Kasper Schmeichel tæt på klubskifte: Odds på hans næste klub her

Kasper Schmeichel i kamp for fodboldklubben Leicester City imod Arsenal

Billede: Ronnie Macdonald (Wiki Commons)

Der hersker ikke den store uenighed om, at Kasper Schmeichel var Danmarks bedste spiller ved VM. Leicester City-målmanden var som en mur i målet, og især i ottendedelsfinalen imod Kroatien var han fantastisk. Den store præstation vakte stor opmærksomhed rundt omkring i hele verden, og han kan nu endelig stå foran et stort klubskifte. Engelske medier melder ham tæt på Chelsea, men AS Roma er også interesserede. Hos Unibet kan man oddse på danskerens næste klub, og der er rigtig gode odds at hente på et klubskifte.

 

Odds på Schmeichels næste klub

 

Alle oddsene på Kasper Schmeichel

Unibet har sat odds på en række potentielle arbejdsgivere for Kasper Schmeichel:

Chelsea 2,60
Liverpool 9,00
Arsenal 11,00
Man United 11,00
AS Roma 15,00
PSG 17,00
Tottenham 17,00
FC Barcelona 21,00
Man City 21,00
Real Madrid 21,00

 

Derfor skifter Kasper Schmeichel klub

Kasper Schmeichel har været i Leicester City siden 2011, og han har udviklet sig til en klublegende. Schmeichel fylder dog 32 år til november, og det er derfor tid til at tage det næste skridt i karrieren.

Han har allerede etableret sig som en af de allerbedste målmænd i Premier League, hvilket han har vist gang på gang i de forgangne fire sæsoner. Han er rigtig god i luften, og samtidig har han blændende reflekser på stregen og en god teknik. Han er med andre ord en komplet målmand, der samtidig er vant til det hårde spil i den bedste engelske række. Det er en meget attraktiv pakke for de engelske klubber, der ofte har set gode målmænd have svært ved at vænne sig til Premier Leagues fysiske spillestil.

Det taler også for et kommende klubskifte, at Schmeichel netop har haft en fremragende VM-slutrunde. Imod Kroatien overbeviste han alle om, hvor god en målmand han rent faktisk er, og hans berømte efternavn er et andet plus. Alle klubber, der leder efter målmænd, har derfor danskeren på blokken. Derudover ved Leicester naturligvis også, at Schmeichels værdi aldrig bliver højere. Derfor er det et perfekt tidspunkt at sælge ham på. Man kan samtidig sige, at Schmeichel har udtjent sin værnepligt hos de blåklædte ræve, og han har derfor fortjent sit skifte til en storklub.

 

Schmeichel er Chelseas drømmespiller

Meget tyder på, at fodboldverdenen kan opleve en stor målmandskabale denne sommer. Thibaut Courtois fra Chelsea er på vej til Real Madrid, og når det sker, vil Chelsea gå benhårdt efter at sikre den danske målmands underskrift. Det skriver Sky Sports, der normalt er meget velinformeret om de engelske storklubbers gøren og laden.

Chelsea er dog ikke den eneste klub, der jagter den danske keeper. AS Roma har nemlig også kastet sin kærlighed på danskeren. Den italienske storklub ser Schmeichel som den oplagte afløser for den brasilianske landsholdsmålmand, Alisson, hvis han forlader klubben til fordel for Liverpool.

Det er dog Chelsea, der er favorit til at løbe med Schmeichels underskrift. Han har nemlig boet i England det meste af hans liv, og han kender engelsk fodbold til fingerspidserne. Han er en perfekt Premier League-målmand, og det er svært at se ham forlade landet.

Chelsea er naturligvis også en markant større klub end Roma, og her har Schmeichel gode muligheder for at tilføje nye trofæer til samlingen. Derudover er der større chance for, at Courtois forlader London-klubben end, at Alisson forlader Rom.

 

Sådan oddser du på Schmeichels næste klub

  1. Gå til fodbold
  2. Gå til Specials
  3. Gå til Transfers
  4. Vælg Kasper Schmeichels næste klub

Det kræver naturligvis en konto hos bookmakeren Unibet før, man kan sætte Schmeichel transfer odds. Sådan en er dog heldigvis nem at få fat i. Man skal blot gå til Unibet.dk og gennemføre oprettelsesformen. Det tager et kort øjeblik, og når man har sat penge ind, er man klar til at oddse på Schmeichel.

Som ny spiller hos Unibet kan man endda hente sig en odds bonus på hele 1.000 kroner. Bookmakeren fordobler alle nye spillers første indskud, så jo flere penge man indsætter, jo større en bonus får man sig altså.

På den måde kan man få sig en ekstra portion penge, der kan bruges til sit transferodds på Kasper Schmeichel.

 

Odds på Schmeichels næste klub

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund