Vanvittigt højt odds på FCK-sejr over Slavia Prag hos 888sport

FC København skal torsdag aften klokken 21:00 spille en vaskeægte knald eller fald-kamp mod Slavia Prag på Eden Arena. En sejr vil sætte københavnerne i en yderst fordelagtig situation i forhold til at gå videre fra Gruppe C, mens et nederlag nærmest vil betyde et exit efter gruppespillet.

Der er altså rigtig meget på spil for Ståle Solbakkens spillere, og det er 888sport udmærket godt klar over. De har nemlig forhøjet oddset på en FCK-sejr til nye kunder, så den nu giver pengene 34 gange igen! Du kan spille 50 kroner, hvilket vil sige en gevinst på hele 1.700 kroner. Derudover modtager du endda også en velkomstbonus på 100 procent helt op til 1.000 kroner.

 

Få odds 34 på FCK-sejr

 

Her er alt du skal gøre

For at gøre processen så hurtig og nem som overhovedet muligt har vi lavet en fire-trins-guide til dig, så du kan komme i gang med det samme. Her er alt du skal gøre:

  1. Gå til kampagnesiden hos 888sport
  2. Tryk på “SPIL NU”
  3. Opret konto og indbetal penge
  4. Spil 50 kroner på FCK-sejr til odds 34

Når du klikker på et af vores links i denne artikel, så sender vi dig direkte videre til kampagnesiden hos 888sport. Her kan du læse meget mere om dette fremragende tilbud, og når du er klar, så skal du trykke på den store grønne “SPIL NU”-knap. Herefter udfylder du bare dine personlige oplysninger, opretter en bookmakerkonto og indsætter penge på siden med promokoden 100BONUS. Som ny kunde hos 888sport får du fordoblet dit første indskud med helt op til 1.000 kroner. Indsæt for eksempel en plovmand og modtag yderligere en plovmand at spille for. Husk at bruge promokoden da den giver adgang til velkomstbonussen. Sidste skridt på vejen er at spille 50 kroner på en sejr til Ståle Solbakkens spillere.

Når det er gjort, kan du læne dig tilbage i sofaen og gøre klar til kickoff i morgen klokken 21:00. Opgøret kan ses på 6’eren med optakt allerede fra klokken 20:00.

 

Derfor vinder FC København

Som nævnt i indledningen så FCK pisket til sejr på Eden Arena i Prag. Uafgjort kan måske vise sig at være brugbart i sidste ende, men en sejr er det altoverskyggende mål. Netop nu fører Zenit gruppen med syv point, mens Slavia har hentet seks af slagsen. Københavnerne står noteret for fire styk, hvilket vil sige, at de kan overhale tjekkerne med tre point. Derved vil de stå med ekstremt gode kort på hånden inden de sidste to kampe mod henholdsvis Zenit på udebane og Bordeaux i løvernes hule.

Det er også værd at bemærke, Robert Skov og Dame N’Doye er ganske godt kørende for tiden. Førstnævnte har scoret elleve gange og assisteret fire gange indtil videre, mens sidstnævnte har noteret sig for elleve fuldtræffere og yderligere to assists i denne sæson. Der er altså ikke den store tvivl om, hvor målene skal komme fra i Prag. Selvom holdet fra hovedstanden må undvære deres største profil, den tidligere Ajax-angriber Viktor Fischer, så har de stadig et ekstremt slagkraftigt hold med en solid defensiv base. Det viste de da også på Vilfort Park i søndags, hvor de besejrede ærkerivalerne fra Brøndby IF med 0-1 på en sen scoring af unge Jonas Wind. Vi forventer mere af samme skuffe på Eden Arena.

 

Regler og vilkår hos 888sport

Dette forhøjede odds på FCK-sejr er kun til nye kunder. Hvis du allerede har en bookmakerkonto hos dem, så må du desværre nøjes med det normale odds. Det er muligt at spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket vil sige en maksimal gevinst på 1.700 kroner.

Både velkomstbonus og eventuelle gevinster fra det forhøjede odds skal gennemspilles ti gange indenfor 60 dage til mindst odds 1,50. Du kan ikke cashe out i løbet af kampen, og hvis du foretager din indbetaling med enten NETELLER eller Skrill, vil du ikke have adgang til det forhøjede odds på FCK-sejr.

 

Få odds 34 på FCK-sejr

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund