på kampen imens den er igang, hvilket selvfølgelig gør det endnu mere spændende at livestreame Superligaen fra udlandet.

 

Start med bonus

Har du ikke allerede en konto hos bet365, kan du som ny spiller få dig en flot velkomstbonus. Denne gives til alle nye spillere, når de foretager deres første indbetaling. Denne er oplagt, hvis man har tænkt sig at oddse på Superligaen eller nogle af de mange andre ting, bet365 tilbyder spillerne.

bet365 er nok den bedste bookmaker i hele Danmark. Den har tårnhøje odds, et massivt spiludvalg, hyppige promotions, og så tilbyder den altså gratis livestream af Superligaen fra udlandet. Der er masser af fordele ved at spille hos bet365 selv, når man kommer tilbage til Danmark igen.

 

Opret konto hos bet365 og få bonus

 

Det skal du være opmærksom på

Selvom det er fantastisk at starte med en odds bonus hos bet365, er det dog ikke nødvendigvis den bedste løsning for dig. Hvis du blot har tænkt dig at udnytte bookmakerens Superliga stream i udlandet, bør du faktisk takke nej til tilbuddet. Med en bonus følger nemlig også omsætningskrav. Det betyder, at du skal sætte din bonus på højkant et bestemt antal gange før, at du kan hæve den. Det skyldes selvfølgelig, at bet365 bliver ruineret, hvis alle bare hæver deres bonus ligeså snart, at de får den. Det betyder, altså at du låser dine penge, hvilket naturligvis er skidt, hvis du blot skal streame Superligaen i en kortere periode.

Har du tænkt dig at oddse bare en lille smule, så er det dog et fantastisk tilbud at starte med en bonus. Det betyder, at dine penge rækker længere, men det betyder også, at du kan spille mere på dine spil og dermed vinde ekstra store gevinster.

 

Stream Superligaen på mobil og tablet

Flere og flere danskere benytter deres smartphones eller tablets, når de er på internettet i udlandet. Disse er ofte både nemmere at have med rundt, har bedre batteritid, og så er de lettere at have med at gøre, når man er på farten. Heldigvis kan man også sagtens bruge sin mobil eller tablet, når man skal livestreame Superligaen i udlandet på ferie. bet365 understøtter alle enheder, så længe de er på internettet.

Faktisk er det ofte bedre at livestreame Superligaen på tablet eller mobiltelefon, da billedformatet passer markant bedre til disse enheder. På computeren er billedet nemlig ikke fuld skærm, men dette ændrer sig på både tablet og mobiltelefon.

Billedkvaliteten på streamet er også i top på både mobil og tablet, når man livestreamer Superligaen. Derfor er man sikret en god oplevelse hver gang. Endnu en fordel ved at livestreame Superligaen på mobil og tablet er, at man ikke behøver bruge NemID, når man logger ind. Dermed spilder man ikke alle sine nøgler på at livestreame Superligaen i udlandet.

 

Sådan får du bet365 livestream i fuld størrelse

Et af irritationsmomenterne ved at benytte sig af bet365s gratis Superliga stream i ind- og udland er, at man ikke kan se billedet i fuld skærm på computeren. Det problem er der dog en løsning på, og den er relativt simpel.

Alt du skal gøre er faktisk blot at downloade et plugin til enten Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox. Bruger du Google Chrome, går du for eksempel bare til Google Chrome Web Store, hvor du skal downloade et plugin, der kan gøre billeder til full screen. Det er gratis, og det tager ikke særlig lang tid.

Du skal dog være opmærksom på, at dette vil sænke billedkvaliteten en anelse, da streamet ikke er beregnet til at være i fuld skærm. Dette behøver dog ikke være et stort problem, da de fleste plugins vil tilpasse billedets opløsning til skærmens størrelse, så det stadig ser skarpt og godt ud.

Tre plugins, der alle kan hjælpe med at få et livestream af Superligaen til at blive fuld skærm hos bet365

Eksempler på tre plugins, der kan forstørre billedet, når du livestreamer Superligaen hos bet365.

 

Spørgsmål og svar om Superliga stream i udlandet

Forneden kan du få svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om livestreaming af Superliga på internettet. Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support@odds.dk.

 

Er det gratis at streame Superligaen?

Ja, det koster ingenting at livestreame Superliga-kampene fra udlandet. Du skal dog som nævnt tidligere have penge stående på din bet365-konto før, du kan livestreame Superligaen fra udlandet gratis.

 

Er det lovligt at streame Superligaen i udlandet?

Ja, det er lovligt. I Danmark har Viasat og Discovery alle rettighederne til at vise Superligaen, hvorfor bet365 kun tilbyder stream  af Superligaen i udlandet. Når man kommer udenfor Danmarks grænser har bet365 rettighederne til at livestreame Superligaen, hvorfor man kvit og frit kan gøre netop dette.

 

Skal jeg oddse for at kunne streame?

Nej, der er ingen krav om, at du skal sætte penge på højkant for at kunne streame Superligaen online. Du kan faktisk nøjes med at have en enkelt krone stående på din konto, og så kan du ellers streame sport gratis i al evighed.

 

Kan jeg livestreame Superligaen fra Danmark af?

Nej, bet365 må ikke streame Superligaen i Danmark. Men hvis du downloader en VPN, og kan du sætte den til at placere dig i udlandet. På den måde kan du stadig streame Superligaen gratis hos bet365. Tricket er ikke helt fint i kanten, men det virker, og det giver dig altså adgang til Superliga-fodbold på computeren.

 

Hvad kan jeg ellers livestreame?

Stort set alting. bet365 tilbyder gratis livestream på alt mellem himmel og jord. Nærmest alt sport kan følges direkte på bookmakerens side, så uanset hvad man er til, kan det følges her. Netop derfor er det også en god investering at have mindst én krone stående på kontoen, da man altid kan finde noget at se. Selv i Danmark er det altså en markant billigere løsning end så mange andre alternativer.

 

Er bet365s livestream langsomt?

Nej, tværtimod faktisk. Bookmakerens livestream af Superligaen og de andre sportsgrene vil ofte være hurtigere end, hvad man ser i fjernsynet eller hos andre streamingtjenester på internettet. Dette skyldes, at bet365s billeder kommer direkte fra de kameraer, der er på stadion og ikke skal igennem TV-stationernes produktionsstudier først. Det er især en fordel, når man livebetter, hvor få sekunder kan spille en kæmpe rolle.

 

Livestream Superligaen hos bet365

 

Det officielle logo for Alka Superligaen, der er Danmarks bedste fodboldrække