Forhøjet odds: Odds 4, hvis Messi eller Ronaldo scorer ved VM 2018

Forhøjet odds kampagne fra bookmakeren betfair

Der er ingen tvivl om, at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er verdens to absolut bedste fodboldspillere. Derfor bør de også begge score masser af mål, når VM i fodbold starter i næste uge. Er man enig i den påstand, kan man nu tjene rigtig gode penge hos bookmakeren betfair. Her får alle nye kunder nemlig hele odds 4,00 på, at Messi og Ronaldo til sammen scorer mindst ét mål ved VM i fodbold. Man kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds og dermed få en nettogevinst på hele 300 kroner. Denne skal efterfølgende blot gennemspilles en enkelt gang til mindst odds 1,50. Herefter kan pengene hæves.

 

Få det forhøjede odds her

 

Sådan får du odds 4 på Messi og Ronaldo

Det tager ikke mange øjeblikke at få adgang til det forhøjede odds på Lionel Messi og Ronaldo. betfairs opretningsproces er yderst simpel, så det gælder bare om at komme igang.

  • Tryk på grønt link og gå til betfair
  • Tryk Tilmeld dig nu
  • Opret konto med promokode ZFBJ2I
  • Indsæt penge
  • Spil på mål fra Messi eller Ronaldo til odds 4,00
  • Vind!

Når man opretter sig hos betfair, er det vigtigt, man tjekker, at bonuskoden også er blevet sat ind. Det bør blive gjort automatisk, når man følger det grønne link på denne side, men det er altid bedst at være på den sikre side. Det er promokoden, der giver adgang til det forhøjede odds.

Så snart man har oprettet sin konto og indsat penge, er det tid til at spille på det forhøjede odds. Det gør man ved at gå til betfairs forside, hvor man vil se spillet. Man kan som sagt spille op til 100 kroner på det forhøjede odds.

Hvis Messi eller Ronaldo scorer, får man sine 100 kroner tilbage som kontanter, hvilket betyder, at der ingen gennemspilskrav er. Nettogevinsten på 300 kroner skal til gengæld omsættes en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Det er det laveste omsætningskrav hos nogen dansk bookmaker, så det bør ikke blive noget problem overhovedet.

 

Derfor scorer Messi eller Ronaldo

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er uden tvivl de to bedste spillere i verden, og de scorer et hav af mål. Messi scorede 44 i den netop overståede sæson, imens Ronaldo tegnede sig for hele 43 mål. Begge spillere har nøgleroller for deres landshold, hvor de står for størstedelen af målene. Derudover sparker både Messi og Ronaldo frispark og straffespark for deres hold, hvilket selvfølgelig øger deres chancer for at score.

Det hører ligeledes med til historien, at både Messi og Ronaldo er endt i overkommelige puljer. Messi og Argentina skal op imod Nigeria, Island og Kroatien, og især imod de to førstnævnte bør Messi have fremragende muligheder for at komme på tavlen.

Ronaldo har endnu bedre forudsætninger. Han skal møde Iran, Marokko og Spanien, så Portugal bør kunne score masser af mål. Iran og Marokko er selvfølgelig de nemmeste modstandere, og disse kampe vinder Portugal formentlig stort.

Det er også værd at bemærke, at Ronaldo og Messi blot skal score ét sølle mål til sammen. De har mindst seks kampe til at gøre dette, men da Portugal og Argentina formentlig går langt i turneringen, får de formentlig endnu flere chancer.

Dette spil er så stensikkert, som noget kan komme indenfor odds. Den største fare er faktisk, at de begge bliver skadede, hvilket dog ikke virker sandsynligt.

 

Regler og vilkår for kampagnen

Man skal benytte sig af promokoden ZFBJ2I og bo i Danmark for at kunne få adgang til det forhøjede odds. Tilbuddet gælder kun nye kunder, der aldrig tidligere har haft en betfair-konto. Tilbuddet udløber, når VM starter, så man skal udnytte det inden, slutrunden går igang.

Man kan højst spille 100 kroner til det forhøjede odds. Vil man oddse mere, bliver det til betfairs normale odds, der i øjeblikket ligger på 1,005. Man kan ikke kombinere det højeste odds med andre spil, så det skal spille som single.

Bonussen skal omsættes en enkelt gang til mindst odds 1,50 indenfor 90 dage. Hvis ikke dette gøres, vil bonussen forfalde.

 

Få det forhøjede odds her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund