Leicester vs Chelsea odds: Mestrene mangler vigtige spillere til kampen

Indlæser..

Lørdag d. 14. januar er der et interessant Premier League-opgør i vente på King Power Stadium i Leicester, hvor de forsvarende engelske mestre tager imod de største guldaspiranter i Premier League netop nu – Chelsea.

Kampen kan ses på TV3 Sport 2 kl. 18.30, og bet365 er klar med odds på Leicester vs Chelsea.

odds 5.50 på Leicester, 3.80 på uafgjort eller odds 1.73 på Chelsea hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Leicester mangler vigtige spillere

Man kan vidst roligt sige, at Leicesters titelforsvar i Premier League ikke er gået helt efter planen. Mestrene fra Leicester er røget helt af vognen, og befinder sig nu på en 15. plads i Premier League, kun seks point fra nedrykningsstregen.

Ranieri og Co. kan dog glæde sig over en nylig fremgang i resultaterne, da mestrene nu er ubesejrede i de seneste tre kampe, og ydermere hev en overraskende 1-2 sejr hjem i sidste uges FA Cup udekamp mod Everton på Goodison Park. Ahmed Musa lavede begge mål for mestrene.

I Premier League har Leicester dog kun vundet to af deres seneste 11 kampe. Den ene af de sejre kom i den seneste hjemmekamp, hvor West Ham blev sendt hjem med 1-0 på et mål af Islam Slimani.

Slimani, Riyad Mahrez og Daniel Amartey er alle fraværende i Leicester pga. deltagelse i African Cup of Nations, og derudover har Andy King og Jamie Vardy været nede med sygdom. Begge forventes dog at blive klar til kampen, men vil formentlig ikke være 100% fit.

 

Chelsea rejste sig efter nederlag

Tottenham endte Chelseas stime på 13 sejre i træk, da det for et par uger siden blev 2-0 til Spurs på White Hart Lane. Allerede kampen efter var det “back to business” for Chelsea, som hjemme på Stamford sejrede med 4-1 over Peterborough i FA Cup’en. Her så John Terry rødt efter 67. minutter.

Trods nederlaget til Spurs i den seneste Premier League-kamp, sidder Chelsea solidt på toppen af ligaen med 49 point fra 20 kampe. Det er stadig fem bedre end Liverpool og syv bedre end Tottenham på de efterfølgende pladser.

Med endnu en sejr her vil Chelsea lægge afgørende pres på de øvrige mandskaber, og kan måske lægge yderligere afstand til Liverpool, som har en svær udekamp i vente på Old Trafford mod Manchester United.

 

Odds og spilforslag til kampen

Det ærgerlige 2-0 nederlag mod Tottenham, hvor Antonio Conte blev slået med egne midler af Tottenhams jerndefensiv, skal selvfølgelig vaskes af tavlen. Og hvilken bedre lejlighed, end at gøre det mod de regerende mestre fra Leicester?

Chelsea slog Leicester med 3-0 da de to hold mødtes på Stamford i midten af oktober, og nu hvor Leicester er uden de tre vigtige afrikanere Slimani, Mahrez og Amartey bliver det rigtigt svært for Leicester at gøre det meget bedre denne gang.

Vi spiller en sikker Chelsea-sejr på 0-2 til odds 8.50 hos bet365, som også tilbyder et flot odds 2.87 på Chelsea -1 handicap.

Spil på kampen hos bet365.dk >>