Få et free bet hos Mr Green hver gang der bliver scoret i Spurs – Man Utd

Nye kunder hos Mr Green kan nu varme op til søndagens topbrag i Premier League med et knaldgodt tilbud. Det er sådan set ganske simpelt, da du bare skal placere et 300 kroners væddemål på kampen til odds 1,80 eller højere. Så ligger der nemlig et 100 kroners free bet og venter på dig, hver eneste gang at enten Spurs eller Man Utd scorer på Wembley.

Har du endnu ikke oprettet en konto hos Mr Green, vil du endda også modtage deres dejlige velkomstbonus. Her er der tale om et free bet på mellem 150 og 500 kroner. Alt afhængig af dit første indskud på siden.

 

Tag imod tilbuddet fra Mr Green her

 

Sådan får du dine free bets

Som beskrevet ovenfor er det ganske nemt at tage imod dette tilbud. Bare følg disse fire simple trin og så er du klar til at modtage dine free bets.

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Opret en konto
  3. Spil 300 kroner på Spurs – Man Utd til mindst odds 1,80
  4. Modtag et 100 kroners free bet for hvert mål der scores

Tryk på enten linket eller den grønne knap foroven for at komme til kampagnesiden hos Mr Green. Du kan ikke deltage i denne kampagne, hvis du allerede har en bruger hos Mr Green. Derfor er det første skridt på vejen at oprette sådan en. Når du foretager din første indbetaling på siden, vil du modtage et 100 procent free bet på mellem 150 og 500 kroner. Har du allerede en konto, logger du selvfølgelig bare ind på den. Sidste skridt på vejen er at spille 300 kroner på et væddemål i opgøret mellem Tottenham Hotspur og Manchester United til mindst odds 1,80.

Nu kan du læne dig tilbage i sofaen og vente til søndag klokken 17:30, hvor der er topbrag i Premier League på 6’eren. Optakten begynder et kvarter før kick-off. Hver eneste gang at enten Spurs eller Man Utd modtager du et 100 kroners free bet. Det er altså bare med at krydse fingre for, der kommer masser af kasser.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Dette tilbud gælder helt frem til kampstart søndag den 13. januar klokken 17:30. Du kan kun kvalificere dig til tilbuddet ved at placere et 300 kroners væddemål på opgøret til odds 1,80 eller højere. Det er ikke tilladt at bruge cash out-knappen, mens Spurs og Man Utd spiller. Dine free bets vil blive sat ind på kontoen senest 24 timer efter, at kampen er fløjtet af. Vælger du at foretage en indbetaling med enten Skrill eller NETELLER vil du ikke kunne få en odds bonus eller deltage i denne kampagne.

 

Tag imod tilbuddet fra Mr Green her

 

Officielt logo for Mr Green