Få fordoblet dine gevinster på Superligaen hos 888sport

888sport er måske ikke den mest kendte bookmaker på det danske marked, men de er helt tossede med Superligaen. Derfor giver de alle deres nye kunder et 100 procent profitboost på Superligaen, og det er endda udover deres normale velkomstbonus på 1.000 kroner! Du kan altså virkelig få en fremragende start på din tilværelse hos 888sport, hvis du benytter dig af begge disse fremragende tilbud. Sæt eksempelvis 500 kroner ind på siden, brug bonuskoden 100BONUS og modtag yderligere 500 kroner at spille. Placer derefter et odds på Superligaen og få fordoblet din gevinst, hvis du har lavet en vinderkupon.

 

Få velkomstbonus og profitboost hos 888sport

 

Her er hvad du skal gøre

Til at starte med skal du trykke på den grønne knap foroven. Den sender dig nemlig direkte til kampagnesiden hos 888sport. Derinde skal du klikke på deres store grønne knap, hvor på der står “SPIL NU”. Herefter opretter du en konto ved at udfylde dine personlige oplysninger og indsætter penge på siden. Husk at benytte bonuskoden 100BONUS. Uanset om du indsætter 100 eller 1000 kroner, så bliver dit første indskud fordoblet. Det er altså ikke et krav, at du skal indsætte en tusse eller en plovmand. Mindre kan også gøre det. Din velkomstbonus skal gennemspilles ti gange til odds 1,50 eller højere. Derefter kan den kvit og frit udbetales direkte til din bankkonto.

Når din bookmakerkonto er oprettet, så skal du i gang med at spille på Superligaen. Når du har fundet den helt rigtige kupon, klikker du blot på profitboost i bunden af den og vælger et beløb. Bemærk at det kun er de første 100 kroner af din indsats, som bliver boostet. Spiller du for eksempel 100 kroner på en kupon til odds 6, ville du normalt have vundet en gevinst på en plovmand, men benytter du dig af profitboost, vinder du en tusse i stedet for. Udover at have modtaget en lækker velkomstbonus naturligvis!

Få et 100% profitboost på Superligaen hos 888sport

 

Hvad skal jeg spille på?

Når man i ny og næ modtager et profitboost, handler det selvfølgelig om at bruge det på den rigtige måde. Det vil altså sige, du skal benytte det på en vinderkupon, men heller ikke tage et alt for lavt odds. Her på redaktionen har vi taget et kig på de kommende Superliga-kampe og kommer med vores bedste bud på den helt rigtige kupon, som kan sikre dig en god skilling. Vi starter med aftenens opgør, hvor oprykkerne Esbjerg fB tager imod bundproppen Hobro IK på Blue Water Arena. Hobrogenserne vandt godt nok over FC Nordsjælland før landskampspausen, men deres defensiv er hullet som en si. Vi føler os rimelig sikre på, at esbjergenserne tager tre point. Derfor spiller vi på hjemmesejr til odds 1,87.

I morgen får Kenneth Andersen debut som cheftræner for FC Midtjylland, når de midtjyske ulve skal en tur til Farum for at møde de nordsjællandske tigre. Midtjyderne har kun tabt en enkelt kamp hele sæsonen, og selvom Jess Thorup er fortid i klubben, tror vi stadig på, de kan snuppe en sejr på Right to Dream Park. Vi spiller altså på udesejr til odds 2,07 og sætter vores lid til, at Kenneth Andersen får den perfekte debut.

Sidst men ikke mindst har vi taget et kig på Slaget om Jylland søndag aften klokken 18:00. AGF byder AaB op til dans på Ceres Park & Arena i Århus. Det lugter i vores optik langt væk af uafgjort. De sidste to indbyrdes opgør mellem århusianerne og aalborgenserne er endt målløst. Det ville bestemt ikke undre os, hvis det sker igen. Der er dog ingen grund til at risikere noget så i stedet for at spille på 0-0, tager vi den sikre løsning og oddser på uafgjort til odds 3,15. Kuponen giver odds 12,19, og du kan vinde 2438 kroner, hvis den går hjem.

 

888sport regler og vilkår

Dette profitboost gælder kun for nye kunder hos 888sport. Du kan altså ikke gøre brug af det, hvis du allerede har en konto hos dem. Når din nye konto er blevet oprettet, vil du med det samme med et profitboost på 100 procent, som kan bruges på en kupon til en værdi af mellem 10 og 100 kroner. Spiller du for mere end 100 kroner, så vil resten af din gevinst være til det normale odds. Du kan benytte dit profitboost en uge fra kontoen er oprettet. Det er ikke tilladt at benytte sig af cash out-funktionen, mens kuponen er aktiv.

 

Få velkomstbonus og profitboost hos 888sport

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund